- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.361
temmuzdan sonra iş bulup başlıcam canım inşallah.. ama psikolojisi kaldırmazsa diye çok korkuyorum ona bişey olursa diye.. ben zaten çok hassas bi kızım :sinifsinif:
geçmiş olsuninşallah geçsin bitsin gitsin hatırlamayın bile bir daha... senin de dediğin gibi hayırlısı olsun hakkında, nerde mutlu rahat olacaksa öyle olsun, sen içini ferah tut biz fiziki olarak yanlarında olmaıyoruz maalesef bu dönem ama onlar biliyorlar ki gerçekten yanlarındayız ve çok şanslı olduklarını da mutlak adile getiriyorlar kendi aralarında... sen içini ferah tut, herşey yoluna girer.. maalesef bu sürede başlarına gelen sıkıcı olaylarda tek dayanakları biz oldugumuz için patlamaları da bize oluor biraz üzebiliyorlar bizi ama napalım elimizden geldiği kadar destek olucaz, inşallah hayırlısıyla hepsi bitecek kurtulucaz...:Saruboceq:
çalışmadan bu süre imkansız geçmiyor.. am aiş yerinde hem haftasonunun gelmesini bekliyorsun hem de iş yaparken gün nasıl bitiyor anlamıyorsun dolayısıyla hafta da nasıl bitiyo anlamıyorsun, tıkır tıkır sayıyorsun şafağı yerimseniben
Ben de çok hassasımdır hem kişilik olarak, hem de balık burcuyum zaten bilen bilir anlatmaya gerek yoköyle ya da böyle bitiyor... önce dörtyüzler sonra üçyüzler.... devamı da gelicek inşallah ben şu anda ikiyüzlerdeyim :bbo:
çok saol canım ben razıyım bana patlamasına ama üzülmesin kafasına çok takıyo daha yolun başında bu kadar moralsiz olursa nasıl bitircez:1no2: inşallah çabuk atlatırız alışırız bir an önce herşey belli olsun hayırlısı olsun:Saruboceq:
maalesef herşeyi takıyorlar bizde de durumlar aynı ama ellerinde deil onların da zaman onlara daha zor geçiyor tabi yapıcak birşey yok, sürekli düşünüyorlar... daha yolun başında demişsin de şafak kaç sizin, acemi birliğinde mi şu anda?
Evet doğru söylüyosun bende calişiyorum , haftanın nasıl gectiğini bazen anlamiyorum.
Daha dün 400lerdeydi simdi 50 lerde ,
Ama birde bunu askerlerimize sorsak eyvahedigeldismile
evet canım şafak 418 turkbayragiyemin töreni oldu dağıtımı 7 ağusto olcak:1no2:
hayırlısı olsun canıım.. inşallah huzurlu raat ve mutlu olabileceği bir yer olur... :Saruboceq:nerde acemiliği?
saol canım amin inşallah rahat edeceği bi yerde olur:Saruboceq: bilecikte acemiliği ordan %99 doğu diyolar ama olsun hayırlısı olsun yalnız tim değil münferid şimdilik tabi değişmezse.
benim de nişanlım hatayda acemilik yaptı, şu anda da şırnakta. bize de başından beri %90 doğu derlerd, tam yeri çıktı hakkaten .. benimki de timde değil, hiç de seçilmedi, dizinin yan bağlarında bir sorun var onun için rapor vermişlerdi ağır spor yapamaz diye, alınmadı time de... timde olmaması daha iyi oluyor gibi gördüm ben şimdiye kadfar, inaşllah siz de olumlu yanlarını yaşarsınız.:1hug:
aynen canım nişanlımın dizinden aşağısında platin var spor yapamaz ve komando olamaz raporu var ama münferidler de tek tek dağıtımı olduğu için batıya da doğuya da düşebilir ben her ihtimale hazırlıklı olmaya çalışıyorum ama nişanlım moralini bozuyo ağrıları yüzünden :1no2:
peki senin askerin ne ile görevli orda ne yapıyo geri hizmette mi?
hiç aldırış etmiyorlar maalesef öyle ağrılara, hastalıklara, ateşe falan :1no2:
çok kötü durumda oldugu zamanlardan birinde hastaneye götürüp de vermişlerdi o raporu da... ilk gittiginde bulundugu bölüğün 1-2 km uzaklıgında k,ırak sınırında gece nöbetçisiydi, gündzleri serbest oluyor uyuyordu, her gün telefonda konuşuyorduk, o da memnundu ama sonra değişiklikler oldu, tezkere alan dönem olunca.. şu anda kantinci.. çok yoğun olduğu için şikayetçi ama bizim içimiz daha raat nöbetçi olmasından daha iyi yerimseniben
aynen öyle canım aldırış edilmiyo:1no2: Allah hepsine yardım etsin sağsalim dönsünler inşallah:Saruboceq:
amin canım.. inşallah gelsinler de biraz da mutlugumuzdan bahsedelim, hayallerden değil gerçeklerden konuşalım burda :Saruboceq:
boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?