Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heath_19 canım sen nişanlısın dimi?? nasıl geçiyo askerlik- aileler- nişanlılık dönemin falan (muhabbet edek yaa) ben de nişanlıyım da

ebettt canımm nısanlıyımmm :ecrin_bebek:
bı bakıma ıyıkı askerden once nısanlanmısım dıyorumm gorusmek konusmak cok daha rahat amaaa
araya onun aılesıde gırıncee off keske nısanlanmasaydım dıyorum sonucta aıleyı yenı yenı tanıyorum tam en onemlı zamanda askere gıttı
bı cok seyı aılesyle tek basıma yasamak zoruda kalıyorumm tanımadıgım ınsanlar kafamçokkarıştı
cok samımı olmamaya calısıyorum tabı cokta uzak durmamayaa amann ne bılımm .((
senınkı nasıl gıdıyooo

aynen canım ben de iyiki askerden önce nişanlanmışım diyorum çok rahatım görüşmeler konuşmalar gitmeler gelmeler yemin töreni falan amaaa .. işte ama biz 4 yıldır birlikteyiz ailesiyle oldukça samimiyim anne baba abla abilerle (eltilerle resmi bi samimiyet var) ama nişanlım yokken geriliyorum birazsempatiksalakcinni mesela bişey oluyo kayınvalidem beni çağırıyo ben gitmek istemiyorum yalnızken hep bahane buluyorum vicdan yapıyorum sonra:kedi:
Hoşbuldum canım. Evet yoktum tatlım. Ufak bir rahatsızlık nedeni ile hastanede yatıyordum bugün çıktım.

aa geçmiş olsun canım neyin var iyisin dimi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…