- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.661
yarına kadar bı aksılık olmaz ınsallahhh
yoksa gene son anda carsı ıptal olursa en sonunda basacam askerıyeyııklava:
aa geçmiş olsun canım neyin var iyisin dimi şimdi?
İyiyim kuzum benm. Çarşamba baygınlık geçirdim, doktoruma telefon ettim sonra şimdiye kadar birikimler falan filan ufak bir travma geçirdim ama şimdi iyiyim şükür
aynen canımmmaynen canım ben de iyiki askerden önce nişanlanmışım diyorum çok rahatım görüşmeler konuşmalar gitmeler gelmeler yemin töreni falan amaaa .. işte amabiz 4 yıldır birlikteyiz ailesiyle oldukça samimiyim anne baba abla abilerle (eltilerle resmi bi samimiyet var) ama nişanlım yokken geriliyorum birazsempatiksalakcinni mesela bişey oluyo kayınvalidem beni çağırıyo ben gitmek istemiyorum yalnızken hep bahane buluyorum vicdan yapıyorum sonra:kedi:
bende gelıyom bırlıkte basalımmkaydirigubbakcemile3
ayy bizim de bugün ilk çarşımız olcak inşallah :asigim: ama intrenet cafeler asker taarruzuna uğruyomuş göremeyebilirim:gitme:
ayy bizim de bugün ilk çarşımız olcak inşallah :asigim: ama intrenet cafeler asker taarruzuna uğruyomuş göremeyebilirim:gitme:
aynen canımmm
nısanlım yokken ben hıc onlarlar bı yere gıtmek ıstemıyorum sureklı bahaneler bulmaya calsıyorumm tabı bazen yemıyolarr sempatiksalakcinni zorla goturuyolarr
onalr bana karsı cok samımıler ama her ne kadar aram ıyı olsada
sonucta kaynana işte gozunun ustunde kasın var dese nedendır bılmem batıyo bana CADIARZU
anaaam ne iyi fikir yaa ben de istiyorumsenınkıde benımkı gıbı yapsınn kaydirigubbakcemile3
cafenın sahıbı ıle arkadas olduu
carsıya cıkmadan bır gun once arıyo yer ayırtıyo adam oraya kımseyı oturtmuyoo kaydirigubbakcemile3
:1hug:inş. yer bulur canım gorursun
ayy ben kayınvalidemi çok seviooom kız:asigim:ne biliyim yaşları bayağı fazlaca sanırım o yüzden daha bi çok seviyorum babamız da öyle beni kızlarından ayırt etmezler maşallah ama dediğin gibi işte insan yine de azıcık mesafeli oluyobilmiyorumkismile onlar çok kalabalık bi aile bize göre biz 2 kardeşiz onlar 5 akannehir hepsi de evli hatta ablası benim annemle aynı yaştaakannehir yanii benim kaynanam ablaları oluyosempatiksalakcinni
ay çenem düştüüükaydirigubbakcemile3
oo senınkılerın yası varmıss
benımkıler cok gencc kaynatam 46 yasında yada 47 idi neysee
zaten benımkı buyuk cocukk kı oda 23 yasındaya neysee lülülülülülü
ben kaynatamı severım
ama kaynanmla pek aram yok cookkkkkkkkkkkkkk konusuyoo ve asıl onemlısı bosss konusuyoo delikafadulden
kaydirigubbakcemile3abowww daha evlenmeden başladık bızz sevmemeye
oo senınkılerın yası varmıss
benımkıler cok gencc kaynatam 46 yasında yada 47 idi neysee
zaten benımkı buyuk cocukk kı oda 23 yasındaya neysee lülülülülülü
ben kaynatamı severım
ama kaynanmla pek aram yok cookkkkkkkkkkkkkk konusuyoo ve asıl onemlısı bosss konusuyoo delikafadulden
kaydirigubbakcemile3abowww daha evlenmeden başladık bızz sevmemeye
canım varyaa mılletde goruyordum amann be dıyordum ne olmus kı ıkı yuzlerıne gulsenız hızmelrını yapsanız elınızmı kırılır dıyordumm
ama ınsanın kendı basına gelınce olayları daha ıyı anlıyorsunnn alsanaalsanasmile
ben tek cocugum fazlasıylada nazlıyımm
ama elin gelini oluyorsun senden cok sey beklenıyo bu seferr kafamçokkarıştı
ayy ne zor yaaa elti kaynana görümceee uğraşkaydirigubbakcemile3
iyi anlaşanda nadir goruyorum yani
:roflol::roflol: anaam napcaz kız biz yaa ne zor işlermiş bunlar poffsırnaşık şey seninkiler gençmiş bi de konuşur daha kadın orta yaşlardakaydirigubbakcemile3 ben daha 23 yaşındayım nişanlum da 25:1ninca: ama en küççük çocuk 11 yıldan sonra kaza kurşunu oluvermişdelikafadulden yaa benim ortaca elti dert sadece ama şimdi doğurdu rahatladı azcık iyi davranıyo herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?