Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canımmm
nısanlım yokken ben hıc onlarlar bı yere gıtmek ıstemıyorum sureklı bahaneler bulmaya calsıyorumm tabı bazen yemıyolarr sempatiksalakcinni zorla goturuyolarr
onalr bana karsı cok samımıler ama her ne kadar aram ıyı olsada
sonucta kaynana işte gozunun ustunde kasın var dese nedendır bılmem batıyo bana CADIARZU

ayy bizim de bugün ilk çarşımız olcak inşallah :asigim: ama intrenet cafeler asker taarruzuna uğruyomuş göremeyebilirim:gitme:

senınkıde benımkı gıbı yapsınn kaydirigubbakcemile3
cafenın sahıbı ıle arkadas olduu
carsıya cıkmadan bır gun once arıyo yer ayırtıyo adam oraya kımseyı oturtmuyoo kaydirigubbakcemile3

ayy ben kayınvalidemi çok seviooom kız:asigim: ne biliyim yaşları bayağı fazlaca sanırım o yüzden daha bi çok seviyorum babamız da öyle beni kızlarından ayırt etmezler maşallah ama dediğin gibi işte insan yine de azıcık mesafeli oluyobilmiyorumkismile onlar çok kalabalık bi aile bize göre biz 2 kardeşiz onlar 5 akannehir hepsi de evli hatta ablası benim annemle aynı yaştaakannehir yanii benim kaynanam ablaları oluyosempatiksalakcinni

ay çenem düştüüükaydirigubbakcemile3

senınkıde benımkı gıbı yapsınn kaydirigubbakcemile3
cafenın sahıbı ıle arkadas olduu
carsıya cıkmadan bır gun once arıyo yer ayırtıyo adam oraya kımseyı oturtmuyoo kaydirigubbakcemile3
anaaam ne iyi fikir yaa ben de istiyorum du bakalım hele bugün bi dolaşsın etsin aşkım ayarlar inşallah bişeyler:Saruboceq:
:1hug:inş. yer bulur canım gorursun

inşallah canım yaaaaa:Saruboceq:

oo senınkılerın yası varmıss
benımkıler cok gencc kaynatam 46 yasında yada 47 idi neysee
zaten benımkı buyuk cocukk kı oda 23 yasındaya neysee lülülülülülü
ben kaynatamı severım
ama kaynanmla pek aram yok cookkkkkkkkkkkkkk konusuyoo ve asıl onemlısı bosss konusuyoo delikafadulden

kaydirigubbakcemile3abowww daha evlenmeden başladık bızz sevmemeye

canım varyaa mılletde goruyordum amann be dıyordum ne olmus kı ıkı yuzlerıne gulsenız hızmelrını yapsanız elınızmı kırılır dıyordumm
ama ınsanın kendı basına gelınce olayları daha ıyı anlıyorsunnn alsanaalsanasmile
ben tek cocugum fazlasıylada nazlıyımm
ama elin gelini oluyorsun senden cok sey beklenıyo bu seferr kafamçokkarıştı

:roflol::roflol: anaam napcaz kız biz yaa ne zor işlermiş bunlar poffsırnaşık şey seninkiler gençmiş bi de konuşur daha kadın orta yaşlardakaydirigubbakcemile3 ben daha 23 yaşındayım nişanlum da 25:1ninca: ama en küççük çocuk 11 yıldan sonra kaza kurşunu oluvermişdelikafadulden yaa benim ortaca elti dert sadece ama şimdi doğurdu rahatladı azcık iyi davranıyo herkese

doğru söylüyosun valla canım ne bileyim şimdilik çok iyiyiz ama ilerde nolucağı belli olmaz, anlaşamayacağımızı düşündüğüm tek şey ikimiz de ayhanı çok seviyoruz:1ninca: ayy benim oğlum da ay benim oğlum der hep ben de oğlunu çoook sevdiğim sürece sorun çıkmaz zannımca:Saruboceq:

hehehhehe :roflol:
valla bızım buralarda bı laf vardırrr
en ıyı eltıdense en kotu kaynana daha ıyıdır derlerrr delikafadulden
eltı eltıyı cekemezmıs ama kaynana ne kadar kotu de olsa arada oglu oldugu ıcın daha ıyı olurmus kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…