Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy evet yaaa bi de biliyolar o elitnin sorunlu olduğunu bütün aile dertli,bana alttan al kardeşler kötü olmasın diyolar bana ne be kaç yaşında kadın ben mi hatalarını örtcem hıhhalsanaalsanasmile gerçi hiç kötü bişey yapmadım duyduklarımı duymazlıktan geldim doğum yaptı gittim taktım altınımı hayırlı olsun dedim daha ne yapayım:umursamaz:
ayy gene sinirlendim:roflol:

ayy allhtan benım kaynanam kucuk ogluna daha cok duskunnn
benmkıde annesıne duskun deıldırr aklinialirimsmile
eger ıkısıde bırbırıne duskun olsaa amann allahım dusunmek bıle ıstemıyorummm sempatiksalakcinni

ayy sorma susum yaa valla hepsiyle aram çok iyi maşallah da o elti yok mu alsanaalsanasmile neler etti bize nişan zamanımızda:mymeka:kötükedihüso

illaa gıcık bırısı olcak yanıı canım oda eltin olmuş kaynanan iyi olsunda boşver elti çokda tınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amann canımm bosverrr sımdı nısanlısın bıraz daha ıdare et
evlendıkten sonra arana mesafe koyarsın cok ıclı dıslı olmazsınnn :hulya:

yok allahtan nişanlım da her zaman benden yana oluyo elti konusunda anne baba falan iyiyiz zatenn ohh neşem yerine geldi Allah bozmasın seviyorum hepsini yaaaaaa Allah nasip eder de evlenriiz inşallah kaçtımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…