- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.681
hehehhehe :roflol:
valla bızım buralarda bı laf vardırrr
en ıyı eltıdense en kotu kaynana daha ıyıdır derlerrr delikafadulden
eltı eltıyı cekemezmıs ama kaynana ne kadar kotu de olsa arada oglu oldugu ıcın daha ıyı olurmus kafamçokkarıştı
doğru söylüyosun valla canım ne bileyim şimdilik çok iyiyiz ama ilerde nolucağı belli olmaz, anlaşamayacağımızı düşündüğüm tek şey ikimiz de ayhanı çok seviyoruz:1ninca: ayy benim oğlum da ay benim oğlum der hepben de oğlunu çoook sevdiğim sürece sorun çıkmaz zannımca:Saruboceq:
ayy sorma susum yaa valla hepsiyle aram çok iyi maşallah da o elti yok mu alsanaalsanasmile neler etti bize nişan zamanımızda:mymeka:kötükedihüso
ayy evet yaaa bi de biliyolar o elitnin sorunlu olduğunu bütün aile dertli,bana alttan al kardeşler kötü olmasın diyolar bana ne be kaç yaşında kadın ben mi hatalarını örtcem hıhhalsanaalsanasmile gerçi hiç kötü bişey yapmadım duyduklarımı duymazlıktan geldim doğum yaptı gittim taktım altınımı hayırlı olsun dedim daha ne yapayım:umursamaz:
ayy gene sinirlendim:roflol:
kızlarrrr aşkım nete giriyoooooooo oleyyyyyy görcemmmm bitanemiiii ben kaçtım canlarımmm
iyiyim duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm sen nasılsınnn kaydirigubbakcemile3
iyimmmmmmmmmm askımlan konusuommmmmmmmmmmmmmmmmmm ama morelim accık bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende yarın konuşçam aşkımlann kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt neden bozuk moralin ceza konusunda mı
evet ya 10 gün uzadı bide para cezası varmısklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?