- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.741
gelir canım hiç merak etme.o 5-6 gün ömrünün en mikemmel günleri olacak.olumunekankayizsmile
siz neler yaptınız canım nişanlıydınız dimi ? ben evden hangi bahanelerle çıcam diye düşünüyorum 7 günü de yanında geçirmek istiyorum:gitme:
her anım plan yapmakla geçiyor kuzum ya ufacık ayrıntıya kadar düşünüyorum mesela ilk gün likit ruj sürmiyim rahat öpemem yapış yapış olur filan kaydirigubbakcemile3 annesini tanıdıgım için bi kaç gün onların evlerinde vakit geçircekmişiz tatlım öyle dedi odası var otururuz artık :jeyyar: bi kaç günde adaya yada havuza gitmeyi düşünüyoruz bakalım kaydirigubbakcemile3 siz neler yapıcaksınız
kaydirigubbakcemile3allah senii öldüm gülmekten kızkaydirigubbakcemile3
yaa evdekilere ne diceksin canım yaabilmiyorumkismile ben yemin töreni olduğu zaman 3 gün nişanlımlarda kaldım ama babamdan da çok çekindim bişey der diyebilmiyorumkismile bu sefer rahat olmak istiyorum:jeyyar: gerçi saolsunlar çoğu zaman bizi yalnız bıraktı anne baba:jeyyar:
şimdi dağıtımı 3 gün geç söylücez eskişehire benim evime gitcezaklinialirimsmile havuz falandelikafadulden
siz neler yaptınız canım nişanlıydınız dimi ? ben evden hangi bahanelerle çıcam diye düşünüyorum 7 günü de yanında geçirmek istiyorum:gitme:
hoşgeldin canımmm.evet tertip tertibe konuşuyoruzkaydirigubbakcemile3 nasılsın?90/2 kızlar sohbetmi ediyorkaydirigubbakcemile2
ben geldimm boshayallersmile
hoşgeldin canımmm.evet tertip tertibe konuşuyoruzkaydirigubbakcemile3 nasılsın?
allal sohbetinizi artırsın canım olumunekankayizsmile
idare eder durumdayım olumunekankayizsmile
halâ ofisde çalışıyorum yamafoldumben
sen nasılsınolumunekankayizsmile
nişanlının ilk günü nasıl geçiyormuşzemuszemus
gelicem bi gün yanına sana süprizzzz yapıcam olumunekankayizsmile
3 kere aradı alışmaya çalışıyo işte.askerlik yerini yazmadığım için sewdiği aynı yerde askerlik yapan var mı merak ediyorum.turkbayragi
süprüzmü yapcaksınndelikafadulden delikafadulden
herzamn gel beklerimmmm :lepi: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
3 keremi aradı delikafadulden maşallahsüper yaazemuszemus
hımm bilmiyorumki orda askerlik yapan varmı kızlardanCADIARZU CADIARZU
önceden harita vardı askeri nerde yazıyorduCADIARZU
eklenmez oldu sanırım haritakafamçokkarıştı
o olsaydı bakardın :kedi: :kedi:
hoşbuldum canımzemuszemusözgemm sen merak etme yavruumm kim o demeden açmamaklinialirimsmile
miracle tertibim darısı başmıza yaa biz de güzel 5-6 gün geçirelim inşallah:Saruboceq:
nurancım hoşgeldin canım sohbet ediyoruz da ablam geldi odaya ben de dizüstünü açtım
açık öğrtime kitap almaya geldiğimde ceeeee dicemdelikafadulden
hoşbuldum canımzemuszemus
iyi yapmışsın dizüstüne geçip zemuszemus zemuszemus
ceeee haa deee deeeeedelikafadulden delikafadulden delikafadulden olumunekankayizsmile beklerim:sm_cool:
ayy kızlar 35 gün nasıl geçicek yaaaa dağıtımı belli olsun bir an önce gelsin istiyorummmmmdelikafadulden
tabii diyeceğim gelirken sana çikolata bile alırıma.s.cokacimcoook
ayy kızlar 35 gün nasıl geçicek yaaaa dağıtımı belli olsun bir an önce gelsin istiyorummmmmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?