Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

siz neler yaptınız canım nişanlıydınız dimi ? ben evden hangi bahanelerle çıcam diye düşünüyorum 7 günü de yanında geçirmek istiyorum:gitme:

kuzum inşallah her gün buluşursunuz benim annemler ankarada olucak temmuzun 20sinde gidicez ben ağustosun 1i gibi geri gelicem ablamda kalıcam ama ablam karşı apartmanda oldugu için ben gündüzleri kendi evimde olucam zaten eniştemde ablamda çalışıyolar 7 ye kadar o yüzden rahat olurum inşallah :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3allah senii öldüm gülmekten kızkaydirigubbakcemile3
yaa evdekilere ne diceksin canım yaabilmiyorumkismile ben yemin töreni olduğu zaman 3 gün nişanlımlarda kaldım ama babamdan da çok çekindim bişey der diyebilmiyorumkismile bu sefer rahat olmak istiyorum:jeyyar: gerçi saolsunlar çoğu zaman bizi yalnız bıraktı anne baba:jeyyar:
şimdi dağıtımı 3 gün geç söylücez eskişehire benim evime gitcezaklinialirimsmile havuz falandelikafadulden

ooohhh valla süper olur kanki aklinialirimsmile ama odanın kapısını kitle yat kim o demeden açma sakın :mymeka: kaydirigubbakcemile3

siz neler yaptınız canım nişanlıydınız dimi ? ben evden hangi bahanelerle çıcam diye düşünüyorum 7 günü de yanında geçirmek istiyorum:gitme:

malum antalyada olunca deniz kum güneş üçlüsü mekanımız oldu kaydirigubbakcemile3
ama öyle hızlı geçti kii 1 gün gibi.ama sakın trip falan yaparak vakit kaybetmeyin.ben biraz öyle yaptım da :sinifsinif: onlarda askerlik psikolojisi olunca tam eskisi gibi olamıyorlar.

hoşgeldin canımmm.evet tertip tertibe konuşuyoruzkaydirigubbakcemile3 nasılsın?

allal sohbetinizi artırsın canım olumunekankayizsmile
idare eder durumdayım olumunekankayizsmile
halâ ofisde çalışıyorum yamafoldumben
sen nasılsınolumunekankayizsmile
nişanlının ilk günü nasıl geçiyormuşzemuszemus

gelicem bi gün yanına sana süprizzzz yapıcam olumunekankayizsmile
3 kere aradı alışmaya çalışıyo işte.askerlik yerini yazmadığım için sewdiği aynı yerde askerlik yapan var mı merak ediyorum.turkbayragi

süprüzmü yapcaksınndelikafadulden delikafadulden
herzamn gel beklerimmmm :lepi: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
3 keremi aradı delikafadulden maşallah süper yaazemuszemus
hımm bilmiyorumki orda askerlik yapan varmı kızlardanCADIARZU CADIARZU
önceden harita vardı askeri nerde yazıyorduCADIARZU
eklenmez oldu sanırım haritakafamçokkarıştı
o olsaydı bakardın :kedi: :kedi:

özgemm sen merak etme yavruumm kim o demeden açmamaklinialirimsmile

miracle tertibim darısı başmıza yaa biz de güzel 5-6 gün geçirelim inşallah:Saruboceq:
nurancım hoşgeldin canım sohbet ediyoruz da ablam geldi odaya ben de dizüstünü açtım

açık öğrtime kitap almaya geldiğimde ceeeee dicemdelikafadulden

hoşbuldum canımzemuszemus
iyi yapmışsın dizüstüne geçip zemuszemus zemuszemus
açık öğrtime kitap almaya geldiğimde ceeeee dicemdelikafadulden

ceeee haa deee deeeeedelikafadulden delikafadulden delikafadulden olumunekankayizsmile beklerim:sm_cool:

tabii diyeceğim gelirken sana çikolata bile alırıma.s.cokacimcoook

ay canım benim sen gel yeterr:kedi:
ben alırım sana çikolataacokacimcoook ne istersen:lepi: :lepi:
ayy kızlar 35 gün nasıl geçicek yaaaa dağıtımı belli olsun bir an önce gelsin istiyorummmmmdelikafadulden

çabuk geçer merak etmeolumunekankayizsmile
geleceği günü hayal edip heycanlanıyorsun
o heycanla inan çabuk geçiyor zaman:lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…