Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizimde 2 saatti tatlım geçen hafta yine öyle olur sanırım.. tam 41 gün oldu yaa olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 gittiği gün dün gibi aklımda..

kızlar sizin yine iyi benim askerim 2 haftada bir çıkabilioooo halimi düşünün kaydirigubbakcemile3
şimdilik öyle canım daha ilk çarşımız zaten doğuya düşerse çarşısı bile olmayabilir:1no2: sizin nerden nereye düştü canım?

bizimde 2 saatti tatlım geçen hafta yine öyle olur sanırım.. tam 41 gün oldu yaa olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 gittiği gün dün gibi aklımda..

olsun canım yaa görelim de.. evet yaa 41 gün geçti bak inşallah böyle akıp gider zaman..

selam kızlarrrr.03062008 in de dediği gibi usta birliği biraz daha hızlı geçiyor.tertibim bugün nasılsın.kaza geçiren yakınların daha iyilerdir inşallah

selam kızlarrrr.03062008 in de dediği gibi usta birliği biraz daha hızlı geçiyor.tertibim bugün nasılsın.kaza geçiren yakınların daha iyilerdir inşallah

selam tertibim a.s. usta birliğimiz bir belli olsa... daha çabuk geçicek inşallah:Saruboceq:
şimdi iyiler canım çok şükür atlatıyolar yavaş yavaşa.s bugün aşkımı gördüğüm için mutluyum ama azcık duygusala bağladım tabi:asigim: sen nasılsın canım:1hug:

yerim seni yaaakaydirigubbakcemile3 evet tertibiz bizzz turkbayragi

eveeeetttt biz tertibizzzz ki :)
özge ben seni 90/1 zannediyorm.hep birlikte kavuşacağız askerlerimize.sende askerin de iyisiniz demi?biz usta birliğine dün teslim oldk.bugün ilk günü maşallah 3 defa aradı.en güzel yerler askerlerinize çıksın inşallahopuyorumnanaktan

ama ama benide sevin bende sizin tertibinizim olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3
sevmez miyiz kankimmm kader arkadaşlarım benim:teselli:kaydirigubbakcemile5turkbayragi

maşallah canım yaa Allah'ım bize de nasip et böyle güzel yerler:Saruboceq: hepsi iyi olsun askerlerimizinturkbayragi

ayy keşke 90/1 olsaydım kaydirigubbakcemile3 iyiyiz tatlım çok şükür a.s. kız bide usta birliği çabuk geçiyor diyosun daha 1 gün olmuş Allah iyiliğini versin güldürdün beni Şeniz

aynen özgem ya usta birliği belli olsun 7 gün hasret giderelim sonra 6 aya yakın göremicez ama yeterki rahat olsunlar:Saruboceq:
özgeee dağıtım izninde ne yapıcaksınız planlar var mıaklinialirimsmile

evet kuşum yaa.. şu ağustos gelsede görsem diyorum sürekli gerçi sonrası daha zor daha uzun bi süre göremicem bu kez ama olsun gelsinde azcık olsun görelim artık.. bide şu usta birliği belli olsaydı bi

gelir canım hiç merak etme.o 5-6 gün ömrünün en mikemmel günleri olacak.olumunekankayizsmile

aynen özgem ya usta birliği belli olsun 7 gün hasret giderelim sonra 6 aya yakın göremicez ama yeterki rahat olsunlar:Saruboceq:
özgeee dağıtım izninde ne yapıcaksınız planlar var mıaklinialirimsmile

her anım plan yapmakla geçiyor kuzum ya ufacık ayrıntıya kadar düşünüyorum mesela ilk gün likit ruj sürmiyim rahat öpemem yapış yapış olur filan kaydirigubbakcemile3 annesini tanıdıgım için bi kaç gün onların evlerinde vakit geçircekmişiz tatlım öyle dedi odası var otururuz artık :jeyyar: bi kaç günde adaya yada havuza gitmeyi düşünüyoruz bakalım kaydirigubbakcemile3 siz neler yapıcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…