Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Özleme alıştım ama böylesi çok daha zormuş.. Bitmek tükenmek bilmeyen gecelerin yükü… Sensiz geçen her anın burukluğu..
Sensiz nefes almak bile zor gelirken şimdi sesine bile hasret kalıyorum..
Seni o kadar çok özledim ki sevgilim.... Sensiz buralar dar geliyor bana…
Sen benim Herşeyimsin.. Bir gün daha geçti ömrümden… B...iter’mi bu eziyet..
Bizde bu aşk oldukça ve mutlu günlerin hayalini kurdukça biter elbet..
Büyük bir sabırla seni bekliyorum herşeyim....
SENİ SEVİYORUM!! :asigim:
turkbayragimehtap...81turkbayragi​

büyük ihtimalle 400 den fazla gelir askerimin moreli okadar bozukki onu öle gördükce icim acıo

ya çok zor bu askerlik çok zor ya.. benim aşkımda dün sabah 5te kalkmış hala hiç uyuyamadı gece dağa çıkıp sabaha kadar yürümüşler öğlen 12de konuştuk bu gün en son inşallah şimdi uyuyodur.. sesi kısılmış hali yoktu konuşmaya o öyle olunca bende kötü oluyorum kıyamam ya..

Allah bütün askerlerimize sabır versin yardımcı olsun artık sinirlerim lackalastı ya cocukla kücücük seyler yüzünden kavga eder tartısır olduk cok yıprandık artık askerlin bitmemesi bizi cok yapratıo

GİTTİN UZAKLARA..
SENSİZ NE SAATLER GEÇİYOR..
NE DE BOĞAZIMDAN BİR LOKMA EKMEK:sinifsinif:
ÇOK SİGARA İÇME
BENİ FIRSAT BULDUKÇA ARA:asigim:
RÜYANDA BENİ GÖR..
ÇABUCAK DÖNN:1hug:

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETıN KUCAĞINA YENı DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...232 hejar12 ...

...238 busrae ...

...243 fides ...

...245 didem_evo ...

...245 acelya ...

...263 melisam09 ...

...268 heath_19...

...289 suSu_...

turkbayragi...319 pembe_beta ...turkbayragi

turkbayragi...321 angelgozde ...turkbayragi

turkbayragi...321 eftelyaecrin ...turkbayragi

turkbayragi...321 kardelen44 ...turkbayragi

turkbayragi...322 mavimavimavi ...turkbayragi

turkbayragi...322 grimsi_...turkbayragi

turkbayragi...325 hdh10 ...turkbayragi

turkbayragi...325 duygu.c ...turkbayragi

turkbayragi...327 nix ...turkbayragi

turkbayragi...328 nuran07...turkbayragi

turkbayragi...329 eduk ...turkbayragi

turkbayragi...329 askeryarim...turkbayragi

turkbayragi...330 yengec123 ...turkbayragi

turkbayragi...332 ecem3004...turkbayragi

turkbayragi...367 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...378 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...409 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...415 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...417 melegim...turkbayragi

turkbayragi...417 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...417 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...417 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...427 kelebek1238...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:didem_evo===>2:lepi:

:lepi:busrae====>17:lepi:

:lepi:saysaybitmiyor===>32:lepi:

:lepi:siyahincim===>35:lepi:

:lepi:babyke ===> 67:lepi:

:lepi:suSu_ ====> 81:lepi:

:lepi:heath_19===> 89:lepi:

konuştum özgemm:asigim:
ama beklediğimden kısa sürdü 12 de çıkmışlar 4 te teslim olcaktı yemek falan yesin diye erken gönderdim doyamadımki:gitme: karşısında ağladım dayanamadım o da çok özledim diyo ağlıcaktı zor toparlandıkmafoldumben ilk defa görüntülü konuştuk çok zayıflamış yaa benim aşkım yemek yiyemiyomuş off içim gittimafoldumben

ay canım kıyamam sana ama üzülme bi de karşısında ağlamamaya çalış bence..askerlikte duygusallık pek iyi olmuo hele de asker için..seni anlıyorum hak veriyorum ama ağlamamaya çalış onun karşısında..nerde asker canım sevdiğin? :teselli:

saol canımmmboshayallersmile ayy ilk kez gördümya görünce dayanamadım bi de zayıflamış olarak görünce iyice dağıldım:gitme: yoksa telefonda hep moral veririm güçlü olan benimdir ama işte yüzünü görünce..:sinifsinif: haftaya daha dayanıklı olcamturkbayragi şimdi bilecikte 41.günümüz dağıtımı bekliyoruz sabırsızlıkla:Saruboceq:

Allah nazarlardan saklasın 41.gün olmuş :1hug: ben de çok kötüydüm ilk zamanlar ama artık zaman o kadar hızlı geçmeye başladı ki bak senin de öyle olucak bi gitsin de usta birliğine bak o zaman gör sen kaydirigubbakcemile3

saol canım boshayallersmile 41 kere maşallah bir de kocaeli'de oturuyo aşkım plaka kodu da 41 kaydirigubbakcemile3 çok haklısın gerçekten ben de alışıyorum ama tek derdim usta birliğinin belli olması ondan sonra alışıcaz artık sabretmeyi öğrenicem inşallah:Saruboceq:
siyahincimmm bnde geçen hafta gördüm aşkımı yanmış kararmış çok yorgun bakıyodu :sinifsinif: yarında görücem kısmetse :1rolleyes:

evet aynen canım yanmış yemin töreninde görünce şok olmuştum simsiyah olmuş kırmızı da değil:1no2: ohh tatlım yarın bol bol hasret giderin biz 1-2 saat anca konuştuk ama haftaya pazar çıkcakmış ondan daha uzun sürcek inşallah:Saruboceq:

kızlar sizin yine iyi benim askerim 2 haftada bir çıkabilioooo halimi düşünün kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…