- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.701
üff keşke bugun cıksaydı aşkımm çarşşyıya
hadi yaa ne kadarmış peki bilmiyorumkismile
büyük ihtimalle 400 den fazla gelir askerimin moreli okadar bozukki onu öle gördükce icim acıo
ya çok zor bu askerlik çok zor ya.. benim aşkımda dün sabah 5te kalkmış hala hiç uyuyamadı gece dağa çıkıp sabaha kadar yürümüşler öğlen 12de konuştuk bu gün en son inşallah şimdi uyuyodur.. sesi kısılmış hali yoktu konuşmaya o öyle olunca bende kötü oluyorum kıyamam ya..
Allah bütün askerlerimize sabır versin yardımcı olsun artık sinirlerim lackalastı ya cocukla kücücük seyler yüzünden kavga eder tartısır olduk cok yıprandık artık askerlin bitmemesi bizi cok yapratıo
konuştum özgemm:asigim:
ama beklediğimden kısa sürdü 12 de çıkmışlar 4 te teslim olcaktı yemek falan yesin diye erken gönderdim doyamadımki:gitme: karşısında ağladım dayanamadım o da çok özledim diyo ağlıcaktı zor toparlandıkmafoldumben ilk defa görüntülü konuştuk çok zayıflamış yaa benim aşkım yemek yiyemiyomuş off içim gittimafoldumben
ay canım kıyamam sana ama üzülme bi de karşısında ağlamamaya çalış bence..askerlikte duygusallık pek iyi olmuo hele de asker için..seni anlıyorum hak veriyorum ama ağlamamaya çalış onun karşısında..nerde asker canım sevdiğin? :teselli:
saol canımmmboshayallersmile ayy ilk kez gördümya görünce dayanamadım bi de zayıflamış olarak görünce iyice dağıldım:gitme: yoksa telefonda hep moral veririm güçlü olan benimdir ama işte yüzünü görünce..:sinifsinif: haftaya daha dayanıklı olcamturkbayragi şimdi bilecikte 41.günümüzdağıtımı bekliyoruz sabırsızlıkla:Saruboceq:
saol canım boshayallersmile 41 kere maşallahAllah nazarlardan saklasın 41.gün olmuş :1hug: ben de çok kötüydüm ilk zamanlar ama artık zaman o kadar hızlı geçmeye başladı ki bak senin de öyle olucak bi gitsin de usta birliğine bak o zaman gör sen kaydirigubbakcemile3
siyahincimmm bnde geçen hafta gördüm aşkımı yanmış kararmış çok yorgun bakıyodu :sinifsinif: yarında görücem kısmetse :1rolleyes:
saol canım boshayallersmile 41 kere maşallahbir de kocaeli'de oturuyo aşkım plaka kodu da 41 kaydirigubbakcemile3 çok haklısın gerçekten ben de alışıyorum ama tek derdim usta birliğinin belli olması ondan sonra alışıcaz artık sabretmeyi öğrenicem inşallah:Saruboceq:
evet aynen canım yanmış yemin töreninde görünce şok olmuştum simsiyah olmuş kırmızı da değil:1no2: ohh tatlım yarın bol bol hasret giderin biz 1-2 saat anca konuştuk ama haftaya pazar çıkcakmış ondan daha uzun sürcek inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?