- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.241
ayy canuım ne olursa olsun takmıyorum ya
Merhaba kızlar böyle sıkıcı 400 gün biter de galiba biz de bitmiş olacağız sonunda
hoşgeldin canımolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
nasılsın :hulya:
sana katılıyorum
selam kızlar... bozmayın morallerinizi hepimiz geriliyoruz. içimizden hiçbirşey yapmak gelmiyor. bunalıyoruz sıkılıyoruz günler geçmek bilmiyor maalesef. askerde olmakta asker beklemekte çok zor. ama herşey düzelecek.yeterki şu askerliği bir atlatalım.
Hoşbuldum canım.her halimi sorana iyiyim diyorum ama yalan söylüyorum.ya sen nasılsın
iyiyim demek bi alışkanlık olmuş dimi
keşke gerçekten iyi olsak
sen ne zamn ceee yapcan banahihoyyyt hihoyyyt
hem dertleşirik olumunekankayizsmile
Günaydın hoşgeldin tepkiselmi.esra bence ben gibi safagi 415 olanlara bakıp sıkıntını gidermeye çalış
hoşbulduk şafak 412 :gitme: telefonn aaaaaaçççç askımmm artıkk!!! :gitme:
Silüs 24 mayıs mi canım
evet 24 Mayısta teslim oldu askımmm boshayallersmile
Tertibiz yani :)
aynenCok sıkılıyorum yaa mirmirmirmir
Inan aklımdasin ama yoğunum bu ara kitaplarımı bile almadım daha gelicem gelicem merak etme sen :) ya usta birliğine alışmaları ne kadar zaman alıyo
ben geldimmm bekleyişteyim hala poooofffffgünaydın kızlar ben yeni kalktım :bbo:
bazen banada oluyor öleKizlar son 3 gündür icimde öyle bir sikinti var ki aman allahim. ne yapsam gecmiyor, gece uyutmuyor da. 110 günlük sacma bir acemilikten sonra Mehtabimiz 29 yani az kaldi diye mi acaba, mehtap sIkIstIrmasI mi acaba, nedir bu ya? akannehir
hı hı evett :1hug: telefon bekliyorum hala
öylen oldu beeeboshayallersmile
biz zabahın körüde işe gelelim revamı üle bize:çok üzgünüm:
bazen banada oluyor öle
içini ferah tutmaya çalış sen :teselli:
mehtabını düşün hihoyyyt
bende
ama canım 1 yıl boyunca 6 da kalktım ben simdi hakkım var birazcık uyumaya hem son 10 gündür geç kalkıyorum bilmiyorumkismile:kedi: olsun erken kalkmak daha iyi ben depresyona girmeye calısıyorum ondan yatıyorum öğleye kadar bir de su telefon gelse öffff yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?