Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam canm gerçekten öle yani aman kalbi kırılmasın etmesin diye hep alttan aldım ama artık almıcam

iyiyim demek bi alışkanlık olmuş dimi
keşke gerçekten iyi olsak
sen ne zamn ceee yapcan banahihoyyyt hihoyyyt
hem dertleşirik olumunekankayizsmile

Inan aklımdasin ama yoğunum bu ara kitaplarımı bile almadım daha gelicem gelicem merak etme sen :) ya usta birliğine alışmaları ne kadar zaman alıyo

Kizlar son 3 gündür icimde öyle bir sikinti var ki aman allahim. ne yapsam gecmiyor, gece uyutmuyor da. 110 günlük sacma bir acemilikten sonra Mehtabimiz 29 yani az kaldi diye mi acaba, mehtap sIkIstIrmasI mi acaba, nedir bu ya? akannehir

Cok sıkılıyorum yaa mirmirmirmir
aynen
Inan aklımdasin ama yoğunum bu ara kitaplarımı bile almadım daha gelicem gelicem merak etme sen :) ya usta birliğine alışmaları ne kadar zaman alıyo

demek çok yoğunsun :çok üzgünüm:
bekliyorum tabi :lepi:
yerine bağlı canım alışması
bizimkinin sürekli görev yerini değiştirdiler ondan biraz geç alıştıakannehir

ben geldimmm bekleyişteyim hala poooofffff günaydın kızlar ben yeni kalktım :bbo:

öylen oldu beeeboshayallersmile
biz zabahın körüde işe gelelim revamı üle bize:çok üzgünüm:

bazen banada oluyor öle
içini ferah tutmaya çalış sen :teselli:
mehtabını düşün hihoyyyt

hı hı evett :1hug: telefon bekliyorum hala

bende

ama canım 1 yıl boyunca 6 da kalktım ben simdi hakkım var birazcık uyumaya hem son 10 gündür geç kalkıyorum bilmiyorumkismile:kedi: olsun erken kalkmak daha iyi ben depresyona girmeye calısıyorum ondan yatıyorum öğleye kadar bir de su telefon gelse öffff yaaaa

yat canım ya benm yerimede uyusırnaşık şey
hakkın olmzamı hiç
hakkın tabi dinlenmek geç kalkmak:lepi:
bende beklemedeyimbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…