- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.281
hu hu kimse yokmuuuu??
ben buradyım canım nbr
aynı...dün bıraktığın gibi..
Senden naber?
sıkıldııııııııımmmmmmmmmmm :gitme:
BENDEAY 2 Lİ SAYILARA GEÇTİM ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR YA:gitme:
ben 3lülerin doruğundayım yaaa ooooffff geçer tatlikis geçer inşallah bizimkide geçse bitsehala telefon bekliyorummmm (( Nuran'cım acaba telefon geldimi sanadaa canım??? (
sinirimden çalışamıyorum bile ya allahıım yarabbim kafa dağıtmak iiçin oyun oynuorum
ya bu msninde aşkımm die bir grup açmış benim msn adresim vardı hafta sonu girdim baktım yoktu sinir oldum niye silsinki ortada bişey yooken sonra face de ilişki durumuna geldi konu bende ilişki isteği gönderdim ona kabul etmemiş ölece duruodu ben girip onayladım işte herkes biliyor ordakiler bilse ne olucak felan dedi bende ordakiler ilgilendirmio beni senin sadece neden kabul etmemen ilgiendirir beni felan dedim işte ne yaptın felan dedi, bakıorum artık bensizde eğlenebilosun demekki felan dedi bende illaki senin yanında mı eğlenicem sadece dedim oda buna bozuldu işte ablan girip mi sildi felan dedim o da yok hayır dedi senin ablan maş.biizmle olan herşeyi silmiş felan dedi ablanda ne işi var ki zaten değiştiricem şifreyi dedi bana sordun mu dedim ne varki senin şifren beniim şifrem sana sormam mı gerekir iillaki dedi bende evet dedim sen baya değişmişsin dedi bana ya işte kimseyi görmek istemediğini sıkıldığını söyledin bunun içinde bende varım dimi dedi bende hyır dedim kırıldım alındım dedi
benim değiştiğim yok halbuki off ya bilmiyorum iyice bunaldım gittiğinden beri ilk defa tartıştık böle ya önceden tartıştığımızda hep alttan alırdı bugün o bana ben ona baya kırdık birbirimizi
kızlar kusura bakmayın bayada uzun oldu sizlerde artık benim sorunlarımdan bıktınız biliyorum heleki duygum yanisenağlama
Offfff kızlar merhaba nasılsınız
İçim sıkılıyor artık mafoldumbenşafak 242 geçmiyooor geçmiiyorr
küp sekerım benm biz varya face konusuna vedatla neler neler kavga ettikvarya en sonunda vedatta face kapattı bende kapattım simdi mutluyum valla en isi bu zaten bende faceden sıkılmıstım ben kendi istegmle dedim kapatcam die ona kapat demedim kendilinden tmm bende kapatayım ozaman dedi öle anlastık cok sorun oluosa kapatın gitsin yani bi face ilişkinizden dahamı önemli yani oyunmus gir oyun stelerine oynayın cokmu zor
sıkma böle seyleri tatlım benim gelip gecici seyler bunlar
sinir oldum ama duygum ya insan niye silsinki durduk yere aşkım diye grubu açıp beni eklesin şimdide silsin sence durduk yere olabilir mi
ben grup açıp yaptım sen onu bile yapmadın dedi ya
ayy yok canım geçmek bilmiyor valla baksana saat daha 3 off geçmio valla geçmio ne güzel 100 lerde anlamıordum
plakalara geçmek istiyorum
ya tabi böle biseyin bence bahanesi olaz ama sen gereken cevabı ver baya payla ondan sonrada tavrını koy ne yapcaksan yap yani kimse icin kendini yapratma herkez hakk etti kadar yani senin gibi kızı bulmus bulanıo ohh vallaklava:
yok nerdeeeeemafoldumbenben 3lülerin doruğundayım yaaa ooooffff geçer tatlikis geçer inşallah bizimkide geçse bitsehala telefon bekliyorummmm (( Nuran'cım acaba telefon geldimi sanadaa canım??? (
bende 2 sayılı basamaklara bi düşeydim
460:Başladı
360:Alıştı
260:Karıştı
160:Barıştı
060:Sıkıştı
006:Yakıştı
000:Kaçtıııı
ya kim bekler ki 1 ay konuştuğu insanı kıymetimi bilmiyor gerçekten ufacık şeyi ne kadar çok abarttın diyo ya
tepkiselmi geçiyo geçiyoda ömrümden de ömür geçiyo gerçekten offf
ne yapıcam bilmiyorum
valla bende özledim esram ya şimdi olsaydı yanımda gezseydik odunumu özledim yinede aramızda sorunda olsa
yok nerdeeeeemafoldumben
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?