Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende 2 sayılı basamaklara bi düşeydim

460:Başladı
360:Alıştı
260:Karıştı
160:Barıştı
060:Sıkıştı
006:Yakıştı
000:Kaçtıııı

ben 3lülerin doruğundayım yaaa ooooffff geçer tatlikis geçer inşallah bizimkide geçse bitse hala telefon bekliyorummmm (( Nuran'cım acaba telefon geldimi sanadaa canım??? (

ayy yok canım geçmek bilmiyor valla baksana saat daha 3 off geçmio valla geçmio ne güzel 100 lerde anlamıordum

plakalara geçmek istiyorum

küp sekerım benm biz varya face konusuna vedatla neler neler kavga ettikvarya en sonunda vedatta face kapattı bende kapattım simdi mutluyum valla en isi bu zaten bende faceden sıkılmıstım ben kendi istegmle dedim kapatcam die ona kapat demedim kendilinden tmm bende kapatayım ozaman dedi öle anlastık cok sorun oluosa kapatın gitsin yani bi face ilişkinizden dahamı önemli yani oyunmus gir oyun stelerine oynayın cokmu zor
sıkma böle seyleri tatlım benim gelip gecici seyler bunlar

Offfff kızlar merhaba nasılsınız

İçim sıkılıyor artık mafoldumben şafak 242 geçmiyooor geçmiiyorr

tatlım benm emin ol bu safakları özliceksin bak benim safak 38 di 10 gün ceza yedik 48 oldu düsün yani bitmek bilmio hic sıkma canını bi plakalara gel görcem ben seni opuyorumnanaktan

sinir oldum ama duygum ya insan niye silsinki durduk yere aşkım diye grubu açıp beni eklesin şimdide silsin sence durduk yere olabilir mi
ben grup açıp yaptım sen onu bile yapmadın dedi ya

sinir oldum ama duygum ya insan niye silsinki durduk yere aşkım diye grubu açıp beni eklesin şimdide silsin sence durduk yere olabilir mi
ben grup açıp yaptım sen onu bile yapmadın dedi ya

ya tabi böle biseyin bence bahanesi olaz ama sen gereken cevabı ver baya payla ondan sonrada tavrını koy ne yapcaksan yap yani kimse icin kendini yapratma herkez hakk etti kadar yani senin gibi kızı bulmus bulanıo ohh valla klava:

ayy yok canım geçmek bilmiyor valla baksana saat daha 3 off geçmio valla geçmio ne güzel 100 lerde anlamıordum

plakalara geçmek istiyorum

geçti birazcık valla mutfak falan toplicam şimdi ben de askım aramadı hala offf yaaa :gitme: ben de diyetteyim sıkıntıdan yiyemiyorumda deli oldummmm :gitme:

ya kim bekler ki 1 ay konuştuğu insanı kıymetimi bilmiyor gerçekten ufacık şeyi ne kadar çok abarttın diyo ya

tepkiselmi geçiyo geçiyoda ömrümden de ömür geçiyo gerçekten offf
ne yapıcam bilmiyorum

valla bende özledim esram ya şimdi olsaydı yanımda gezseydik odunumu özledim yinede aramızda sorunda olsa

ben 3lülerin doruğundayım yaaa ooooffff geçer tatlikis geçer inşallah bizimkide geçse bitse hala telefon bekliyorummmm (( Nuran'cım acaba telefon geldimi sanadaa canım??? (
yok nerdeeeeemafoldumben

bende 2 sayılı basamaklara bi düşeydim

460:Başladı
360:Alıştı
260:Karıştı
160:Barıştı
060:Sıkıştı
006:Yakıştı
000:Kaçtıııı

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…