Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim mehtabımda 32 canım ve bendede 4-5 gündür öyle bir sıkıntı varki anlatamam ya için sıkıldığında şunu söyle bak ben öyle yapıyorum ""La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim"

uyu tabizemuszemus zemuszemus
delirmek yok:mymeka: delirmek yok:mymeka:
sakinleş accık:1hug:
bende konuşamıyorum günlerdir

elimde değil ki eyvahedigeldismile
annesini arasam mı acaba uzun zamandır aramamıştım :kedi:
cumartesi konuştum yaa en son salı oldu hala bişey yok ooff mafoldumben
acıktım yaa sinirden cokacimcoook

selam canm gerçekten öle yani aman kalbi kırılmasın etmesin diye hep alttan aldım ama artık almıcam

canım benim anlıyorum seni fazlasıyla. ama kendini üzmemeye çalış. benim erkek arkadaşımda geçen gün bayaa kırdı beni. sesimi çıkarmadım. tamam peki dedim geçiştirdim tek kötü şey söylemedim. sonra kendi kendine düzeldi. geldiği günle ilgili beraber neler yaparız diye planlar yapmaya başladı. çarşı izninden sonra genelde telefon etmeyen sevgilim baktım daha msnden çıkalı 1 saat olmamış hemen aradı yarım saat konuştuk. seside çok keyifliydi.

psikolojileri orda gerçekten çok bozuluyor. psikolojileri orada çok bozuluyor iyice dengesizleşiyor sinirleri canım. düşün canım sevgilim bi de kısa dönem asker. ki böyle tepkiler verebiliyor. uzun dönem askerlerin işi tabiki kat kat daha zor.

sende kendine göre haklısın canım benim ama sabretmeye çalış görücen bak döndüklerinde herşey çok güzel olacak yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…