- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.501
boru yerine de viledanın sapını al eline tamamdır
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Duyguu koptum bu lafına kıss delikafadulden
:roflol: napim ne diim şimdi kıza akıl verin demiş verdim :kedi:
:roflol:
Ne akıllar vermişsin ama kızzBizede ver sempatiksalakcinni
ölüyorummmafoldumben
ölüyorummmafoldumben
ölüyorummmafoldumben
tamam ne fantazisi istersin :jeyyar:
İhtiyacım olursa özelden alıcam yardımı canım senden
allah benim belamı versin mahvettim herşeyii ölmek istiyorum çok kötüyüm hayatımda hiç bu kadar kotu olmamıstımmafoldumben
[ı]allah benim belamı versin mahvettim herşeyii ölmek istiyorum çok kötüyüm hayatımda hiç bu kadar kotu olmamıstımmafoldumben[/ı]
ölüyorummmafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/376269-erkekler-striptiz-severpeki-nasil-yapacagiz.html
şu konuyu komple okur musunuz karnıma ağrılar giriyor iki saattir ya :roflol:
Ah Didemcim ya bunlara ne oluyor askerden izne gelince....sevgilim geldı dun gorustuk guzeldı hersey aksam tartıstık bana çok bağırdı sonra istemediği bişeyi söyledim kapatıcam teli dedi suratıma kapattı hazmedemedım bu yaptıgınımesajda baya kavga ettık sonra aradı yıne aynı sınırlı bırdaha suratıma telı kapatırsan yuzumu goremezsın dedim sorularınla ilişkimizi ne hale getirdin gör dedi yinemi ayrılıcaksın bıktım ayrılıklarından dedi bıktım dediğini duyunca bitsin diye çıktı agzımdan nasıl bıkar dıye dusundum o an sonra kendımı oldururum falan demeye basladı sesı cok kotuydu hemen annesını aradım annesı sordu sorunu anlatmadım eli ayağı buz gibi olmuş sabah konusun kızım uzmeyın bırbırınızı dedi sonra bana mesaj yazdı içmeye gıdıyorum içersem kendımı oldurmem daha kolay olur dedı aradım sonra dedım napıyosun sesı sarhos gelıyodu ben sensız yasayamam demıstım dedı sacmalama dedim eve git cıkmıyorum hayatından dedim eve gitti ama bana o dedikleri içime oturmustu hazmedemıyordum bitsin dedim yine sonra msj yazmıs annem kendımı oldurucem yazdıgım mesajları okumus suan cokk uzgun annemı ıcın ayakta durucam bitiyorsan bitir arkanı dön ve git yazmısmafoldumben
ben herşeyi mahvetttim allah benım canımı alsın cok kotuyum yüreğim acıyo kalbım cok hızlı atıyo zor nefes alıyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?