Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Özge onu nerden anlıyoruz canım yaa öğretiversene kaydirigubbakcemile3

Evet canım 90/2 siniz.Bak şimdi 4 kere gidiyolar ya hani şubat,mayıs,ağustos,kasım. Doğum tarihinden zaten başını anlıyosun. Şubatsa 90/1 mayıssa 90/2 ağustossa 90/3 kasımsa 90/4. Önümüzdeki yılda misal şubatta gidenler 91/1 olucak. Anladın mı?

benım telım bozulmustu kendı telını vermıstı bana dun gece telını kardesıne verırım yazmıstım o da az önce sunu yazmıs bugun goruselım konusalım eger telefonu gerı vermeyı dusunuyorsan resımden sacına herşeyi geri vereyim sana yazmışmafoldumben

anladım canım ozaman benim askım 89/2 çünkü 89 doğumlu o . evet 1 ay sonra gelicek 5 gün annesiyle kalıcak ailesiyle ankarada 2 gün de benimle kalıcak trabzonda sonra birliğine trabzondan gidicekkkk :))))

Genelleme yaptım cnm :) Geç gitmiştir o zaman Genel olarak 90 lılar gittiği için.Tabi 88ler bile gidiyo bu yıl.Ama 89luların yılı 2009 du .

evet bu yıl 88lü ve 90 lı 2 arkadasım gidicek askere biri yarın teslim oluyor zaten o da havacı oldu kaydirigubbakcemile3

anladım canım ozaman benim askım 89/2 çünkü 89 doğumlu o . evet 1 ay sonra gelicek 5 gün annesiyle kalıcak ailesiyle ankarada 2 gün de benimle kalıcak trabzonda sonra birliğine trabzondan gidicekkkk :))))

Hayır seninki 90/2 :) Canım bak sen o doğum tarihini unut.89/2 ler önümüzdeki ay geliyor. Senin tertibin 90/2 .Bu yıl gitti çünkü seninki. 89/2 olman için şafağının 40 larda falan olması lazım :)

evetttmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Belli ki o da hala seni seviyor canım ya üzülme barışırsınız.Hem askerden ayrılınmaz ki yazık en çok sana ihtiyacı var onun şimdi bilmiyorumkismile

Hayır seninki 90/2 :) Canım bak sen o doğum tarihini unut.89/2 ler önümüzdeki ay geliyor. Senin tertibin 90/2 .Bu yıl gitti çünkü seninki. 89/2 olman için şafağının 40 larda falan olması lazım :)

huuuummmm ozaman doğum tarihinin değilde o yıl giden askerlerin genellemesine göre oluyor öyle mi yani 90/2 benimki olsun olsun saol canım ben hiç anlamam bu tertip mertip işlerinden ayy :kedi: :kedi: saol tekrardan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…