- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.541
hı hı daha acemi birliğinde benim askım 30 gün sonra acemilik bitiyor :gitme: inşallah inşallah nazar değmesinbaya bi emek verdik o yüzden meyvelerini yiyorum şimdi oooh kaydirigubbakcemile3
Ay ne kadar güzel mutlusunuz bak :) Kaç tertip seninki?
24 Mayısta gitti işte ben anlamıyorum ki tertip mertip ay hangi tertip oluyo şimdi benim askım?D evet çok mutluyuz Allah'ım bozmasın herkese de böyle mutluluk nasip etsin opuyorumnanaktan
sadece 1 ay kaldı kızlar aşkımı görmeme çok heyecanlıyım :1rolleyes:
90/2yiz canım biz kaydirigubbakcemile3
Özge onu nerden anlıyoruz canım yaa öğretiversene kaydirigubbakcemile3
Özge onu nerden anlıyoruz canım yaa öğretiversene kaydirigubbakcemile3
canım bu sene 90lılar gitti ya mesela o yüzden 90 oluyor bide şubat(1),mayıs(2),ağustos(3),kasım(4) da gidenlerede ona göre numara veriliyor anlatabildimmi kuşum kaydirigubbakcemile3
canım bu sene 90lılar gitti ya mesela o yüzden 90 oluyor bide şubat(1),mayıs(2),ağustos(3),kasım(4) da gidenlerede ona göre numara veriliyor anlatabildimmi kuşum kaydirigubbakcemile3
ama benim askım 89 lu canım yaaD
Evet canım 90/2 siniz.Bak şimdi 4 kere gidiyolar ya hani şubat,mayıs,ağustos,kasım. Doğum tarihinden zaten başını anlıyosun. Şubatsa 90/1 mayıssa 90/2 ağustossa 90/3 kasımsa 90/4. Önümüzdeki yılda misal şubatta gidenler 91/1 olucak. Anladın mı?
benım telım bozulmustu kendı telını vermıstı bana dun gece telını kardesıne verırım yazmıstım o da az önce sunu yazmıs bugun goruselım konusalım eger telefonu gerı vermeyı dusunuyorsan resımden sacına herşeyi geri vereyim sana yazmışmafoldumben
Genelleme yaptım cnm :) Geç gitmiştir o zamanGenel olarak 90 lılar gittiği için.Tabi 88ler bile gidiyo bu yıl.Ama 89luların yılı 2009 du .
anladım canım ozaman benim askım 89/2 çünkü 89 doğumlu o . evet 1 ay sonra gelicek 5 gün annesiyle kalıcak ailesiyle ankarada 2 gün de benimle kalıcak trabzonda sonra birliğine trabzondan gidicekkkk :))))
Ayrıldınız mı ki?
evet bu yıl 88lü ve 90 lı 2 arkadasım gidicek askere biri yarın teslim oluyor zaten o da havacı oldu kaydirigubbakcemile3
evetttmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Hayır seninki 90/2 :) Canım bak sen o doğum tarihini unut.89/2 ler önümüzdeki ay geliyor. Senin tertibin 90/2 .Bu yıl gitti çünkü seninki. 89/2 olman için şafağının 40 larda falan olması lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?