- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.521
bırak bir gün geçin aradan toplasın kendini üzerine gitme olur musende kendini yiyip bitirme kolay mı öyle herşeyi bir anda silip atmakteli kapalı anneside ogrenmıs herseyı annesı ıcın ayakta durucakmıs ölmezmiş artık benım için arkanı dön ve gitt dedi benim bi önemim kalmadımafoldumben
mutlu olmayı haketmıyorum sanırım cok uzun zamandır gercekten mutlu oldugumu hıssetmedım ama dun gece ve bugun gercekten olucegımı hıssettım hıc bu kadar kotu olmamıstım
bırak bir gün geçin aradan toplasın kendini üzerine gitme olur musende kendini yiyip bitirme kolay mı öyle herşeyi bir anda silip atmak
teli kapalı anneside ogrenmıs herseyı annesı ıcın ayakta durucakmıs ölmezmiş artık benım için arkanı dön ve gitt dedi benim bi önemim kalmadımafoldumben
mutlu olmayı haketmıyorum sanırım cok uzun zamandır gercekten mutlu oldugumu hıssetmedım ama dun gece ve bugun gercekten olucegımı hıssettım hıc bu kadar kotu olmamıstım
Kızgınken sölenen sözlerin hepsi gerçeği ifade etmez canım heleki sarhoşken
bence ikinizde de hata var.. Ayrılık lafı senin ağzından çıktığı için senin bi adım atman
gerekli canım ilişkide gurur olmaz, yapıcı olmak gerekir. Sen bu çocuğu seviyosan
sözlere takılma, git yanına derim olumunekankayizsmile
ya didemcim senden vazgeçmedi merak etme kolay değil öyle biraz kendine bırak onu anlayacaktır zaten o da. Ama sende alttan almalısın. Sen git yanına sensizlikten korkuyorum korktuğum için bunlar oldu de filan. Düzelicek inan banailk defa benden vazgectı hıc boyle yapmazdı sanırım bu sefer gercekten bıttı aramadıda bır daha onceden ayrıldıgım zaman barısana kadar arardı
askım aradııııııııııı!!! Nurancım nerdesinnnnnn bilmiyorumkismile
büşra dun hersey cok guzeldı benım gerızekalı takıntılarım yuzunden tartıstık kendımden nefret edıyorum yapıcı olamadıgım gıbı yıkıcı olmayı cok guzel becerıyorum hayatım boyunca kendımı affetmıcem mafoldumben
gözün aydın olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canımmmmm :1hug:
ne kadar mutlu oluo insan dimi her aradığında kaydirigubbakcemile3 benimkini de uyuyo zannediodum ben 12de aradı şaşırdım
4 gün üstüne duydum sesini ilk kez bukadar uzun sesini duymadım okadar sevindimki yaa çok iyi oldu sesini duymak oooh öyle rahatladımkiiiiboshayallersmile benimki arıyo her boş olduğu zaman ondan çok merak ettim yerim askımı yaa çok seviyorum onuuu o da çok mutlu oldu ooof uçuyorum yaaaaaa
aman maşallah nazar değmesin aşkınızaçok var mı askerliğin bitmesine canım :1rolleyes:
hı hı daha acemi birliğinde benim askım 30 gün sonra acemilik bitiyor :gitme: inşallah inşallah nazar değmesinbaya bi emek verdik o yüzden meyvelerini yiyorum şimdi oooh kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?