Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Özledim Sen hic sensiz kaldin mi kendinden cok opuyorumnanaktanuzaklarda?Ben sensiz kaldim senden cok uzaklarda Özledim cok özledim Bana sımsıkı sarilmani özledim Kulagima güzel sözler fisildamani özledim.
Senin bebegin olmayi özledim ”Bebegim” deyisini özledim. :asigim:Senin o kizmani sinirlenmeni özledim.Senin o dargin durusunu özledim Senin o barisma cabani özledim.Senin o inatciligini özledim.Seninle sakalasmayi özledim.Seninle kavga etmeyi özledim.Seninle dertlesmeyi özledim.Seninle aglamayi gülmeyi özledim.Senin sesini özledim... Senin 'Senden asla vazqeçmem' demeni özledimSenin gözlerime bakisini özledim.Senin 'Seni seviyorum' demeni özledim Sensizlikte en cok da seni özledim Seni:asigim:

ayy çok iyi anlıyorumm bende oluyorum hep öyle ara sıra gelıyolar..bunalım dönemleri
geçer canim ama :1hug:

Ooffhh bende bunalıyorum akannehir

bizim ikimizinde aynı anda bunalacağı tuttu napalım atlatıcaz bunlarıda

sen yarılayandaydın dmı canım..
dün gece yapıldı şafak atınca babyke yaptı sızınkınıı geri sayfalarda gorurrsun

evet arılayanlar 11 gün sonra 99 oluyor şafak o zaman diğer listeye geçicem inşallah :lepi:

turkbayragi

(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe)

....16/07/2010....JELOO1981=09 AYDIN SELAM

....30/07/2010....MEG=23 ELAZIĞ SELAM

....31/07/2010....ELMASKALP=24 ERZİNCAN SELAM

....19/08/2010....MEL_AY=42 KONYA SELAM

....21/08/2010....EBUŞ81=45 MANİSA SELAM

....22/08/2010...._MUCİZEM_=46 KAHRAMANMARAŞ SELAM

....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=46 KAHRAMANMARAŞ SELAM

....24/08/2010....DUYGU.91=47 MARDİN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

turkbayragi​

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…