- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.561
anladım canım ozaman benim askım 89/2 çünkü 89 doğumlu o . evet 1 ay sonra gelicek 5 gün annesiyle kalıcak ailesiyle ankarada 2 gün de benimle kalıcak trabzonda sonra birliğine trabzondan gidicekkkk :))))
Havacıların çoğunu Bursa'ya gönderiyorlar.Bursa'ya gitme şansı var.
Belli ki o da hala seni seviyor canım ya üzülme barışırsınız.Hem askerden ayrılınmaz ki yazık en çok sana ihtiyacı var onun şimdi bilmiyorumkismile
canım seninki 90/2..doğduğu yıla bakılmaz giden askerin..sadece ait olduğu döneme bakılır..benimki 85li ama 89/4 gitti kaydirigubbakcemile3
ıızınde suan bılmıyorum bu sefer tamamen koptuk allah sızlerı ayırmasınmafoldumben
ıızınde suan bılmıyorum bu sefer tamamen koptuk allah sızlerı ayırmasınmafoldumben
didemcim bu kezde bitmicek biribirinizi görünce barışcaksınız buna eminim ama sadece ilişkiniz gittikçe yıpranıyor sürekli bitti dediğin için :sinifsinif: inşallah hiç üzülmezsn hep mutlu olursun :teselli:
ozge kendımden nefret edıyorum ellerımle mahvettım bu ılıskıyı oysa benı ne cok sevıyordu kendımı asla affetmıcem aslaamafoldumben
canım sen ne dedin de buralara geldi bu kadar :sm_confused:
benım takıntılarım yuuznden tartıstık dun aksam sorularınla ılıskımızı ne hale getırdın dedı ayrılmalarından bıktım artık dedi telı kapattı suratıma kapattı bende ayrıldım o da annem için ayakta durucam arkanı dön ve git dedi bitti mafoldumben
canım her kavgada bitsin denmez ama :sm_confused: hem erkek arkadaşın zaten gergindir şuan..git gönlünü al hatta suçun sende olduğunu kabul ediyosan git özür dile..kurtarın ilişkinizi bak o kadar beklemişsin asker yolu kolay değil ki canım öle bi çırpıda bitip gitmesi :1no2:
goruselım dıye mesaj atıyo 2de
tamam işte git al gönlünü sevgilinin belli ki seviosunuz hala birbirinizi a.s
gıdıcem canım gıyınıyım cok sagol yazarım gelınce
kütahyaya çıktı arkadasım sonrasına bakıcaz işte yine o civarlara düşer büyük ihtimal bir de yükseklik korkusu var biraz ay bir konuşuyo ölüyorum gülmekten yaaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?