Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anladım canım ozaman benim askım 89/2 çünkü 89 doğumlu o . evet 1 ay sonra gelicek 5 gün annesiyle kalıcak ailesiyle ankarada 2 gün de benimle kalıcak trabzonda sonra birliğine trabzondan gidicekkkk :))))

canım seninki 90/2..doğduğu yıla bakılmaz giden askerin..sadece ait olduğu döneme bakılır..benimki 85li ama 89/4 gitti kaydirigubbakcemile3

ozge kendımden nefret edıyorum ellerımle mahvettım bu ılıskıyı oysa benı ne cok sevıyordu kendımı asla affetmıcem aslaamafoldumben

canım sen ne dedin de buralara geldi bu kadar :sm_confused:

benım takıntılarım yuuznden tartıstık dun aksam sorularınla ılıskımızı ne hale getırdın dedı ayrılmalarından bıktım artık dedi telı kapattı suratıma kapattı bende ayrıldım o da annem için ayakta durucam arkanı dön ve git dedi bitti mafoldumben

canım her kavgada bitsin denmez ama :sm_confused: hem erkek arkadaşın zaten gergindir şuan..git gönlünü al hatta suçun sende olduğunu kabul ediyosan git özür dile..kurtarın ilişkinizi bak o kadar beklemişsin asker yolu kolay değil ki canım öle bi çırpıda bitip gitmesi :1no2:

goruselım dıye mesaj atıyo 2de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…