- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.141
kızlarrrr izelin yine yakmış yar mektubun ucunu şarkısını dinleyin çook güzell
iyiyim canım sen nasılsın bende çıkıcam yarın düğün var ama çıkamadım bi türlü bırakıptakaydirigubbakcemile3
tatlım eminmisin safagının 458 olduna daha düsük olmasın cünkü askerinin teslim oldu tarihten saymaya baslamıcaksn sülüsünü aldı günden itibaren saycaksın turkbayragiturkbayragi
kızlarrrr izelin yine yakmış yar mektubun ucunu şarkısını dinleyin çook güzell
dadlum gaymaummmmm anamm cok güzelmis kız eline saglıkk tmm vedat ın istedi gibi oldu bee evlenmeye cok düskünde askımbarıstık bu arada özür diledi ayhhh icim kıpır kıpır
evet canim bunu bi arkadas daha söylemisti
ama sülüsünü tam hangi gün aldigini bilmedigim icin 460 dan düsüyorum , tam tarihini ögrenince düzelticem canim:1hug: tesekkür ederim yinede
askerlikte sevda çekmek zoorrr diyorrr:içelim:
:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
off of melay duygu ağustosun 22 gelsin yaaaaaaasempatiksalakcinni
kız benimkide 24 de uffff gecmio bacım gecmioo zaman bize savas mı actı acaba gecmio kızoff of melay duygu ağustosun 22 gelsin yaaaaaaasempatiksalakcinni
amin dadlumm kız oyna iste aglaypta napcan delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenvalla canim ne yalan söyleyim , bi bakiyorum aglamaktayim cok zor geliyo
bi bakiyorum kendime hakim olabiliyorum moralimi bozmamaya calisiyorum kendimi baska islere veriyorum , amin canim rabbim o sabri hepimize versin :Saruboceq:
kizlar bu sarki da insani oynamaya tesvik ediyo ya :lepi:
ben bılaşığa ordanda yatağa bebekler iş var sabahklava:
iyi geceler tertibimmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?