Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim canım sen nasılsın bende çıkıcam yarın düğün var ama çıkamadım bi türlü bırakıptakaydirigubbakcemile3

dadlum gaymaummmmm anamm cok güzelmis kız eline saglıkk tmm vedat ın istedi gibi oldu bee evlenmeye cok düskünde askım barıstık bu arada özür diledi ayhhh icim kıpır kıpır

tatlım eminmisin safagının 458 olduna daha düsük olmasın cünkü askerinin teslim oldu tarihten saymaya baslamıcaksn sülüsünü aldı günden itibaren saycaksın turkbayragiturkbayragi

evet canim bunu bi arkadas daha söylemisti
ama sülüsünü tam hangi gün aldigini bilmedigim icin 460 dan düsüyorum , tam tarihini ögrenince düzelticem canim:1hug: tesekkür ederim yinede

evet canim bunu bi arkadas daha söylemisti
ama sülüsünü tam hangi gün aldigini bilmedigim icin 460 dan düsüyorum , tam tarihini ögrenince düzelticem canim:1hug: tesekkür ederim yinede

öenmli değil ama aradında ilk ara sor sonra cok kafa karıstırıcı oluo Allah kolaylık sabır versin askerlin ilk ve sonları her zaman zordur

valla canim ne yalan söyleyim , bi bakiyorum aglamaktayim cok zor geliyo
bi bakiyorum kendime hakim olabiliyorum moralimi bozmamaya calisiyorum kendimi baska islere veriyorum , amin canim rabbim o sabri hepimize versin :Saruboceq:

kizlar bu sarki da insani oynamaya tesvik ediyo ya :lepi:

off of melay duygu ağustosun 22 gelsin yaaaaaaasempatiksalakcinni
kız benimkide 24 de uffff gecmio bacım gecmioo zaman bize savas mı actı acaba gecmio kız
amin dadlumm kız oyna iste aglaypta napcan delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben bılaşığa ordanda yatağa bebekler iş var sabah klava:

klava:klava:aynen bende asgumla konuscam yarın carsıya cıkıcak anammmmmmmmmm özledim keratamı yaaa ama yarın bide temizlik yapıcam üstüne ufffffffffffffffff klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…