- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.161
evet canim az önce baya agladim , simdi bu sarki moralimi yerine getirdi sagolsun arkadaslar opuyorumnanaktan
al sana liste duygucumkaydirigubbakcemile5
kız sen onu ne ara gördün ben cıkcan die silmistim hay senin ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cok saol dadlum benimmmm
aaa ben görürüm tatlım hadi bu sefer kaçtım
canım telefonlar fln teslim edilir,,askerlere kamuflajları kıyafetleri fln verilir tıraş edilir vs..her yerin düzeni farklı olur belki bilmiorum ama benimki ilk bir hafta hiç bişey yapmadıklarını söledi eğitim yapmamışlardı,,sadece etrafı temizleme vb. işler yapmışlardı..bir hafta sonra flnda eğitime başlamışlardı.ilk 30 gün zaten yemin törenine hazırlıklarla geçer.tören alanında fln çalışılırr öle yaniarkadaslar askerligin ilk günleri nasil geciyor , almanyada yasadigimdan fazla bilgm yok fisfisfis
telefonlarini felan teslimmi ediyorlar , ilk gün kurallari felan mi konsuyorlar
benim de artık tıckerım varrrrrrr
canım telefonlar fln teslim edilir,,askerlere kamuflajları kıyafetleri fln verilir tıraş edilir vs..her yerin düzeni farklı olur belki bilmiorum ama benimki ilk bir hafta hiç bişey yapmadıklarını söledi eğitim yapmamışlardı,,sadece etrafı temizleme vb. işler yapmışlardı..bir hafta sonra flnda eğitime başlamışlardı.ilk 30 gün zaten yemin törenine hazırlıklarla geçer.tören alanında fln çalışılırr öle yani
yemin töreninden önce çarşıya çıkamaz canım o da 27 ile 30 gün sonraa
selam kızlaaaar 2 gün aradan sonra geldimmmm!!! :))) uuuf uyku tutmadı askımı da düşünüyorum Matrax ı dinliyorummmmm canım sıkıldııııı =/
tamam canim cok sagol aydinlattigin icin
aleykümselam canim hosgeldin , izelden Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu ac da dinle bi arkadas önerdi , keyiflendirici bi sarki :lepi:
rica ederim canımm ne demek...şarkıyı ben sölemiştimm,,şiddetle tavsiye ederrim yani:)) matraxı unutmuştum bak bende onu dinleyim birazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?