Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:teytey:....16/07/2010....JELOO1981=02 ADIYAMAN SELAM

:teytey:....30/07/2010....MEG=20 DENİZLİ SELAM

:teytey:....31/07/2010....ELMASKALP=21 DİYARBAKIR SELAM

:teytey:....19/08/2010....MEL_AY=39 KIRKLARELİ SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=42 KONYA SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=43 KÜTAHYA SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=43 KÜTAHYA SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=44 MALATYA SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

arkadaslar askerligin ilk günleri nasil geciyor , almanyada yasadigimdan fazla bilgm yok fisfisfis
telefonlarini felan teslimmi ediyorlar , ilk gün kurallari felan mi konsuyorlar

arkadaslar askerligin ilk günleri nasil geciyor , almanyada yasadigimdan fazla bilgm yok fisfisfis
telefonlarini felan teslimmi ediyorlar , ilk gün kurallari felan mi konsuyorlar
canım telefonlar fln teslim edilir,,askerlere kamuflajları kıyafetleri fln verilir tıraş edilir vs..her yerin düzeni farklı olur belki bilmiorum ama benimki ilk bir hafta hiç bişey yapmadıklarını söledi eğitim yapmamışlardı,,sadece etrafı temizleme vb. işler yapmışlardı..bir hafta sonra flnda eğitime başlamışlardı.ilk 30 gün zaten yemin törenine hazırlıklarla geçer.tören alanında fln çalışılırr öle yani

tamam tatlim ALLAH razi olsun , hic aklima gelmemisti tras olmalari felan , oysa tv de felan da duymustum da birden aklimdan cikmis iste, peki haftasonu izni ne zamandan itibaren oluyor, yani daha persembe günü gitti , nasil ve ne zaman ulasabilirim ki ona mirmirmirmir

selam kızlaaaar 2 gün aradan sonra geldimmmm!!! :))) uuuf uyku tutmadı askımı da düşünüyorum Matrax ı dinliyorummmmm canım sıkıldııııı =/

yemin töreninden önce çarşıya çıkamaz canım o da 27 ile 30 gün sonraa

tamam canim cok sagol aydinlattigin icin

selam kızlaaaar 2 gün aradan sonra geldimmmm!!! :))) uuuf uyku tutmadı askımı da düşünüyorum Matrax ı dinliyorummmmm canım sıkıldııııı =/

aleykümselam canim hosgeldin , izelden Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu ac da dinle bi arkadas önerdi , keyiflendirici bi sarki :lepi:

tamam canim cok sagol aydinlattigin icin

aleykümselam canim hosgeldin , izelden Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu ac da dinle bi arkadas önerdi , keyiflendirici bi sarki :lepi:

hoşbulduk canım . aa sen de aysuda ülkü zeren- ne güzeldik oysa biz bunu dinle çok harikaaaa :)) Zeki kayahan coşkun u dinliyorum Matrax Alem FM:))

♥ ♥82 CANCU ♥ ♥

♥ ♥94 TATLİKİS ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥102 PNRUTHN ♥ ♥

♥ ♥107 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥114 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥ 117 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 117 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥117 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥130 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥130 ESMERİMM ♥ ♥

♥ ♥130 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥136 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥160 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥218 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥222 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥225 HEJAR12 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…