- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.181
saol canımmmhihoyyythayirli olsun canim tatli olmus :dance:
şafak 415
aşkım seni çok seviyorum
bu arada günaydın kızlar
Güüünaydin kizlar opuyorumnanaktan
Safak 458 turkbayragi henüz sadece 2 gün gecti ..
Günaydın kızlarrr Şafak 408 turkbayragi
İyiyim canım saat 11de konuştuk yeni gelmişler dağdan çok yorgundu belki çarşıya çıkabilirmiş bu gün. sen nasılsın peki olumunekankayizsmilegünaydın tatlımmm olumunekankayizsmile nasılsın askerin nasıl görüşemedik birkaç gündür :)
400 lerden kurtulmaya son 8 gün canım. 400 ler bitince emin ol gerisi geliyor.
İyiyim canım saat 11de konuştuk yeni gelmişler dağdan çok yorgundu belki çarşıya çıkabilirmiş bu gün. sen nasılsın peki olumunekankayizsmile
evet çok mutluyum 400ler bitti:lepi:
Selam kızlar keyifler nasıl.
400 lerin bitişini kutlucaz gelsin 300ler oleyyyyyyyhihoyyyt
ahh ya yorgunlar tabi:sinifsinif: benimki de gece 4 te geldi, ben pek iyi değilim tatlım çarşılarını kitlemişler niyeysemafoldumben daha ikinci çarşıları olcaktımafoldumben
kötü canım çarşımız kilitlendimafoldumben senden naber?
ya canım biliomusun ben çarşıya çıkmasını hiç istemiyorum nedense. msnde konuşmaktan zaten hiç hoşlanmam telefon çok daha hoşuma gidiyo hem 3 saat konuşuoruz en fazla sonra gezio filan bide çok parası gidiyo şehre inmek için. bnmki çarşıya çıkmasa mutlu olurum açıkçası
Üzülme canım bu kadar ya herşeyde bi hayır vardır.. Haftaya çıkar. En azından sizin bi çarşınız var. Bizde o da yok.. kaydirigubbakcemile3
haklısın canım dediğin gibi her işte bi hayır vardırboshayallersmile daha ikinci çarşımız olcaktısempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?