Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Güüünaydin kizlar opuyorumnanaktan

Safak 458 turkbayragi henüz sadece 2 gün gecti ..

günaydın canımmopuyorumnanaktan
sen bi an önce silüs tarihini öğrenmeye bak canım 457 ya da 455 ten düşüyodur heralde 2-3 gün de olsa moral oluyo,bana öyle olmuştu bak en azından başladı askerlik elbet geçicek turkbayragi

günaydın tatlımmm olumunekankayizsmile nasılsın askerin nasıl görüşemedik birkaç gündür :)
İyiyim canım saat 11de konuştuk yeni gelmişler dağdan çok yorgundu belki çarşıya çıkabilirmiş bu gün. sen nasılsın peki olumunekankayizsmile

400 lerden kurtulmaya son 8 gün canım. 400 ler bitince emin ol gerisi geliyor.

evet çok mutluyum 400ler bitti:lepi:

İyiyim canım saat 11de konuştuk yeni gelmişler dağdan çok yorgundu belki çarşıya çıkabilirmiş bu gün. sen nasılsın peki olumunekankayizsmile
evet çok mutluyum 400ler bitti:lepi:

400 lerin bitişini kutlucaz gelsin 300ler oleyyyyyyyhihoyyyt

ahh ya yorgunlar tabi:sinifsinif: benimki de gece 4 te geldi, ben pek iyi değilim tatlım çarşılarını kitlemişler niyeysemafoldumben daha ikinci çarşıları olcaktımafoldumben

ya canım biliomusun ben çarşıya çıkmasını hiç istemiyorum nedense. msnde konuşmaktan zaten hiç hoşlanmam telefon çok daha hoşuma gidiyo hem 3 saat konuşuoruz en fazla sonra gezio filan bide çok parası gidiyo şehre inmek için. bnmki çarşıya çıkmasa mutlu olurum açıkçası

aslına bakarsan ben de bi yandan çok da kahrolmadım msn de görsem çok mutlu olurdum ama biz msnde hep tartışıyoruz yanında arkadaşları oluyo dönüp duruyo ben de sinir oluyorum telefonla görüşmek daha iyi gerçekten sesini duymak daha başka:asigim: ama aşkım çok sıkılcak diye üzüldüm ben:gitme: neyse artık napalım.. belki haftaya yanına gidebiliriz kayınvalidemle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…