Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah kavuştursun canım seninkinide hiç sorun yapma sakın kendine zaman çok çabuk geçiyor bende senin gibiydim nasıl geçti hiç anlamadım..

yok canim sorun yapmiyorum , almanyadan dolayi gurbete alistim ben zaten , gerci askerde emir altinda oluyo cok baska ama , kütahya rahatmis diye okuyunca icime su serpildi , kac gün olursa olsun beklerm yeterki iyi olsun
Safak 457turkbayragi

yok canim sorun yapmiyorum , almanyadan dolayi gurbete alistim ben zaten , gerci askerde emir altinda oluyo cok baska ama , kütahya rahatmis diye okuyunca icime su serpildi , kac gün olursa olsun beklerm yeterki iyi olsun
Safak 457turkbayragi

evet canım birde herkeze nasip olmaz bu durum bayrak elimizde beklicez turkbayragi

♥ ♥93 TATLıKıS ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis​

♥ ♥101 PNRUTHN ♥ ♥

♥ ♥106 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥113 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥ 116 GAMıŞ ♥ ♥

♥ ♥ 116 ESıNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥116 SAMETSEVGı ♥ ♥

♥ ♥129 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥129 ESMERıMM ♥ ♥

♥ ♥129 NNıSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥135 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥148 SEHT ♥♥

♥ ♥159 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:​

♥ ♥217 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥221 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥224 HEJAR12 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:​

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden​

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Son düzenleme:
selam kızlar opuyorumnanaktan çooook mutluyummmmm aşkımın çarşısı kilitlenmiştiya, gitmiş komutandan izin istemiş listede adın varsa çıkamazsınn demiş yalvarmış yakarmış nişanlımı görmem lazım diye:asigim: komutanı da 1 buçuk saat izin vermiş :)

sabahım köründe aşkımın sesiyle uyandım nişanlımı gördümmmmm:asigim: şimdi çıktı bitanem yemek yiyip gitcek.. çok seviyorum onu yaa:asigim: seni görmeden duramazdım 1 hafta daha dedi yerimmmm onu:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…