- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.501
hıı.. pardon canım.. o kağıtlar da genelde büyük kırtasiyelerde oluyo ama denk gelir inşallah.. olmazsa sen yapıştırıcıyla kaplama kğıdından yap
susumopuyorumnanaktan
79:teytey:
vee sanırım haftaya falan bı aksılık cıkmazsa yanına gıdıyorummmmmmmmm :dance:
susuuuuuuu sen hemsıremıydınnnnn
dalgasınamı yazdın
opuyorumnanaktannirelerdesinnn kızzzzz
Cok Teşekkür ederim yardımların için canıım...
Bana bugun nt yolu gözüktü orada bulurum heralde tşk ler tekrar...olumunekankayizsmile
selam kızlarrrrrr a.s.
özgeem naber canım?
mehtap 25 amaaaa demin aşkım aradı belki dağıtımları 31 temmuzda olabilirmişşş ayy nasıl heyecanlandımmzemuszemus ama umutlanmayayım ben 7 si olur heraldebilmiyorumkismile
abowwwww süper haber buuuu:lepi::lepi:
hem izne gelcek gelmeden önce sen görcennndelikafadulden
çok sevındım canımmm
ebettt super bı haberrr
bugun benımkıne dedım cocuk nerdeyse bı cıglık atmadıgı kaldııı :dance:
Bol bol dua edıcemm ınsallah bı akslık olmasın dıyoo
tek aksılık kuzenım ve eşi falan bırlıkte gıdıcez sız gelmeyn ben tek gıderım dıyemedımm :gitme:
Askımda olsun canımmm hıc yoktan ıyıdırr ben ona da razıyımm dıyooo bilmiyorumkismile
iyiyim kuşum sen nasılsn? benimki 7sinde olsun ya çünkü ben 8 gün sonra ankaraya gdicem sonra 1 ağustosta geri gelicem annemler orda kalıcak ben ablamlarda kalıcam. o yüzden ağustostan önce olmasınn akannehir
ebettt super bı haberrr
bugun benımkıne dedım cocuk nerdeyse bı cıglık atmadıgı kaldııı :dance:
bol bol dua edıcemm ınsallah bı akslık olmasın dıyoo
tek aksılık kuzenım ve eşi falan bırlıkte gıdıcez sız gelmeyn ben tek gıderım dıyemedımm :gitme:
askımda olsun canımmm hıc yoktan ıyıdırr ben ona da razıyımm dıyooo bilmiyorumkismile
pissy sen yenısın galıbaa:1hug:
daha once hıc konusmadık..
ben güLopuyorumnanaktan
daispathe gir canım weeddinge tıkla ordan kendın hazırlıyosun kurcalaa ıyıce yaparsınn
çok sevindim canım ee doğru demiş canım boşver tadını çıkarmaya bak
işler yoğundu canım ya anca gelebildim..
bu hafta sizin taraflarda işim var
olsun canım onada şükürr ya nolcakkk sizi bırakırlar heralde yalnız birazcıkda olsa
yanlız bırakacak yer olsaaa sempatiksalakcinni
avus ıcı kadar bı yermıs zatenn eyvahedigeldismile
neysee olsunn ben ıstanbula kadar bı gıdımdee bı ayar falan cekıp eger kacabılrsem hafta arası tek basıma gıdıcemm tabı bu bıraz zor cunku kuzenım calısıyo ve kzı o evde yokken bende duracak ama sansımı bı denerım artıkkkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?