Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlarrrrrr a.s.

özgeem naber canım?
mehtap 25 amaaaa demin aşkım aradı belki dağıtımları 31 temmuzda olabilirmişşş ayy nasıl heyecanlandımmzemuszemus ama umutlanmayayım ben 7 si olur heraldebilmiyorumkismile

iyiyim kuşum sen nasılsn? benimki 7sinde olsun ya çünkü ben 8 gün sonra ankaraya gdicem sonra 1 ağustosta geri gelicem annemler orda kalıcak ben ablamlarda kalıcam. o yüzden ağustostan önce olmasınn akannehir

abowwwww süper haber buuuu:lepi::lepi:
hem izne gelcek gelmeden önce sen görcennndelikafadulden
çok sevındım canımmm

ebettt super bı haberrr
bugun benımkıne dedım cocuk nerdeyse bı cıglık atmadıgı kaldııı :dance:
bol bol dua edıcemm ınsallah bı akslık olmasın dıyoo
tek aksılık kuzenım ve eşi falan bırlıkte gıdıcez sız gelmeyn ben tek gıderım dıyemedımm :gitme:
askımda olsun canımmm hıc yoktan ıyıdırr ben ona da razıyımm dıyooo bilmiyorumkismile

çok sevindim canım ee doğru demiş canım boşver tadını çıkarmaya bak

iyiyim kuşum sen nasılsn? benimki 7sinde olsun ya çünkü ben 8 gün sonra ankaraya gdicem sonra 1 ağustosta geri gelicem annemler orda kalıcak ben ablamlarda kalıcam. o yüzden ağustostan önce olmasınn akannehir

iyim ben de canım bayanssulusmile upss aman plan bozulmasın tatlımmmbilmiyorumkismile benim için farketmez aslında 7 günü daha güvenli bi yerde geçirsin de isterimCADIARZU Allah hayırlısını versin canımm:Saruboceq:

olsun canım onada şükürr ya nolcakkk sizi bırakırlar heralde yalnız birazcıkda olsa

olsun canım onada şükürr ya nolcakkk sizi bırakırlar heralde yalnız birazcıkda olsa

yanlız bırakacak yer olsaaa sempatiksalakcinni
avus ıcı kadar bı yermıs zatenn eyvahedigeldismile
neysee olsunn ben ıstanbula kadar bı gıdımdee bı ayar falan cekıp eger kacabılrsem hafta arası tek basıma gıdıcemm tabı bu bıraz zor cunku kuzenım calısıyo ve kzı o evde yokken bende duracak ama sansımı bı denerım artıkkkaydirigubbakcemile

kzıda goturrr:roflol::roflol:
herşey aşkın içinnn aklinialirimsmileyalnız kalma leeeynnaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…