- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.541
benim mehtabım 72 ama aşkım belki daha geç gönderirler dedi yaaa offfmafoldumben
inş.oyle olur esracım ya:Saruboceq:Benimkide öyle söylemişti izine geleceği zaman ama zamanında gelmişti canıımm..
olsun canım geç olsun güç olmasın ama inşallah 72 gün sonra gelir:Saruboceq: susum benim mehtabım 1 fazlaymış 25 olcakopuyorumnanaktan
yok canım öyle imza değil, profili düzenlede en altta çizelge yazıyo oraya yapıştırcaksınyok canım izma mimza bişey çıkmıyor bende. sanırım 50 mesaj sayısına ulaşmadığımdam o alan yok bende.
ayy canım görüşememe ihtimalini düşünemiyorum bile bilmiyorumkismile inşallah gelir yaa:Saruboceq:inş.oyle olur esracım ya:Saruboceq:
öyle tabii sıyahincim ama o tarıhten sonra gelirse üni.kazanırsam ya üni.de olucam kazanamazsam calısıyo olucamm.korkuyorum ondan gorusemeyız diyeebilmiyorumkismile
ohh canım harika bi haberzemuszemuskıslarrrrrrrrrrrrrr bıletımm alındııııııııııııııı :sm_cool:
cuma gıdıyorum ıstanbulaaa
pazarda askımın yanınaaaaaaaaaaaaaa :teytey:
mafoldumben cok sanslisiniz bazilariniz görüsüyor , bazilariniz sesini duyuyor
cok özledim böcügümü :gitme: 456 ...
oturmaya beklerimmm:1hug:hejarımm
kıslarrrrrrrrrrrrrr bıletımm alındııııııııııııııı :sm_cool:
cuma gıdıyorum ıstanbulaaa
pazarda askımın yanınaaaaaaaaaaaaaa :teytey:
canım üzülme senin askerin aramıyo mu seni? emin ol fırsat bulduğunda canı sıkıldığında arıcak seni:teselli:
bişiy sorcam arkadaşlar ben bayadır gelemiom kk yaa listeler yapan arkadaşlar mı deişti :uhm:
evet meg gelemiyo şu aralar benden yapmamı rica etti cancuda aynı şekilde onuda babyke yapıyo susu zaten aynen devam ediyo. megi depükleyince bana sıra gelene kadar depük listesi bende daha sonrada cancuda. yarılayanlarada babyke devam eder sanırım. a.s neden ki?
selam arkadaşlarım güsellerim bidenelerim
şuan int cafeden giriyorum bulunduğum yerde net yok hepiciğinizi çok çok özledim listemi yapan arkadaşlarıma da çok çok teşekkürler ediyorum
bu arada plakalara geldim allahıma bin şükür atarsa 79 kilis
hepiniz allaha emanet olun en kısa zmanda görüşmek dileğiyleeeeolumunekankayizsmile
melayım güsel hemşom seviyorum seniiiiii olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?