- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.521
iyim ben de canım bayanssulusmile upss aman plan bozulmasın tatlımmmbilmiyorumkismile benim için farketmez aslında 7 günü daha güvenli bi yerde geçirsin de isterimCADIARZU Allah hayırlısını versin canımm:Saruboceq:
kzıda goturrr:roflol::roflol:
herşey aşkın içinnn aklinialirimsmileyalnız kalma leeeynnaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Dileklerin,arzularin ve tutkularin duyuldu! Bir nazar boncugu yerlestir ve dilek tut!
kızlarr şu siteye girin ve dilek tutun çok güzel ya bayılırım nazar boncuklarına
kız o hıc olmasssssssssss
anında ne konsutuysak yetıstırır mılleteee kaydirigubbakcemile
TUTTUMM:roflol::roflol:
bacım sende soyle kuzenıne kaç tek başına bi ara anlar halınden yanii
eheheh gordum dıleklerınısıı
çok heyecanlıyım canım ya boozulmasn nolur hiç bişeyaslında bende bi yandan usta birliğine gitsin istemiyorum :sinifsinif:
yahu bu siteye imza bi türlü ekleyemiyorum profil düzenlede felan yok. daisypath'den yapabildim ama nereden ekleneceğini bulamıyorum.
aminn canım bozulmasınnben de bi yandan istemiyorum bi yandan da artık belli olsun istiyorumturkbayragi
ben de nazar boncuğu ekledim
gördüm susum inşallah kabul olur kaydirigubbakcemile3 benimkide sol en üst köşedeki gördünmü kaydirigubbakcemile3
susum benim ya ne oldu öle özel bi durum mu var yoksabilmiyorumkismile
ayy ben de gördüm onu tırstımeyvahedigeldismilegördüm özgem köşede biriside ölümm yazmış kımbılır ne derdi varrrbilmiyorumkismile
yaa benimkinin yanına ekleseydinn :mymeka: kaydirigubbakcemile3
benim mehtabım 72 ama aşkım belki daha geç gönderirler dedi yaaa offfmafoldumben
canım kullanıcı panelini tıkla sol üstte profili düzenle var ona tıkla sonra en altta imza var oraya yapıştır kaydetopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?