- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.601
kızlar merhaba sizlere nankörlük etmek istemedim askerim geldi cok sükür ama burada yine sizlerleyim:)gecen hafta ayaklarım yere basmadıgı icin bi türlü gelemedim topiğe.Allah hepinize sag salim sevdiklerinize kavusmak nasip etsin cok büyük mutluluk .
kızlar merhaba sizlere nankörlük etmek istemedim askerim geldi cok sükür ama burada yine sizlerleyim:)gecen hafta ayaklarım yere basmadıgı icin bi türlü gelemedim topiğe.Allah hepinize sag salim sevdiklerinize kavusmak nasip etsin cok büyük mutluluk .
Herkese günaydınlarrr
Şafakk 40
günaydın canım bak 5 gün geçti bile senin asker nerdeydi
Herkese günaydınlarrr
Şafakk 40
Günaydin tatlim , evet 5 gün gecti , diger 455 de gecicek cabucak insallah , benimki kütahyada canim , netten okudum da ALLAHA sükür yeri iyi rahat , ama iste biz haberlesemiyoruz o biraz canimi sIkIyor senağlama, yoksa simdilik hersey yolunda
hadi gözün aydin canim :dance: , darisi herkesin basina insallah
günaydiin tatlim masallah bitmis seninki:teytey: son bi kac gün ne güzel
günaydın ey sabırla sükunetle sevdiklerinin yolunu bekleyen arkadaşlarım
Gününün aydın içiniz huzurla dolsun :Saruboceq:
şafak 91 başka yok:dance:
Günaydın canım gözünaydın :teytey: darısı başımıza :Saruboceq:
amin canım amin oyy ne güzel kavuşmuşsun darısı başımıza
günaydın esracım
hadi gözün aydin canim :dance: , darisi herkesin basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?