Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ulen 15 ay askerlik mi lur arkadaş ya
1.5 sene yazık günah ya
nööf bitsin de artık gelsinler. Gidicem inşallah mavim olmuyo böyle
karşımda o duruyo öyle elim kolum bağlı ben ağlıyorum

sorma ya 5 ay nerde 15 ay nerde.. demekki bunun bi orta yolu bulunabilir(((((((( ömrünü yiyolar gençlerin ya,bide bi çoğu vatana değil kendisine hizmet ettiriyor.. askerler vatana hizmet etmeye gidiyor çektikleri eziyete bak((( çok büyük haksızlık var çok

hadi ya bende sinan akyüzün iki kişilik yalnızlık adlı kitabı cuma günü almıştım pazar günü aldım elime kitabı ve gece 12 de bitirdim duygum ya
yaa ben sana dedim di mi
mükemmel ötesi o kitap ya çok üzüldüm o kitabı okurken
binlerce lanet ettim adamaaa
işte okumakla adam olunmuuyo derler ya aynen öyle
şimdi de "Sevmek Zorunda değilsin beni" bunu da cuma günü alırsan cumartesi sabaha kadar bitirirsin bu kadar diyorum bak

e şafak sıkıştırır artık uzun gibi gelir ama zaman aynı zaman,geçecek inşh bende yoğunumm aca girebildim 2 haftadır:S

duygummafoldumben mafoldumben
nulişim :gitme:

aman hiç sorma ya profesyonel askerlik çıksın bu ne ya

duygum olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
burdayım eyvahedigeldismile ne furuyon :2:
işler çook yoğundu gelemedim mafoldumben
ben bilmem insan haber verir öldün mü kaldın mı ayıp ayıp yok ölürsen haberimiz olsun helva kavururuk

ya şu dönemler aşırıııı duygusalımmafoldumben
öle üzücü kitaplarda okumayım diyorum bende:gitme: :2:
çok şükür canım gün geçtikçe daha iyi oluyorum.. sen nasılsın???

iyi olmana sevindim canımolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2
ben nasıl olayım işte knt sıkıntısı var bizimkinin orda pek konuşamıyoruz bu aralar işte :2:

konuşamamak çok kötü bişey ben 5 aydır sadece 1 gün duymadım sesini ama delirecektim:/ inşh geçecek bu günler,çok güzel günlere kavuşacaz.. mutlu,huzurlu.. gönlünü ferah tut bitanemmm mevlam verir bi kolaylığını..olumunekankayizsmile

bu arada benim sözlüm asker ama abimde asker.. abim plakalarda.. onunkini buraya yazayım ben:)

-şafak '''..65..''' Van'a seLam oLsun..!!! 60'Ları devirmemize son 5.. zafer bizim oLacakkkkkkkkkkkk..!!!- :)

abimmmmm sen benim herşeyimsin.. çok özledim artık.. çabuk gel...:çok üzgünüm:

evet konuşamamak çok kötü mafoldumben
çabuk geçşin şu zor günler :Saruboceq: :gitme:
Amin canım:Saruboceq:

kesinlikle yani adam doçent olmuş ama kalkıyo falcı faziletin dediğiyle yürütüyor hayatını ama en çok kitabın sonunda çok ağladım ya
adam yoğun bakımda kadın hastaneden çıarken araba çarpıyo ve ölüyor cenazesinde kadınla raralarına konuşurken eşide yoğun bakımda haberi bile yok kadere bakar mısın diyor içim parçalandı tutamadım kendimi(
ay sonu maaşımı aldığımda iki üç kitabını alıcam duygum

e şafak sıkıştırır artık uzun gibi gelir ama zaman aynı zaman,geçecek inşh bende yoğunumm aca girebildim 2 haftadır:S

kesinlikle aynı ama işte takmamaaya çalışıyorum hemen hemen hergün konuşuoz çk şükür arıyor o yüzden fazla üzülmüyorum artık 11 ekimde burda işte

hem sözlün hem abin mi askermafoldumben :gitme:
nasıl zordur yaa:gitme: :2: :2:
tüm askerlerimiz sağ salim dönsünler :Saruboceq: :Saruboceq:

üzülme artık tabi,çok güzel günler seni bekliyor inşh kaydirigubbakcemile5

ya şu dönemler aşırıııı duygusalımmafoldumben
öle üzücü kitaplarda okumayım diyorum bende:gitme: :2:
insan kafa dağıtıyor be nulişim iyi oluyor yani ben seviyorum
ölürsem haber ederim lülülülülülü :roflol:
helvam şekerli olsun bari cokacimcoook
tamam küp şekerli yapıcam kıtlama yerük kaydirigubbakcemile3

hem sözlün hem abin mi askermafoldumben :gitme:
nasıl zordur yaa:gitme: :2: :2:
tüm askerlerimiz sağ salim dönsünler :Saruboceq: :Saruboceq:

evet ben iki tane asker bekliyorum.. hemde nasıl zor bi bilsen içimde bir değil iki tane düğüm var,hemde abim doğuda.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben mevlam sağ sağlim gelmelerini nasip etsin inşh.. mafoldumben

ya zaten yeterinde üzülüp ağlıyoruz :gitme:
bide öyle acıklı kitaplar okursam hepden deliririm heralde:2:
burcum nasılsın bu arada canımolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
amin ... çabuk geçecek inşh.. olumunekankayizsmile

inş canım benim inş :Saruboceq: :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…