Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Amin Canıım ya ..
Gözün aydın , kavustunuz artik..

amin canım amin oyy ne güzel kavuşmuşsun darısı başımıza

günaydın esracım
Günaydın Burcucum nasilsin ?

günaydın canım.. naptın kağıt bulabildin mi?
Ya kağıt bulamadim mukavva aldim .. Şeker falan koyamicam heralde .. Şey düşündüm..
Bir kutunun içine küçük kçük notlar koyup zarflicam .. Mesela kargoya yarın verilecek pazartesi Şafak 34 .. Yani 34 tane not yazicam .. ve geceleri yatınca içinden bir tanesini okumasını isticem .. Nasil iyimidir ?
Birde bişey almak istiyorum da işteyim suan nasil yapicam bilmiyorum ..

günaydiin tatlim masallah bitmis seninki :teytey: son bi kac gün ne güzel[/QUOTE]
Evet canııım şaka gibi ya 460 nerde 40 nerde..
Bitiriyoruz artik ..
Darisi sizin basiniza ..

darısı herkesin başına canım
senin adına çok sevindim bizde görebilecekmiyiz acaba geldiğini turkbayragiturkbayragi

amin cnm.. ama sanki hiç bitmicek ve askerlik hep bize kalacak gibi:) böyle kavuşanları görünce umut oluyor ama.. mevlam başka ayrılık göstermesin inşh olumunekankayizsmile

görürsünüz canım inşallah merak etme.amin cümlemizi bidaha ayırmasın Rabbim.

hiç bitemeycek gibi gelir hep kalbinizin üstünde bir düğüm vardır çözülemeyecek sandığınız bir düğüm hersey cözülür biter hayat akmaya başlar tekrar kaldıgınız yerden sevdiginize hic bırakmayacak gibi sarılınca .:asigim:

ne güzel söyledin ya inşh :asigim:

Allah bizlerede tez zamanda sağsağlim kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:

böyle haberler almak daha bi umutla dolduruyor insanın içini sabah sabah zemuszemus

ama benim askerim dün hiç aramadı mafoldumben

:sinifsinif: dayanılmıyo evet çok zor,gitme imkanın varsa hiç kaçırma bu fırsatı bencede.. çok zor ayrılık çok çok mafoldumben

ulen 15 ay askerlik mi lur arkadaş ya
1.5 sene yazık günah ya
nööf bitsin de artık gelsinler. Gidicem inşallah mavim olmuyo böyle
karşımda o duruyo öyle elim kolum bağlı ben ağlıyorum

süpersin ya plakalara son 10 günün.. görmeyeli ne kadar düşmüş şafak :lepi:

ahh ahh gel bide bana sor tatlım darrısı başınıza canım öle öle geçiyor
bu zamanda askerim şubeye gidiyordu ama hep sorun olduğunu sölerdi (

plakalar diye adlandırmıyorum açıkcası yine aynı sayı ya öle daha uzun gibi geliyor bana mavim sen nasılsın canım yoğun olduğum için pek yazamadım

iyiym esracım mbende sen nasılsın

hadi ya bende sinan akyüzün iki kişilik yalnızlık adlı kitabı cuma günü almıştım pazar günü aldım elime kitabı ve gece 12 de bitirdim duygum ya

günaydın kızlar a.s.
nuliiiiiiişş nerdesin kız sen alsanaalsanasmile
Allah bizlerede tez zamanda sağsağlim kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:

böyle haberler almak daha bi umutla dolduruyor insanın içini sabah sabah zemuszemus

ama benim askerim dün hiç aramadı mafoldumben
arar canım merak etme arar mutlaka, üzme kendini :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…