- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.621
duyduu burcuuuuuuuu yokmu bi hoşgeldin
şafak 91 başka yok:dance:
kızlar merhaba sizlere nankörlük etmek istemedim askerim geldi cok sükür ama burada yine sizlerleyim:)gecen hafta ayaklarım yere basmadıgı icin bi türlü gelemedim topiğe.Allah hepinize sag salim sevdiklerinize kavusmak nasip etsin cok büyük mutluluk .
Günaydın Burcucum nasilsin ?amin canım amin oyy ne güzel kavuşmuşsun darısı başımıza
günaydın esracım
Ya kağıt bulamadim mukavva aldim .. Şeker falan koyamicam heralde .. Şey düşündüm..günaydın canım.. naptın kağıt bulabildin mi?
hepinise birden dedim tekrardan görmedin miiiii
naber mavim iyi misin :1hug:
:S görmedim valla:) iyi çok şükür ne olsun bekliyoruz.. sen nasılsın???opuyorumnanaktan
darısı herkesin başına canım
senin adına çok sevindim bizde görebilecekmiyiz acaba geldiğini turkbayragiturkbayragi
amin cnm.. ama sanki hiç bitmicek ve askerlik hep bize kalacak gibi:) böyle kavuşanları görünce umut oluyor ama.. mevlam başka ayrılık göstermesin inşholumunekankayizsmile
amaann kendimi kitaplara verdim işte
iyiyim bende ne olsun aynen bekleşiyoruz
yok ama tepem attı benim, biletimi alıp gidiyorum önümüzdeki ay kısmetse
görürsünüz canım inşallah merak etme.amin cümlemizi bidaha ayırmasın Rabbim.
hiç bitemeycek gibi gelir hep kalbinizin üstünde bir düğüm vardır çözülemeyecek sandığınız bir düğüm hersey cözülür biter hayat akmaya başlar tekrar kaldıgınız yerden sevdiginize hic bırakmayacak gibi sarılınca .:asigim:
Amin Canıım ya ..
Gözün aydın , kavustunuz artik..
/QUOTE]
darısı basına canım benim.
çok özledim mavim ya mafoldumbenniye tepen attı kız hayırdır:S hasretten mi başka bişi mi var:S
çok özledim mavim ya mafoldumben
dün internete geldi gördüm biraz dayanamıyorum
ne kadar özlediğimi bir kez daha anladım :gitme:
:sinifsinif: dayanılmıyo evet çok zor,gitme imkanın varsa hiç kaçırma bu fırsatı bencede.. çok zor ayrılık çok çok mafoldumben
süpersin ya plakalara son 10 günün.. görmeyeli ne kadar düşmüş şafak :lepi:
nuliiiiiiişşgünaydın kızlar a.s.
arar canım merak etme arar mutlaka, üzme kendini :teselli:Allah bizlerede tez zamanda sağsağlim kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
böyle haberler almak daha bi umutla dolduruyor insanın içini sabah sabah zemuszemus
ama benim askerim dün hiç aramadı mafoldumben
duygummafoldumben mafoldumben
ulen 15 ay askerlik mi lur arkadaş ya
1.5 sene yazık günah ya
nööf bitsin de artık gelsinler. Gidicem inşallah mavim olmuyo böyle
karşımda o duruyo öyle elim kolum bağlı ben ağlıyorum
günaydın canım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?