Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canim, bizim ülkeler de farkliydi, o yüzden öyle bir yol secildi. :)

Süper fikir benceee, çok güzel oluuur hihoyyyt
amiinnn... darısı başımıza inşallah ddiğin gibi canım biz de böyle azcık günleri sayalım bir an önce inşallaaah:bbo:

teşekkür ederim cannıım umarım o kadar not yazabilirim pek beceremem ama kopya cekerim artikin kaydirigubbakcemile3

Amin Canııım insallah

nişanlıyken askere gönderincede biran önce evleneyim istiyor insan
aynen canım ben pek yakın tarihte düşünmüyodum ama askere gidince değerini daha çok anladım aşkımınaklinialirimsmile aöf sınavı için geldiğinde beyaz eşyalarımızı bile aldık artık beklemek istemiyorum geldiğinde en fazla 6 ay
ben yurda geri dönüyorum 2 hafta sonra iste. onun icin. :) yeni bir hayat basliyor, basladi bile aslinda. delikafadulden
:asigim:
selamlar kızlaropuyorumnanaktan

ŞAFAK 17

selam canımmm opuyorumnanaktan maşallah şafağınaaa

ulen 15 ay askerlik mi lur arkadaş ya
1.5 sene yazık günah ya
nööf bitsin de artık gelsinler. Gidicem inşallah mavim olmuyo böyle
karşımda o duruyo öyle elim kolum bağlı ben ağlıyorum

evt yaa insan ömründen bu kadar zaman alınır mı çok saçma 15 ay olması.. çok uzun bir zaman.. say say bitmiyo gerçekten.. geçiyo zaman tamam geçmiyo demiyorum ama çok uzun yaaa... insan çok şey yaşıyo, onu bu hayata yeniden katmak çok zor olucak gibi geliyo bitince

maşallah canım
aman canım ne aksilik çıkıcak korkma hımm ne güzel canım allah nazarlardan saklasın

amin canıım, inşallah herşey yolunda gider biter şu askerlik de hayallerimiz gerçek olur :)
darısı senin başına tez zamanda okudum diğer yazdıklarını da nişanlanmak istiyorum demişsin :))

aşkım aradı kaydirigubbakcemile2 bitanem aradı kaydirigubbakcemile5 sevdiğim sevdiceğim aradı zemuszemus

birgün konuşmadım nasıl özlemişim sesini anlatamam Şeniz

ama yine telefonu kapatırken bir damla yaş süzüldü :gitme:

arkadaşlarım,askerlerinizin ''yer bilgilerini' paylaşmayın derim ben..
çünkü burası açık bi forum ve dışardan da okunabiliyo..
güvenlik sebebiyle,önlem olarak özel mesaj yoluyla paylaşımda bulunalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…