Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:teytey:....30/07/2010....MEG=17 ÇANAKKALE SELAM

:teytey:....31/07/2010....ELMASKALP=18 ÇANKIRI SELAM

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=25 ERZURUM SELAM

:teytey:....19/08/2010....MEL_AY=36 KARS SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=39 KIRKLARELİ SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=40 KIRŞEHİR SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=40 KIRŞEHİR SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=41 KOCAELİ SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=79 KİLİS SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

ne oldu ebuşum sanada?

burcum ne olcak iice koptum yaşamaktan yanlızlıktan 2 haftadır evde tekim zaten çıldırcam bi soran bi arkadaşım bile yok.bunlar bi kenara hiç bişey yapmak istemiyorum ne iş ne güç ne yemek ne içmek sadece uyumak uykudan başka bişey istemiyorum benimkide aradı işte kendine bunu niye yapıyorsun dyo oda bana üzülüyo ne olcam ben böle bilmiyorum hiç ii değilim yani:sinifsinif:klava:

maş.şafağına melayım ya bende artık geliyim o sayılara geçmiyorr
daha 91 ya
benimki birz canımı sıktı saolsun üstüne yoktur yani

tatlim aranizda ne gecti bilmiyorum ama , üzülme sevdigin zaten emir altinda , onun sitresiyle baskisiyla belki sana patlamistir, gecer canim düzelir biraz sabret :1hug:

arkadasllarrrr benımde askerım canım herseyım bugun gıttı kıbrısa ızne gelmıstı zaman ne cabuk gectı ya cok tuhafım daha sabah yanımdaydı onu yolcularken bogazım dugum dugum oldu zor tuttum kendımı aglamamak ıcın olurum ben ona herseyım benım cou gttı azı kaldı 7ayımız war allahın ıznyle o da btcekk ama ekımde yne yanımda ınsallah brtanem benımm sımdıden cok ozledım onu yaa

Melayim cok güzel geldin hoşgeldin :kedi:

Burcucum üzülme tatlım ya benimkide bazen öyle oluyor.. Takma o da orda zor durumda nazı geciyor işte..

esracım sinir ediyo beni tabi sen masa başındasın oturduğun yerde fotokopi çekiyosun telefonlara bakıyosun diyor hayır bir tek bunları yapmıyorum canım çıkıyor benim dedim bozuldu ya hayır anlamadım ani ben bunu 2 dakika konuştu kapattı morelin mi bozk edim ewet dedi ne oldu dedi e işte burda olanlar diyor yani ben ne yapim bilmiyorumki sesin pek gelmiyo dedi bende başka tarafa geçtim bu sefer ii dedi nese ben kapatım dedi kapattı bu ne şimdi anlamaıyorumki ben 1 ay konuşmuşum o şekilde bekliyorum onun yaptığına bak ya kimse beklemez benim yaptığımı kimse yapmaz buna beyfendi 8 gün aramazdı aklına estiğinde arıyordu alttan alıyordum ama hiç düşünmüyodu bu kız ne yapar ne eder diye çk şükür şimdi hemen hemen hergün konuşuoz yani ama bilmiyorum esracım iyice kafayı yedim yani

ahh be canım bu insana öle bir koyuyoki hal hatrı sorulmamsı anlıyorum seni hemde çok ama sabret be canım nişanlınıda üzüyosun bak dua et hep kitap oku müzik dne hareketli öle geçiştir 20 ağustosa ne kaldı sabret biraz daha canım olur mu:1hug:

:teselli:
canım benim ya allah kavuştursun sıkma canını ekim ayına ne kalmış şurda canım üzülme çk zor senin için aama yapılcak bişey yok yani hep dua et canım:teselli:

ALLAH kavustursun tatlim üzülme , ne güzel görmüsün yine Şeniz

ya canım bence ona yansıtma erkekler cabuk sıkılıyor boyle seylerden hic belli etme ona bu durumunu arada insanların boyle zamanları olur kendinde degisiklikler yap giyin suslen cık gez biraz azda olsa etkisi olur

Anladim ben seni canıım , ayni şeyleri bende yasadim .. Onlar orda zor sartlarda askerlik yaptiklari için bizim yaptiğimiz yasadiklarimiz onlara boş geliyo .. Sanki biz onlari askere gönderdik , biz askerlik yapin dedik gibi bizim üstümüzze geliyorlar her sekilde kendilerini haklı görüyorlar.
Ama onlarda hakli kendilerince. Rahatla canıım benim takma kafana cok fazla.. Cünkü o da anliyodur seni üzdüğünü ama işte sana trip falan atiyodur. Napicak ki baska nazı gectiklerine böyle işte..

2 gün sonra arıcak kesin o zaman görücek o trip atmak ne demek tripin alasını ben ona atıcam esracım benimde 1 etten 1 kemikten yapıldığımı bilmeli anlamalı bu ne ya sinirden ağlıyorum ya artık herkes sölüo ağlama ne oldu diye gülen neşeli burcuyu istiyoruz biz diyorlar ama inani morelim o kadar bozukki içim sıkılıyor böyle
askeren gelince zaten sorunlarımız yine olucak en başında buluma sorunu ve bu yüzden bile bitebilir ilişki askerden döndüğünde hissediyorum ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…