- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.921
Çok güzeldi tertibim.nbr nasılsın?nasıl gidiyo ?
Hayatla bağımı kopardım iyice tertibim ya.geçmiyo dakikalar bile
saat 00.00 dan itibaren dombisime son 454 gün turkbayragi
canım haber alabildinmi sevdiginden?
yok tatlim yok :umursamaz: ümidi kestim ben zaten
anca carsi iznine cikinca görüsür anlasiriz , bizim telefonlar da o zamandan sonra baslar artik napalim beklicem , her ne kadar deli olsamda bu duruma , aklim hep onda kalsada baska care yok
inşallah arar canım.. peki onun seni sevdigini biliyormusun yani bi umut varmı
beni düsündüren konu da bu simdi zaten , aklim cok karisti , birde sinavlarim eklendi üstüne :bbo: bunaldim baya bi
gitmedne 2 hafta önce konusmustuk , yaklasti askerlik felan diye iste , ama morali bozukdu konuyu kapattik , birdaha da nete girmedim sinavlara calisayim diye , arada bi mesajlastik gitmeden 2 gün önce yarin msnde görüselim dedi , ben tabi dersler yüzünden acamadim
nasil olsa telefonla görüsürüz diye , ilk bastan teslim etmeleri gerektigini bilmiyordummafoldumben , haliyle hangi numarayi aricak felan anlasamadik , artik carsi iznine cikinca konusuruz bu konuyu , arar o zamanlarda zaten
beni sevip sevmeme konusunda ise bi fikir yürütemiyorum, 6 bucuk yildir taniyoruz birbirimizi , araya bi ayrilik girmisti iste , ama tekrar görüsmeye basladik , gitmeden önce ilerde benle bi hayati paylasmak istedigini felan konusmustuk , zamana birakma karari aldik , kismette ne varsa olur zaten zamanla görürüz diye ya , zaman gösteriyo ilgisizliginiklava:
ama sabredip beklicem , bakalim sonumuz ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?