- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.901
2 gün sonra arıcak kesin o zaman görücek o trip atmak ne demek tripin alasını ben ona atıcam esracım benimde 1 etten 1 kemikten yapıldığımı bilmeli anlamalı bu ne ya sinirden ağlıyorum ya artık herkes sölüo ağlama ne oldu diye gülen neşeli burcuyu istiyoruz biz diyorlar ama inani morelim o kadar bozukki içim sıkılıyor böyle
askeren gelince zaten sorunlarımız yine olucak en başında buluma sorunu ve bu yüzden bile bitebilir ilişki askerden döndüğünde hissediyorum ben bunu
boshayallersmile
Haklısın tabi ki canııım ..
üzülme , düzelir aranız .. Sen ona trip atma fazla onun ordaki pskilojisini düşün. Hemen baska yerlere cekebilir bunu. cünkü ben cok pişman oldum üzdüm onu .. hatta ayrildim 15 gün boyunca aramadım senin gibiydim .. Ona kiziyodum bana öyle davrandı die bende bi garipleşmiştim sebepsizz... Sakn öyle birşey yapma.. Cok da üzerine gitme burcum .. üzme kendini de sevdiğini de .. Sonra sana teşekkür edecektir. biliyorum senin içinde zor ama onun içinde öyle.
esram hep ama hep alttan alan ben oldum bir kere bile kırmadım onu valla şimdi sıra bende ypıcam anlasın bana karşı nasıl davrandığını beni üzdüğünü sen eskileri bilmiosun ahh canım duygum herşeyim,i bilir benimopuyorumnanaktan
benim yaptığımı ona kimse yapmaz 1 ay tanıdıığı ve 3 kere gördüğü insanı beklemez
duygumopuyorumnanaktan
ah canıım ah ..
Sende benim eskiden yasadiklarimi bilsen , bana cok cektirdi ...
Sen bilirsin tatlim beniim .. Üzülme yeter kii opuyorumnanaktan
anlatmak istersen seve seve dinlerim canım benimopuyorumnanaktan
üzülsemde yapıcam ona oda üzülsün beni üzüosa o üzülsün esram artık bana yaşattığını kendide yaşasın banane ya
ahh ebuşum ahh dayan işte az kaldı be güzelim...:teselli:kızma bence döv daha iyi:1shok:
hoşbuldum esracım nasılsın, nasıl gidiyor?opuyorumnanaktanMelayim cok güzel geldin hoşgeldin :kedi:
Burcucum üzülme tatlım ya benimkide bazen öyle oluyor.. Takma o da orda zor durumda nazı geciyor işte..
arkadasllarrrr benımde askerım canım herseyım bugun gıttı kıbrısa ızne gelmıstı zaman ne cabuk gectı ya cok tuhafım daha sabah yanımdaydı onu yolcularken bogazım dugum dugum oldu zor tuttum kendımı aglamamak ıcın olurum ben ona herseyım benım cou gttı azı kaldı 7ayımız war allahın ıznyle o da btcekk ama ekımde yne yanımda ınsallah brtanem benımm sımdıden cok ozledım onu yaa
tamam cannııım anlatarim , kendimde o cesareti bulduğumdaa ... Sen bilirsin burcum için nasil rahat edecekseanlatmak istersen seve seve dinlerim canım benimopuyorumnanaktan
üzülsemde yapıcam ona oda üzülsün beni üzüosa o üzülsün esram artık bana yaşattığını kendide yaşasın banane ya
yarın görcem seni burcum böyle kesin konuşma bence
ahh ebuşum ahh dayan işte az kaldı be güzelim...:teselli:
hoşbuldum esracım nasılsın, nasıl gidiyor?opuyorumnanaktan
allah kavuştursun arkadaşım senide:Saruboceq:
hehehekaydirigubbakcemile3yarın görcem seni burcum böyle kesin konuşma bence
tamam cannııım anlatarim , kendimde o cesareti bulduğumdaa ... Sen bilirsin burcum için nasil rahat edecekse
sen kendinde ne zaman cesaret bulursun anlat tatlım dinlerim yani
Dimi amasonra hemen yelkenler fora .
Bende öyleyim tabiki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?