Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ya bende bıraktım diyeti iyice çok dondurma yiyorum kaydirigubbakcemile3 bide evde olmuyo sadece ben yapınca. ama 2 aydır hiç beyaz ekmek yemedim hep çavdar ekmeği yiyorum 6 gün sonra ankaraya gidicez orda mutlaka kilo veririm aşkıma süpriz olsun istiyorum annem dışında kmsenin yemeğini yemem o yüzden ankaraya gittiğimde 2 haftada 7 kilo vermiştim 2 sene önce bu kezde vereblrm inşallah sağlıksız ama olsun hiç geri almadım kaydirigubbakcemile3

CADIARZU
geçmiş olsun canıım, bulaşıcı sanırım bu ara bu halsizlik mide bulantısı yaa... 2 kişi de daha var etrafımda CADIARZU

İyii canımm 60a çıkmada öle kal şimdilik

Saoll canımm yaa heyecanlıyım tabii, 5 ay sonra tekrar görürcem onu
Canım benmkinin 6 ayı bitti zatenn.. Erzurumda.. opuyorumnanaktan

İyii canımm 60a çıkmada öle kal şimdilik

Saoll canımm yaa heyecanlıyım tabii, 5 ay sonra tekrar görürcem onu
Canım benmkinin 6 ayı bitti zatenn.. Erzurumda.. opuyorumnanaktan

şubatta gitti ustabirliğine ağustosta bitiyodu ya 6 ayı bizimkinin.. aynı değilmiymiş o zaman bizim şafak :)
siz izinleri düştünüz de 204 oldu dimi?

oyhh özgeee maşallah canım ben 11 kiloyu 2.5 ayda verdim kız

ama orda hiç bişey yiyesm gelmiyo canm ya mesela gün içinde sadece su içtiğim oluyo çok ilgnç hiç acıkmıyorumda akannehir süreklide hareket halnde oluyorum evdeki gibi oturup yatamıyorum o yüzden öyle oluyo akannehir aşkım bana hep tombişim filan diyo artık zayflıcam son 5 kilom kaldı kaydirigubbakcemile3 ne kdr zayfta olsan tombiş dcem sana diyo ya kaydirigubbakcemile3 bnmde boyum 1.68 filan kilom 57 kuşm

tatlıkıs aynen canım ben üzülünce kriz falan geçiriyorum bi de o yüzden sakin olmam lazımeyvahedigeldismile

büşracım görüşürüz canımmm a.s.

hadi ya benim genelde midem ve başım çok ağrır izin alıım genelde işyerinden öle olduğunda kafamı kaldıramıyorum çk kötü oluyorum ve kimi zaman bayılıyorumda yani

hadi ya benim genelde midem ve başım çok ağrır izin alıım genelde işyerinden öle olduğunda kafamı kaldıramıyorum çk kötü oluyorum ve kimi zaman bayılıyorumda yani

bende üzüldüğümde hiç bayılmam kızlar ya bu aralar sadece her gün kötü rüyalar görüyorum aşkımla ilgili. uykumu alamazsam ve aç kalırsam bayılıyorum özellikle her hastaneye gittiğimde bayılıyorum ben nedense kaydirigubbakcemile3

ayy ben hiç bayılmadım 23 yıllık hayatımda ama aşkımla tartıştığımız zaman 3 kere kriz geçirdim 4 yıldasempatiksalakcinni aslında çok kötü canım yaa sağlığımızdan önemli değil hiç bişey kendimize dikkat etmemiz lazım askerlerimiz bi gelsin de..

daha nerene zayıflıcan kızzakannehir gayet hoşsun boyun o kadar var mı anamm maşallahh tü tü tü arkadaşıma olumunekankayizsmile

kuşum boyum öyle çıkıyo ölçünce ama aşkımın boyunu askerde 1.70 ölçmüşler bende ondan 5 cm kdr kısayım 1.65te olabilirim tam emin değilim. biraz daha zayflamam lazm ama kaydirigubbakcemile3

kıyamam ya kuzum çok uzun değil diye askerde sıranın en başlarındaymış ya aşkım ben kısa değilim ya diyo kaydirigubbakcemile3

ayy ben de acayip acayip rüyalar görüyorum yaaa eski sevgilimi gördüm geçen gece rüyamda çok kötüydü o da asker şimdi geliboluda salak geçen faceden arkadaşlık talebi göndermiş:mymeka:

ayy bizim aşkımla aramızda bayağı fark var ben minicik kalıyorum yanında Allahtan azcık da tombul benim herif göbeği neyin varzemuszemus 1.80 boyuakannehir ben taş çatlasa 1.58kaydirigubbakcemile3

bende de2 -3sene var bu bayılma canım
doktora anlattığımda psikiyatriye gitmen lazım dedi aman canım bayılma zaten insan kendisini çok kötü hissediyor ya bende eski erkek arkadaşımla tartıştığımda sinirden bayılmıştım hiç affetmiyorum onu nefret ediyorum ama malesef bırakmıyor beni mesajlar çekiyor yolumu kesiyor sürekli arıyor mesajlarını silmekten bıktım birgün unutursanm bir mesajını kaanda görürse baya tartışmamz olucaktır yani sinir oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…