- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.041
hastayım özggeem:2: dün üşüttüm sanırım bu sabah mide bulantısıyla uyandım başım dönüyo yatıyorum sabahtan berimafoldumben sen nasılsın canımm?
selam kızlar a.s. nasılsınız?
tatlıkıs sen nasılsın?
Büşracımm gözünaydınnn opuyorumnanaktan planlar var mı bakalım:)
olsun canım böle düşünüp üzme kendini
bende diyete girdim 1 gün ama dayanamadım ya
İyii canımm 60a çıkmada öle kal şimdilik59.5 :kedi:
gözünaydın canııım:) ay nası heyecanlısınızdır siz şimdi :)
bizim şafağımız aynı sanırım, nerdeydi askerin, bizimkine altı ay bitmeden izin yasak demişler, nasıl geliyor diye merak ettim de ondan sordum canım ya?
evet canım 7 ağustostaturkbayragi
alışcam napyım tatlımboshayallersmile
kız ben 11 kilo verdim ama 1.5 kilosunu geri aldımkaydirigubbakcemile3
canım 7 ağustos cumartesi gününe denk geliyor.yemin töreni o gün değil dimi ?
sizin acemilik kaç gün sürdü?
İyii canımm 60a çıkmada öle kal şimdilik
Saoll canımm yaa heyecanlıyım tabii, 5 ay sonra tekrar görürcem onu
Canım benmkinin 6 ayı bitti zatenn.. Erzurumda.. opuyorumnanaktan
oyhh özgeee maşallah canım ben 11 kiloyu 2.5 ayda verdim kız
tatlıkıs aynen canım ben üzülünce kriz falan geçiriyorum bi de o yüzden sakin olmam lazımeyvahedigeldismile
büşracım görüşürüz canımmm a.s.
hadi ya benim genelde midem ve başım çok ağrır izin alıım genelde işyerinden öle olduğunda kafamı kaldıramıyorum çk kötü oluyorum ve kimi zaman bayılıyorumda yani
hadi ya benim genelde midem ve başım çok ağrır izin alıım genelde işyerinden öle olduğunda kafamı kaldıramıyorum çk kötü oluyorum ve kimi zaman bayılıyorumda yani
daha nerene zayıflıcan kızzakannehir gayet hoşsunboyun o kadar var mı anamm maşallahh tü tü tü arkadaşıma olumunekankayizsmile
bende üzüldüğümde hiç bayılmam kızlar ya bu aralar sadece her gün kötü rüyalar görüyorum aşkımla ilgili. uykumu alamazsam ve aç kalırsam bayılıyorum özellikle her hastaneye gittiğimde bayılıyorum ben nedense kaydirigubbakcemile3
kuşum boyum öyle çıkıyo ölçünce ama aşkımın boyunu askerde 1.70 ölçmüşler bende ondan 5 cm kdr kısayım 1.65te olabilirim tam emin değilim. biraz daha zayflamam lazm ama kaydirigubbakcemile3
kıyamam ya kuzum çok uzun değil diye askerde sıranın en başlarındaymış ya aşkım ben kısa değilim ya diyo kaydirigubbakcemile3
ayy ben hiç bayılmadım 23 yıllık hayatımdaama aşkımla tartıştığımız zaman 3 kere kriz geçirdim 4 yıldasempatiksalakcinni aslında çok kötü canım yaa sağlığımızdan önemli değil hiç bişey kendimize dikkat etmemiz lazım askerlerimiz bi gelsin de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?