- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.061
ayy ben de acayip acayip rüyalar görüyorum yaaa eski sevgilimi gördüm geçen gece rüyamda çok kötüydü o da asker şimdi geliboluda salak geçen faceden arkadaşlık talebi göndermiş:mymeka:
ayy ben de acayip acayip rüyalar görüyorum yaaa eski sevgilimi gördüm geçen gece rüyamda çok kötüydü o da asker şimdi geliboluda salak geçen faceden arkadaşlık talebi göndermiş:mymeka:
ayy bizim aşkımla aramızda bayağı fark varben minicik kalıyorum yanında Allahtan azcık da tombul benim herif göbeği neyin varzemuszemus 1.80 boyuakannehir ben taş çatlasa 1.58kaydirigubbakcemile3
delimidr nedir niye eklemişklava: canım benim bayılmam böyle tak dye bayılmalardan değil. resmen can çekişiyorum ya gözlerim ışıl ışıl oluyo hiç bişey göremiyorum elim ayağım titriyo öyle fenalaşıyorumki bayılıym diye dua ediyorum sonra pat düşüyorum o kdr sık bayılıyorumki yarım saat önceden anlayabiliyorum olucakları aynada kendimi görüyorum tamam diyorum bu bayılma ifadesi birazdan geçicem uçuşa kaydirigubbakcemile3 ben sebze, et hiç yemem galiba vitamin yada demir eksikliğinden oluyo
bende de2 -3sene var bu bayılma canım
doktora anlattığımda psikiyatriye gitmen lazım dedi aman canım bayılma zaten insan kendisini çok kötü hissediyor ya bende eski erkek arkadaşımla tartıştığımda sinirden bayılmıştım hiç affetmiyorum onu nefret ediyorum ama malesef bırakmıyor beni mesajlar çekiyor yolumu kesiyor sürekli arıyor mesajlarını silmekten bıktım birgün unutursanm bir mesajını kaanda görürse baya tartışmamz olucaktır yani sinir oluyorum ya
allah seni napmaya birazdan uçusa geçicem he ayy çok güldüm bu lafına yadelikafadulden
anlamıyorum ben bu erkekleri yaa benim eski sevgilim de o kadar olmasa da rahatsız ediyo beni. sen istemedikten sonra daha neyin peşinde yani!! nşanlım öyle bişey dediki ne olursa söylemek zorunda kalıyorum eğer benden bişey gizlersen ölüm gelsin sana dedimafoldumben ben de mecburen söylüyorum facede ekledi dedim delirdi ama benim suçum olmadığını bildiği için bana kızmıyo osalağa kızıyo. canım bence sen de çıtlat askerine eğer bi şekilde öğrenirse neden söylemedin diye kızmasın sonra sanabilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 kız ama suratım sarıyla beyaz arası oluyo yaratık gibi kaydirigubbakcemile3
ayy canım nasıl anlatmışsın öyle gözümün önüne geldibilmiyorumkismile aman Allah korusun ya bayılma kız düzgün ye yemeğini ben de sebze hiç sevmem ama bu diyette alıştm birazcıkbayanssulusmiledelimidr nedir niye eklemişklava: canım benim bayılmam böyle tak dye bayılmalardan değil. resmen can çekişiyorum ya gözlerim ışıl ışıl oluyo hiç bişey göremiyorum elim ayağım titriyo öyle fenalaşıyorumki bayılıym diye dua ediyorum sonra pat düşüyorum o kdr sık bayılıyorumki yarım saat önceden anlayabiliyorum olucakları aynada kendimi görüyorum tamam diyorum bu bayılma ifadesi birazdan geçicem uçuşa kaydirigubbakcemile3 ben sebze, et hiç yemem galiba vitamin yada demir eksikliğinden oluyo
evet canım nişanlıyız:asigim:aman bende gördüm geçen gece ama hatırlamıyorum ya
banada faceden mesaj atmış salak
siz nişanlıısnız dimi canım
çok şanslısın canm ya bende uzun boylulardan hoşlanırım aslında ama Mükümü böylede seviyorum kaydirigubbakcemile3
kesinlikle yani aman işte salaklar ya
benimki sorar var mı bir yaramazlık diye bende yok diyorum oda olsa bile sölemezsinki der hep:)
aslında haklısın sölememde yarar var hele izindeyken aramıştı melkule atmıştım ardından mesaj attıydı slm nbr burcu die nasıl sildiğimi bilmiyorum yani
görseydi görüşüo muusn dşe sorardı mesajn içeriği bunu ifade ediyor açıkcası
ayy canım nasıl anlatmışsın öyle gözümün önüne geldibilmiyorumkismile aman Allah korusun ya bayılma kız düzgün ye yemeğini ben de sebze hiç sevmem ama bu diyette alıştm birazcıkbayanssulusmile
salak işte ya adını değiştirmiş bi de sanki fotosundan tanımıcam :umursamaz:
evet canım nişanlıyız:asigim:
ayy benim eski sevgilim kısa ve zayıftı hiç tesiri yoktu üstümde:roflol: ben hep uzun ve yapılı birini hayal etmiştim şimdi nişanlım öyle çok şükür ama fena tırsıyorum ondaneyvahedigeldismile:roflol:
mükremin de uzun canım kısa değilki hem insan sevince dünyanın en yakışıklısı oluyo sevdiklerimiz :asigim:
çok kısa değil canım zaten ama dahada uzun isterdm ben bide kalıbı var çelimsiz değil iyi böyle kaydirigubbakcemile3
yemin törenimiz 1 ayın sonunda oldu canım ama dağıtım olmadı acemilik 75 gün sürüyo turkbayragi senin şafak kaç canım boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 olsun tatlım yaa çok yakışıyosunuz
valla ben bi acayibim canım çelimsiz olunca hiç sallamıyodum eskisini umrumda değildi kafama göre takılırdımkaydirigubbakcemile3
ayhanın yanında kendimi çok güvende hissediyorum omzuna anca geliyorum zaten höt dese korkarım hehehe ayy çok özledim yaaaaaa tontişimi gelsinler artık aklinialirimsmile
bizim şafak oooooo 451 :teytey:
senin askerin neredeydi?
şafak yaklaştıkça daha fena olursun dayanamazsın beklemek daha zor gelir filan
şafak atarsa demek te
"şafak kaç?" sorusunun cevabıdır. genellikle içinde bulunulan gün değil bir sonraki gün söylenir ki moral artsın. "bugün bitip önümüzdeki gün başlayınca" anlamına gelir. şafak atarsa yani. yani şafak bugün 38 se eğer
atarsa 37 diyeceksin
ayy canım nasıl anlatmışsın öyle gözümün önüne geldibilmiyorumkismile aman Allah korusun ya bayılma kız düzgün ye yemeğini ben de sebze hiç sevmem ama bu diyette alıştm birazcıkbayanssulusmile
salak işte ya adını değiştirmiş bi de sanki fotosundan tanımıcam :umursamaz:
evet canım nişanlıyız:asigim:
ayy benim eski sevgilim kısa ve zayıftı hiç tesiri yoktu üstümde:roflol: ben hep uzun ve yapılı birini hayal etmiştim şimdi nişanlım öyle çok şükür ama fena tırsıyorum ondaneyvahedigeldismile:roflol:
mükremin de uzun canım kısa değilki hem insan sevince dünyanın en yakışıklısı oluyo sevdiklerimiz :asigim:
e tabi canım ya ne o öyle insan kendini onun yanında hiç güvende hissedemez bile erkek dediğin kalıplı olcak kaydirigubbakcemile3 benimki bi ara vücut geliştirmeye gitmişti ilk tanıştığımız zamanlar dahada bi kaslıydı sonra bıraktı böyle çok iyi oldu şimdi onlar zaten eğitimde iyice kas yapmışlardır
Allah kavuştursun canım:Saruboceq:
askerim Bilecik'te şafak 403 turkbayragi
ayy canım çok zor durumda kalırsın sen söylemeden öğrenirse bence çıtlat biraz canım sonuçta senin suçun yokki. Ben eski sevgilimle aynı mahallede oturuyorum bi de nişanlım iyice takmış durumda ona ama benim suçum olmadığını biliyo bana sonsuz güveniyo o yüzden ne yapsa söylüyorum ben zaten şimdi o da asker bi zararı olmaz bana en çok evi ara suratına kapatırım cebimi değiştirdim zaten. Sen de cep nonu değiştirsen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?