Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aminn tatlikis insan sevince herşeyi aşıyo biz de nelerle uğraştık 3 yıl ama sonunda nişanlandık farklı şehirlerdeyiz diye zor oldu özellikle. Allah herkese sevdğiyle mutluluk nasip etsinboshayallersmile

aminn tatlikis insan sevince herşeyi aşıyo biz de nelerle uğraştık 3 yıl ama sonunda nişanlandık Farklı şehirlerdeyiz diye zor oldu özellikle. Allah herkese sevdğiyle mutluluk nasip etsinboshayallersmile

ne güzel canım valla böyleokudukça acaab bende sevdiğime bu durumlara gelebilcek miyim diye düşünüp duruyorum kendi aramızda bile olsa istiyorum yani sonuçta sonunda aileler bilicek ve o zaman daaha rahat olucak parmağında o yüzüğü taşımak çok ama çok anlamlı duygudur yani eminim.

ayy kızlar dün noldu; kapının önünde oturuyoduk annemle yan komşumuz geldi oturdu yaşlı bi kadın, bana siz nişanlısınız ama sakın elele tutuşmayın çok günah dedi:1ninca: ne dicemi bilemedim:bbo:

el ele bir de
Kim artik el ele tutusmuyorki , keske sadece el ele tutusulsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi sayılırım canım grip oldum hemde bu hava da kaydirigubbakcemile3
bir an önce eve atmak istiyorum kendimi ..
Sen nasilsin burcuuum iyimisin ?

geççmiş olsun canım dikkat et kendine
bende iyi sayılırım şafak sıkıştırması mı ne onu yaşıyorum sanırım özlem dorukta

hayda anam eski kafalılar işte

ya aslında onlarıda anlamak lazım onların zamanında şimdiki durumlar yoktu ki o yüzden elele tutuşma yanyana oturma değişik gelebiliyor.

olucak canım hayırlısıyla inşallahbayanssulusmile çok daha rahat oluyo tabi herşey.
biz de 5 ayın sonunda kendi aramızda yüzük takmıştık onun heyecanı da bi başka oluyo bi gün parmağımda unutmuştum babam sofrada görmüştü ''ne o kızım sen nişanladık da haberimiz mi yok'' demişti ayy ne utanmıştımbilmiyorumkismile şimdi gülerek hatırlıyoruz ama

Benimkide sana benzer bişey olmustu.
Eve gittim bizimkiler sofrada bide komsuumuzun kizi vardi .. onun arkasindan kardesime yüzüğü gösterirken babam görmüştü , ne o kizim sözlendin mi demişti .. kaydirigubbakcemile3 Glmekten ölmüştük .. kaydirigubbakcemile3

içimi okudun burcum boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Allahım inşallah o günleri göstersin bize :Saruboceq: :Saruboceq:

el ele bir de
Kim artik el ele tutusmuyorki , keske sadece el ele tutusulsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy ben de şaşırdım birden güldüm ne gülüyosun kız diyo ben de evet haklısınız dedim hatta bi erkeğe ikinci kez bakmak da günah dedim birinci rasgele olur ama ikinci de beğenip bakarsak günah dedim bilmiyorumkismile bak sen benden daha çok şey biliyomuşsun tabi okumuş kızsın dedibilmiyorumkismile
geççmiş olsun canım dikkat et kendine
bende iyi sayılırım şafak sıkıştırması mı ne onu yaşıyorum sanırım özlem dorukta

hayda anam eski kafalılar işte
onlar öyle görmüş tabi de ben bu adamın elini tutmadan tanımadan nasıl evlencem anam:bbo:

kaydirigubbakcemile3ayy insan ne yapıcanı şaşırıyoo

içimi okudun burcum boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
allahım inşallah o günleri göstersin bize :saruboceq: :saruboceq:

amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun ama gerçekten çok istiyorum içten birşeyi istiyim oluyor inş.buda olur yani ahh ahh

ayy kızlar benim babam ve annem görse kızar açıkcası annem biliyor ama kendi aramızda pek normal görmez gibime geliyor zaten ablam ve annemde istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…