- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.201
bi de baskalarina derdimi anlatirken hani ayy bak o olsaydi simdi bunu cok severdi, sunu birlikte yapardik dedikce insanlari bunaltiyormusum gibime geliyor, onlar öyle davranmasa da ne bileyim ya. sanki bizi baskalari anlayamaz gibi.
bugün de bitmedi bi.
nasil daldim muhabbete :S
anlıyosun zaten konusurken insanların ilgisizliğinden, öyle olunca hiç konuşasın gelmiyo kaçıyosun, bu sefer de moral bozukluğu oluyo içinde birikince.. iyi ki var burası, iyi ki varsınız :)
anlıyosun zaten konusurken insanların ilgisizliğinden, öyle olunca hiç konuşasın gelmiyo kaçıyosun, bu sefer de moral bozukluğu oluyo içinde birikince.. iyi ki var burası, iyi ki varsınız :)
Merhabaa kızlarrr canım çok sıkkın ya erkek arkadaşım usta birliğine gittiğinden beri ilk defa 14 gündür aramıyo senağlama artık çok merak etmeye başladım yaa offf bi neden bulamıorum aramaması için senağlama
üzme kendini, arayamayan cok öyle, arar ve anlatir nedenini sana sen de bosuna sIkmIsIm canimi bak dersin :) usta birliginin yeri vs cok önemli bu durumlarda biliyorsun.
Merhabaa kızlarrr canım çok sıkkın ya erkek arkadaşım usta birliğine gittiğinden beri ilk defa 14 gündür aramıyo senağlama artık çok merak etmeye başladım yaa offf bi neden bulamıorum aramaması için senağlama
Atarsa,
:Saruboceq:ŞAFAK 14
Son 2 hafta başka yokkk!!!:lepi:
canım usta birliği zorlu bir yerse eğer ondan arayamıyordur senin elinde telefon numarası varsa sen aramayı dene istersen?
onun telefonu yokda arkadaşlarına msj çektim cevap gelmedi aradığı ankesörlü telefonlarda dışardan aramaya kapalı arıyamıyorum bingölde karakolda sıkı biyerde ama yinede arıyabiliodu şimdi bu kadar olunca sinir yaptım ama neyse yaa önemsemicem düşününce kafamda kötü senaryolar üretiyorum çünkü
tabi kötü şeyler getirme hiç aklına bol bol dua et :Saruboceq:
ailesiyle görüşüyor musun bilmiyorum ama onlara ulaşmıştır belki.
ayy ne güsel yaa bn şafak saymaya başladığımdan beri tanıdığım ilk şafağını bitiren sen olucaksınhayırlısıyla inş. cnım ne garip bişidir haftaya değil diğer hafta burda :) düşüncesi bile çok güzel inş. bizede nasip olur şafak 14 diyebilmek zemuszemus
ailesiyle görüşmüorumda sanmıorum ama ailesini arıcağını çünkü normalde bile bni arıyodu bn diyodum annenleride ara diye yada msj çek diye yni annesini ararsa bnide arardı kuzeniyle konuşuorum oda dio aramıyo bayadır ya tek düşünüorum o bana msj çektiği 2 telefon numarası var arkadaşlarının arasammı diye? ama biyandanda diorum msj çektim cvp verirlerdi herhalde die bide knt yoksa diede düşünüorum ayy ne çok şey yasdım k.bakmayın kafanızı şişirdimm :)
burda birbirimizin kafa şişirmesi felan olmaz canım. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz öyle düşünme bence.
valla en doğrusunu sen bilirsin bir aramayı dene istersen. Bu saatlerde yatmaya başlıyorlar yanlış bilmiyorsam.
22.00 gibi yatıyolar ama bnm erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yer karakol ve asker mevcudu az o yüzden nöbet tutuyolar yani arada bi uyuyo bu saatlerde sanırım ama bi arıcam ya büyük bi ihtimalle kimse açmaz ama
22.00 gibi yatıyolar ama bnm erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yer karakol ve asker mevcudu az o yüzden nöbet tutuyolar yani arada bi uyuyo bu saatlerde sanırım ama bi arıcam ya büyük bi ihtimalle kimse açmaz ama
ticker a baktim da senin askerin gelicek, 4-5 ay sonra da benim ki gelecek Allah'in izniyle... o günler bir gelse... boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?