Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Onların oraya adaptasyonu, senle konuşabilmesi için kendini toparlaması, üstlerine yıkılan işlerin yoğunluğu ve yorgunluğu, telefonlardaki kuyruklar ve arızalar,... hepsi olabilir canım arayamamasının sebebi sen sıkma canını mutlaka bi toparlanıp yada vakit bulup arayacaktır

aayyy ne güzel şeyler söylüyosun sen canım yaa.. bi uyutsalar beni geleceği gün uyandırsalar ne kadar çok istiyorum bilemezsin, sonra da ben seni uyandırım :)

mümkünse 1 ay önce uyandir anca hazirlanirim 20 gün sonra geliyor ask kismetse, ne giyecegimden, sacimin nasil olacagindan, makyajima kadar herbir seyi düsünüp planlar yapiyorum. :asigim:

ya melayım korkuyom benimkiyle konuşuyordum birden tamam canım felan dedi öle alel acele kapattı tel. acaba yakalandımı felan dye korkuyorum ya. tel .de kapalı ev tel de kesik arıyamıyom askeriye yi eyvahedigeldismile

ya melayım korkuyom benimkiyle konuşuyordum birden tamam canım felan dedi öle alel acele kapattı tel. acaba yakalandımı felan dye korkuyorum ya. tel .de kapalı ev tel de kesik arıyamıyom askeriye yi eyvahedigeldismile

ayy merak etme canım yaa öle benimde çok geldi başıma ama pek bişey olmadı. inşallah önemli bişey yoktur. kıyamam yaa yazık bizeee:teselli:

ayy merak etme canım yaa öle benimde çok geldi başıma ama pek bişey olmadı. inşallah önemli bişey yoktur. kıyamam yaa yazık bizeee:teselli:

hiç sorma devrem ya zaten takıntılı biriyim ben hiç gelemiyom böle şeylere şimdi arkadaşına arattıryom bizim ev tel kesik de ona söledim oda arıcak bakalım ya ceza felan almasında allah korusun :1no2:

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:teytey:....30/07/2010....MEG=14 BOLU SELAM

:teytey:....31/07/2010....ELMASKALP=15 BURDUR SELAM

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=22 EDİRNE SELAM

:teytey:....19/08/2010....MEL_AY=33 İÇEL SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=36 KARS SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=37 KASTAMONU SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=37 KASTAMONU SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=38 KAYSERİ SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=76 IĞDIR SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

♥ ♥89 TATLİKİS ♥ ♥

♥ ♥96 PNRUTHN ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis​

♥ ♥101 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥108 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥109 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥ 111 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 111 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥124 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥124 ESMERİMM ♥ ♥

♥ ♥124 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥130 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥143 SEHT ♥♥

♥ ♥154 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:​

♥ ♥212 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥216 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥219 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥225 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥226 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥230 FIDES ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:​

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden​

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…