Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aa-a neden öyle olduki canım ya hemde ilk buluşmada bilmiyorumkismile

merhabaaa kızlaaarr.ben geldiiim.nasılsınızzzz?
hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsın?
yok canım bu korkular hepimiz için geçerli neyin garantisi varki:gitme: aslında kendimizi çok kaptırmamak lazım ama seviyoruz işte ne yapalımbilmiyorumkismile ablam ondan sonra kimseye tutunamadı eğleniyorum geziyorum modunda ama çok üzülüyo biliyorum:sinifsinif:

inşallah en hayırlı yerlere düşerler canım benim:Saruboceq:

oda doğru sevgi aşk işte söz geçiremioz malesef
tabi üzülmez mi şimdide sen asker bekliyosun onun gözünün önünde canlanıyordur

gerçekten öyle çok köötüyüm bu aralar sürekli ağlıyorum

inan hepimiz icinde onlarin da icinde ayni korkular var gün yüzüne cikan arada. ama yaptiginiz planlari düsün, icini ferah tut, ne kadar olumlu düsünürsen o denli olumlu seyler olur.

bak bana, ben onun icin yurtdisindan yurda dönüyorum düzenimi bozup, o da bizim icin askerde. cok büyük bir degisim, korkularima teslim olsaydim, mutlu olamazdim.

korkmuyoruz, kendimizi bu yüzden kötü hissetmiyoruz, ayrilik zor zaten. bir de bununla moralini bozma hic.

hoşbuldum canlarım.ya ben buraya gelince beni anlayan yaşadığım duyguları yaşayan güzellerin olduğunu görünce bi sevindirik oluyorum iyi ki varsınız.rabbim kolaylıkla zamanın akıp da sevdiceklerimize kavuşmayı nasib etsin...

oda doğru sevgi aşk işte söz geçiremioz malesef
tabi üzülmez mi şimdide sen asker bekliyosun onun gözünün önünde canlanıyordur

evet canım ben çok takıyorum kafama evden dışarı çıkmıyorum falan ablam da bu kadar düşünme kıymet bilmiyolar sıkma kendini hayatına devam et falan diyobilmiyorumkismile
herkes öyle olmaz tabi ama o çocuğun parasını bile ablma gönderiyodu kimse yoktu yanında.. neyse Allah büyük canım

canım sende iyiki varsınhihoyyyt olumunekankayizsmile
Amin :Saruboceq: :Saruboceq:

nasılsın canım keyifler nasık boshayallersmile

BİRÇOĞUMUZ BU DÜŞÜNCEYLE YAŞIYORUZ
ÖZELLİKLE BEN KAHROLUYORUMmafoldumben

yapma canim ya , kendini bu kadar üzme , hersey olacagina varir , sen bol bol dua et hayirlisi icin , bak benimkine gideli bir hafta oluyo , tek bi kez beni düsünüp aramadi , ama ne yapayim bekliyorum iste , beklicem de bol dua ederek , rabbim sabrimizi verir insallah

senin içinde herşey çok güzel olucak canım inan buna..

insallah canim insallah:Saruboceq: sabirla bekliyorum ben , hic haber alamasamda pes etmicem , su mübarek 3 aylarda bol dua edip bekliyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini verir insallah

canım sende iyiki varsınhihoyyyt olumunekankayizsmile
Amin :Saruboceq: :Saruboceq:

nasılsın canım keyifler nasık boshayallersmile

valla zaman nasıl daha çabuk geçer diye arayışla geçiyo hayat.sana daha ceee yapamadım:kedi: ama sözüm söz aklinialirimsmile

tertibim ne güzel gittim gördün yemin törenini.ben gidememiştim.bide usta için çok dua edin sadece doğu olmasın die etmeyin haaa :2:

doğru söylüyosun canım başından beri en hayırlı yere düşsün diye dua ediyorum belki doğuda daha rahat olucak bilemeyizki.. Rabbim en hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:

canım planı yağpan sadece bemim o hiç plan yapmaz geldiğimde şöle yapalım demez hiç sadece ben planlar yapar hayaller kurarım tek başıma kuruyorum bu hayalleri beraber değil en çokda buna üzülüyorum acaa benim sevdiğim gibi o beni sevmiyor mu diye düşünüp duruyorum canım

kimsenin yanına kalmaz ettiğini bulur er geç yazık ya olucak şey mi bu

bekliyorum herzamn canımolumunekankayizsmile
bugün aklımdan geçtinolumunekankayizsmile
gelsede sohbet etsek dediydim :kedi:
askerin nasıl alışabildimi ustabirliğine bilmiyorumkismile

kizlar ya bu gece rüyamda askerimin bana biz daha beraberken aldigi yüzügü takmistim parmagima , elimi uzatmis yüzügü izliyorduum , bi anlami olabilirmi bu rüyanin acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…