- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.161
Allah göstermesin canım yaa böyle bişeyi düşünmek bile istemiyorum:gitme:
ama ne yazıkki olabiliyo, ablam da 460 gün bekledi geldikten sonraki ilk buluşmada ayrıldılarmafoldumben çok zor günlerdi...nasip ama Allah kimseye göstermesin.
hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsın?merhabaaa kızlaaarr.ben geldiiim.nasılsınızzzz?
yok canım bu korkular hepimiz için geçerli neyin garantisi varki:gitme: aslında kendimizi çok kaptırmamak lazım ama seviyoruz işte ne yapalımbilmiyorumkismile ablam ondan sonra kimseye tutunamadı eğleniyorum geziyorum modunda ama çok üzülüyo biliyorum:sinifsinif:sana göre konuşmadım tatlım
ama gerekten bu düşünce beni iyice yıpratıyor ya bırakırsa diyorum ne yaparım ben o zmana onca hayal kurduğum insan bir anda çekip giderse yıkılırım bunalıma girerim çok zor atlatırım o süreci
ablanda nasoıl üzülmüştür ya amin canım çk zor bir durum
senin içinde herşey çok güzel olucak canım inan buna..
canım işte izne gelmeden 1 hafta önce belli olucak dedi bana. dünde dediki doğuya düşmeme ihtimalim varmış bi ihtimal batı kısımlara yani daha rahat kısımlara düşebilirim tam sınır bölgelerine düşmicekmişim büyük ihtimal dedi Allah'ım öyle mutlu oldumki sorma canım ya inşallah :asigim:
ha o yüzdenmafoldumbenönceden müdür gittiğinde işyerinden arıyodum ama şimdi ablam yanımda olunca hemen çıkıoz 6 da o yüzden arıyamıorum malesef:gitme:
merhabaaa kızlaaarr.ben geldiiim.nasılsınızzzz?
bu tür düsünceler sadece seni, iliskinizi yipratir canim. neyin ne olacagini kimse bilemez ama hep güzel seyler düsünmeli...lmaz::1hug:
hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsın?
yok canım bu korkular hepimiz için geçerli neyin garantisi varki:gitme: aslında kendimizi çok kaptırmamak lazım ama seviyoruz işte ne yapalımbilmiyorumkismile ablam ondan sonra kimseye tutunamadı eğleniyorum geziyorum modunda ama çok üzülüyo biliyorum:sinifsinif:
inşallah en hayırlı yerlere düşerler canım benim:Saruboceq:
aa-a neden öyle olduki canım ya hemde ilk buluşmada bilmiyorumkismile
gerçekten öyle çok köötüyüm bu aralar sürekli ağlıyorum
oda doğru sevgi aşk işte söz geçiremioz malesef
tabi üzülmez mi şimdide sen asker bekliyosun onun gözünün önünde canlanıyordur
zaten son zamanlarda iyice kopuyolardı canım ama ablam gene de bekledi son noktayı da gelince koydular, şimdi ablamın bi arkadaşıyla çıkıyo çocuk:mymeka:
hoşbuldum canlarım.ya ben buraya gelince beni anlayan yaşadığım duyguları yaşayan güzellerin olduğunu görünce bi sevindirik oluyorum iyi ki varsınız.rabbim kolaylıkla zamanın akıp da sevdiceklerimize kavuşmayı nasib etsin...
Çocukmuydu ilişkiyi koparan canım yoksa ablanmı? Terbiyesizliğe bakarmısın yaklava:
BİRÇOĞUMUZ BU DÜŞÜNCEYLE YAŞIYORUZ
ÖZELLİKLE BEN KAHROLUYORUMmafoldumben
senin içinde herşey çok güzel olucak canım inan buna..
canım sende iyiki varsınhihoyyyt olumunekankayizsmile
Amin :Saruboceq: :Saruboceq:
nasılsın canım keyifler nasık boshayallersmile
valla zaman nasıl daha çabuk geçer diye arayışla geçiyo hayat.sana daha ceee yapamadım:kedi: ama sözüm söz aklinialirimsmile
tertibim ne güzel gittim gördün yemin törenini.ben gidememiştim.bide usta için çok dua edin sadece doğu olmasın die etmeyin haaa :2:
doğru söylüyosun canım başından beri en hayırlı yere düşsün diye dua ediyorum belki doğuda daha rahat olucak bilemeyizki.. Rabbim en hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:
inan hepimiz icinde onlarin da icinde ayni korkular var gün yüzüne cikan arada. ama yaptiginiz planlari düsün, icini ferah tut, ne kadar olumlu düsünürsen o denli olumlu seyler olur.
bak bana, ben onun icin yurtdisindan yurda dönüyorum düzenimi bozup, o da bizim icin askerde. cok büyük bir degisim, korkularima teslim olsaydim, mutlu olamazdim.
korkmuyoruz, kendimizi bu yüzden kötü hissetmiyoruz, ayrilik zor zaten. bir de bununla moralini bozma hic.
evet canım ben çok takıyorum kafama evden dışarı çıkmıyorum falan ablam da bu kadar düşünme kıymet bilmiyolar sıkma kendini hayatına devam et falan diyobilmiyorumkismile
herkes öyle olmaz tabi ama o çocuğun parasını bile ablma gönderiyodu kimse yoktu yanında.. neyse Allah büyük canım
valla zaman nasıl daha çabuk geçer diye arayışla geçiyo hayat.sana daha ceee yapamadım:kedi: ama sözüm söz aklinialirimsmile
tertibim ne güzel gittim gördün yemin törenini.ben gidememiştim.bide usta için çok dua edin sadece doğu olmasın die etmeyin haaa :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?