- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.181
canım planı yağpan sadece bemim o hiç plan yapmaz geldiğimde şöle yapalım demez hiç sadece ben planlar yapar hayaller kurarım tek başıma kuruyorum bu hayalleri beraber değil en çokda buna üzülüyorum acaa benim sevdiğim gibi o beni sevmiyor mu diye düşünüp duruyorum canım
kimsenin yanına kalmaz ettiğini bulur er geç yazık ya olucak şey mi bu
Kızlar ya geçen gece rüyamda sevdigimin öldügünü gördüğümden beri ona bişey olucak diye çok korkuyorum her an aklımda bu rüya öyle gerçekçiydi ki ona son sarılışımmıydı son öpüşümmüydü artık onu hiç göremicekmiyim diye öyle ağlıyodumki hıçkırarak anne napıcam şimdi ben diyodum öyle hıçkırarak uyanmıştım kaç gündürde aklımdan çıkmıyor bu düşünce..
inşallah hayırlı bi anlamı vardır canımboshayallersmilekizlar ya bu gece rüyamda askerimin bana biz daha beraberken aldigi yüzügü takmistim parmagima , elimi uzatmis yüzügü izliyorduum , bi anlami olabilirmi bu rüyanin acaba bilmiyorumkismile
Kızlar ya geçen gece rüyamda sevdigimin öldügünü gördüğümden beri ona bişey olucak diye çok korkuyorum her an aklımda bu rüya öyle gerçekçiydi ki ona son sarılışımmıydı son öpüşümmüydü artık onu hiç göremicekmiyim diye öyle ağlıyodumki hıçkırarak anne napıcam şimdi ben diyodum öyle hıçkırarak uyanmıştım kaç gündürde aklımdan çıkmıyor bu düşünce..
kizlar ya bu gece rüyamda askerimin bana biz daha beraberken aldigi yüzügü takmistim parmagima , elimi uzatmis yüzügü izliyorduum , bi anlami olabilirmi bu rüyanin acaba bilmiyorumkismile
inşallah hayırlı bi anlamı vardır canımboshayallersmile
oo anlamına baktımda harika canım ya. Rüyasında kendisine yüzük verilen kisi En büyük makama geçer, zenginse malı artar ,savaşta ise kazanır, kazancı artar ,geçimi düzelir yazıyo kitapta.
Ayrıca yüzük her zaman mutluluk ve kazancın simgesiymiş
sakin ol canim , hayirlisi ALLAHtan , benim bildigim rüyada birinin ölmesini görmen o kisinin ömrünü uzatir , veya uzaktan bi misafir gelir anlamina geliyo
amin SiYaHinCiM in$allah dedigin gibi hayra yorumlaniryerimseniben
bu yüzük zaten gercek hayatta daha önce onun tarafindan verilmis bi yüzüktü , parmagimda gördüm rüyamda ellerimi uzatmis izliyordum insallah hayirlisi olur ne diyelim , sende gördügün rüya icin kendini yipratma , rüyada ölen görmek ya ömür uzatir , ya da misafir getirir derdi babannem hep :teselli:
hoşbuldum canlarım.ya ben buraya gelince beni anlayan yaşadığım duyguları yaşayan güzellerin olduğunu görünce bi sevindirik oluyorum iyi ki varsınız.rabbim kolaylıkla zamanın akıp da sevdiceklerimize kavuşmayı nasib etsin...
ya ben de işyerinde gizli gizli açıyorum gün içerisinde o yüzden bölük bölçük katılabiliyorum muhabbetlere ama hep girmek istiyorum.. aynı duygu ve düşüncelerde olan kişilerle konuşmak bambaşka oluyo bu dönemde, etrafımızdakiler bizi anlamıyor sadece anlıyor gibi yapıyolar bu durum daha çok sinir ve stres yapıyor
amiin inşallah zaman su gibi aksın geçsin, bizler de askerlerimiz de en rahat şekilde bitirelim bu dönemi, sevdiklerimize kavuşalım tez zamanda :Saruboceq:
ya ben de işyerinde gizli gizli açıyorum gün içerisinde o yüzden bölük bölçük katılabiliyorum muhabbetlere ama hep girmek istiyorum.. aynı duygu ve düşüncelerde olan kişilerle konuşmak bambaşka oluyo bu dönemde, etrafımızdakiler bizi anlamıyor sadece anlıyor gibi yapıyolar bu durum daha çok sinir ve stres yapıyor
amiin inşallah zaman su gibi aksın geçsin, bizler de askerlerimiz de en rahat şekilde bitirelim bu dönemi, sevdiklerimize kavuşalım tez zamanda :Saruboceq:
ne güzel ya!Sanirim biz cok sansliyiz ve hep böyle sürsün isterim. biz de acemi birliginde cok konusuyoruz günde bazen 5 kere, geceleri 2 saat vs. fakat usta birliginde böyle fazla arayamayacagim, cok özleyecegiz bugünleri demiyor mu üzülüyorum ama sesini umarim en azindan 1-2 dk her gün duyabilirim ki iyi oldugunu anlayayim.
ilk gittiginde benimki de arayip aglamisti. hatta kacicam bile demisti. deli! delikafadulden
kısa kısa da olsa insan buraya girince teselli buluyo canm benim.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?