Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar ya geçen gece rüyamda sevdigimin öldügünü gördüğümden beri ona bişey olucak diye çok korkuyorum her an aklımda bu rüya öyle gerçekçiydi ki ona son sarılışımmıydı son öpüşümmüydü artık onu hiç göremicekmiyim diye öyle ağlıyodumki hıçkırarak anne napıcam şimdi ben diyodum öyle hıçkırarak uyanmıştım kaç gündürde aklımdan çıkmıyor bu düşünce..

canım inan hiç üzülmeni istemiyorum çok yakından gördüm ne kadar zor bişey olduğunu, inşallah askerin senin kıymetini bilir:Saruboceq:

sakin ol canim , hayirlisi ALLAHtan , benim bildigim rüyada birinin ölmesini görmen o kisinin ömrünü uzatir , veya uzaktan bi misafir gelir anlamina geliyo

kizlar ya bu gece rüyamda askerimin bana biz daha beraberken aldigi yüzügü takmistim parmagima , elimi uzatmis yüzügü izliyorduum , bi anlami olabilirmi bu rüyanin acaba bilmiyorumkismile
inşallah hayırlı bi anlamı vardır canımboshayallersmile

canım düşünme artık şu rüyayı lütfen kendine işkence etme tatlım Allahın izniyle sağsalim gidip gelcekler sen içini ferah tutturkbayragi

kizlar ya bu gece rüyamda askerimin bana biz daha beraberken aldigi yüzügü takmistim parmagima , elimi uzatmis yüzügü izliyorduum , bi anlami olabilirmi bu rüyanin acaba bilmiyorumkismile

oo anlamına baktımda harika canım ya. Rüyasında kendisine yüzük verilen kisi En büyük makama geçer, zenginse malı artar ,savaşta ise kazanır, kazancı artar ,geçimi düzelir yazıyo kitapta.
Ayrıca yüzük her zaman mutluluk ve kazancın simgesiymiş

inşallah hayırlı bi anlamı vardır canımboshayallersmile

amin SiYaHinCiM in$allah dedigin gibi hayra yorumlaniryerimseniben

bu yüzük zaten gercek hayatta daha önce onun tarafindan verilmis bi yüzüktü , parmagimda gördüm rüyamda ellerimi uzatmis izliyordum insallah hayirlisi olur ne diyelim , sende gördügün rüya icin kendini yipratma , rüyada ölen görmek ya ömür uzatir , ya da misafir getirir derdi babannem hep :teselli:

sakin ol canim , hayirlisi ALLAHtan , benim bildigim rüyada birinin ölmesini görmen o kisinin ömrünü uzatir , veya uzaktan bi misafir gelir anlamina geliyo

Aşkım gelcek inşallah izne ondan güzel misafirmi olur bana Rabbim benim ömrümden alsın ona versin :asigim:

sagol pissy canim opuyorumnanaktan

bak canim askin gelcekmis ya ondan görmüsündür öyle rüyayi , babannem hep derdi rüyada ölü diri getirir diye , hep de cikardi dedigi , hem askinla öyle ölüm felan konusmayin canim ne gerek var güzel günler sizi bekliyo insallah zemuszemus

CANLARIM NASILSINIZ EPEYDİR GİRMEYE BİR TÜRLÜ FIRSATIM OLMADI BGN BIR ARA BULDUM BI BAKİM ŞAFAK GÜZELLERİ NASILLAR DEDİM...
BU ARADA HEMEN ŞAFAGIMI YAZİM..
............ŞAFAK:110.............
.............YÜZLERDEN DÜŞMEYE SOOOOOOOOON 10 GÜÜN........
.............PLAKALARA İSE SON 30 GÜNÜM VAR İNŞ........
DARISI YENİ BAŞLAYAN YOLU YARILAYAN HERKESİN BAŞINA İNŞ...turkbayragi

♥ ♥90 TATLİKİS ♥ ♥

♥ ♥97 PNRUTHN ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥102 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥109 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥110 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥ 112 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 112 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥125 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥125 ESMERİMM ♥ ♥

♥ ♥125 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥131 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥144 SEHT ♥♥

♥ ♥155 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥213 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥217 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥220 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥226 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥227 HAYRANIIM ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Son düzenleme:

ya ben de işyerinde gizli gizli açıyorum gün içerisinde o yüzden bölük bölçük katılabiliyorum muhabbetlere ama hep girmek istiyorum.. aynı duygu ve düşüncelerde olan kişilerle konuşmak bambaşka oluyo bu dönemde, etrafımızdakiler bizi anlamıyor sadece anlıyor gibi yapıyolar bu durum daha çok sinir ve stres yapıyor
amiin inşallah zaman su gibi aksın geçsin, bizler de askerlerimiz de en rahat şekilde bitirelim bu dönemi, sevdiklerimize kavuşalım tez zamanda :Saruboceq:

kısa kısa da olsa insan buraya girince teselli buluyo canm benim.olumunekankayizsmile

bi de baskalarina derdimi anlatirken hani ayy bak o olsaydi simdi bunu cok severdi, sunu birlikte yapardik dedikce insanlari bunaltiyormusum gibime geliyor, onlar öyle davranmasa da ne bileyim ya. sanki bizi baskalari anlayamaz gibi.

bugün de bitmedi bi.

nasil daldim muhabbete :S

ben bu cevabını daha yeni görüyorum canım yaa.. alışamadım öğrenedim bu siteyi hala
evt inşallah şanslı oldugumuz konulardaki şanslarımız hep devam etsin, daha da güzel günlerimiz olsun aşklarımızla:) olumunekankayizsmile
inşallah bizimki gibi rahat olur konuşmanız ustabirliğinde de, bazılarını duyuyorum haftada bir zor konuşuyolarmış.. allah kolaylık versin, sesini duymadan gün geçirmek çok zor, insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…