Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende de bu aralar özlem ağır basmış durumda kendimi kiaplara verdim deli gibi okuyorum

çok özlüyorum askerimi çok şu anda sesini çok duymak isterdim
kızlar ben askerimi çok özlüyorum sizde biliyonuz ama nedense telde söleyemiorum ben ona ya
sizce nedendir acaba?

sıkıntıdan yemek tarıflerinde gezınıyorumkaydirigubbakcemile3
anneme süpriz yapım şok olsun kadın geldıgınde
menumu buldum
sebzeli mantar sote
,pilav,
yoğurtlu semizotu salatası
bide kemalpaşa tatlıı (kolay ama olsun)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben mutfaga kaçar inşallaaah becerebilirimm:roflol:

KOLAY GELSİN O ZAMAN SANA GÜLÜMdelikafadulden

off bayılırım yap bir tabakta bana gönder yavru ama içinde sarımsak olmasın sakın aklinialirimsmile

o da sana söyleyemiyor mu :1shok:

Sen ne kadardır konuşamıosun sevgilinle canım?

cuma günü aradıyfı bende tekrardan aradım dayanamamyıp özldim diye bidaha da aramadı bugün bekliyorum bakalım

Senin yine daha yakın zamanmış bn 18 gündür ne konuşuorum ne bi haber alıyorum onun cep telefonu yok ama arkadaşlarından msj atıodu 4 gün önce aradım o numarayı arkadaşı çıktı dedi hakan nöbette gece vericem msjlaşırsınız ama sonra hiç ses çıkmadı şimdi diorum 4 gün oldu arasammı :S acaba adam sölemişmidir die süreklide arıodu usta birliğine gittiğinden beri en çok 4 gün aramamıştı şimdi anlamadım yaa napsam sizce?

allah allah ya bir gün değil iki gün değil 18 gün de baya uzun bi zaman..başka ulaşabileceğin sabit bir telefon fln yok mu?

ailesiyle görüşüyor musun canım onları ara bir
18 gün ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…