- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.301
Kızlarr geçen aradığım numarayı dedim şimdi yine bi arıyım dedim telefon kapalı çıktı acaba şarjı bittide dolduramadıkları içinmi bana msj yazamadı off şimdi daha çok kafamda sorular oluştu
CANIM BENİM DARISI BAŞINIZA.....
MÜKAFATINI ÇOK BÜYÜK ALICAKSINIZ İNANIYORUM BENDE SEVGİNİN SADAKATIN GÜCÜNE....
SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ŞUANDA.
YERİ GELDİ ÖZLEMDEN AGLADIK YERİ GELDİ YUTKUNDUKK.KIZDIK ASLINDA BİZ ARAADAKİ MESAFELERE KIZDIK ÖZLEME KIZDIK...İLK GİTTİĞİ GÜN AŞKIM GECE KABUSLAR İÇİNDEYDİMM.
HER UYANIŞIMDA İLK AKLIMA GELEN ACABA ÜSTÜ AÇILIPTA ÜŞÜYOMUDUR OLDU...
VEEEEEEE GÜNLER BİTTİ SON GÜNÜ İSE GECE 6 DA MSJ ATMIŞTI AŞKIM GÜNEŞ BİZİM İÇİN DOĞUYOR....
PES ETMEYİN KIZLAR ŞAFAKTAN HERGÜNÜN İNADINA SIKI SIKI SARILIN ANLAYIŞLI GÜLER YÜZLÜ OLUN..
VE ONLARA RESİMİNİZİ MEKTUPLARINIZ YOLLAYIN....
selam kızlar geldim yine. bugün pazartesi malum işler yoğun kafamçokkarıştı
bizi de böyle rahatlatır hayat inşallah :1rolleyes:a.s. hayat bizi böle yaptı :):):)
Ne kadar sıcak ne kadar pozitik yazıyorsun, öncelikle tebrik sonra da teşekkür ediyorum :) nişanlım gittiği günden beri hayallerimizle geçiyoruz günleri, inşallah dediğin gibi günler çabucak geçer, biter ve hayallerimiz gerçek olur.. en son dağıtım izninde gördüm nişanlımı, çarşısı da yok izni de 5 ay oldu görmeyeli, daha da 7 ay var önümüzde... inşallah hep artılar olsun ilişikimizde hiç eksi olmasın diye dua ediyorm, mümkün oldugu kadar burdaki olumsuzlukları saklıyorum, sakin ve alttan alan taraf olmaya çalışıyorum inşallah başarılı olabiliyorumdur...
Bişeyler istedi kargoyla göndericem bu hafta, resim konusunu sordum da hem burda her çeşit insan var nerden ne olacagı belli olmaz hem de hayal etmesi daha az canımı actıyo görünce daha kötü olabilirim dedi.. göndermiyim dedim ben de öyle diyince
sabır acı meyvesi tatlıdır canım benim ...alkisalkisalkis
bitanecik aşkım bi gelsin ahhhh ahhhhhhh öpüp koklıycam onu opuyorumnanaktan
yok yok bugün hasretlik depreşti bende
sabır acı meyvesi tatlıdır canım benim ...alkisalkisalkis
vaay günün sözü olsun bu :1closedeyes:
Dedim hep arar arar die o yüzden aramak istemedim annemde dedi o seni arar boşver sen arama die bnde aramadım ama 10 gün sonra msj çekitm arkadaşına o zamanda bekledim 3-4 gün cvp gelir die yine gelmiyince aradım bu seferde adam öle diyince dedim hakan msj çeker yine bekliyim yine yazmıyıncada şimdi aradım işte bi numara kapalı diğer önceden msj çektiğim numarada açık ama kimse açmadı.Şimdi daha bi çaresiz hissediorum kendimi ya sanki hiç ona ulaşamıcakmışım gibi senağlama
canım benim ben göndermiştim zaten genelde onun eline gidiyordu bikeresinde komutanına gitmişti oda kntrol ediyorlar sakıncalı şeyler varmı diye.herangi bi sorun çıkmamıştı.eğer askerin kızmıycaksa soradan ben süpriz yapıp gönder derim fotonu arkasınada bi yazı yaz özlemini yaz.gece yatarken bakıp dursun sana:lepi::kedi:
başka napıcaksııınn :jeyyar:
flower sende ne güzel yazmışsın canım, bende nişanlıyım senin gibi. Sizin izinler niye yok ?
ben geldim
ben geldim
selam canım, teşekkür ederim:) biraz fazla duygusalım ben normalde de bu dönem daha beter oldum, bi cevap yazayı diyip içimi boşaltılıyorum :) gün geliyoar ağlayarak yazıyorumgün geliyor gülümseyerek ...
nişanlım izin kullanmak istemiyordu zaten başından beri, gittiginde izinlerin zoraki oldugunu öğrendik doğuda ama usta birliğinde altı ay bitmeden göndermiyolar demişti.. ağustosta doluyor altı ayı ama yaşanan karışıklıklardan iptal olmuştu izinler alt devrelerden de hala gidemeyenler varmış izine, biraz karışık yani bu konu canım :)
Sizin şafak ne kdr? nerdeydi nişanlın canım?
hoşgeldin tatlım a.s.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?