- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.281
allah allah ya bir gün değil iki gün değil 18 gün de baya uzun bi zaman..başka ulaşabileceğin sabit bir telefon fln yok mu?
ol bakim, yav koca 15 ay oluyor nerdeyse insan hiç özlediğini sylemez mi nasıl dalandın kız
SELAM HANIMLAR.BENİ ESKİLER BİLİR ŞİMDİ HİÇ KİMSECİKLER KALMAMIŞ UZUN Bİ SÜRE GİRMİORDUM TEKRAR ARANIZDAYIM :)AŞKIM ASKERDEN GELELİ 3 AY OLACAK NERDEYSE...460 YEDİK BİTİRDİK BİZDE...ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUNN. BAKIORUMDA ŞİMDİ ESKİ GÜNLERE NEKADAR GÜZELDİ ONUN TELEFONLARINI BEKLEMEK BİLE ÖZLEMEK BİLE..
KIZLAR ÜZÜLMEYİN SAKINNN...SABREDİN VE LÜTFEN ASKERLERİNİZİN DEDİKLERİNİ ÇOK KAFANIZA TAKMAYIN......SEVGİYLE KALIN HEPİNİZİN BİRGÜN BİTECEK.NEDİYORDUK BİZİM KIZLARLA HEP
BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK İŞTE O GÜN GÜNEŞ BİZİM İÇİN DOĞACAK
Senin yine daha yakın zamanmış bn 18 gündür ne konuşuorum ne bi haber alıyorum onun cep telefonu yok ama arkadaşlarından msj atıodu 4 gün önce aradım o numarayı arkadaşı çıktı dedi hakan nöbette gece vericem msjlaşırsınız ama sonra hiç ses çıkmadı şimdi diorum 4 gün oldu arasammı :S acaba adam sölemişmidir die süreklide arıodu usta birliğine gittiğinden beri en çok 4 gün aramamıştı şimdi anlamadım yaa napsam sizce?
kızzzlaaarrr ben gelddimmm hepinizeee selamlarrr....şafak 108..iki hanelilere son 8...oley oley oleyyyyyyyyyyyy
ordaki ankesörlü telefonlar dışardan aramaya kapalı yni o beni aramadıkça bn arıyamıyorum tek 2-3 tane cep telefonu numarası var arayıp msj çektiği arkadaşlarının yni onlarlada yüzgöz olmak istemiorum ama napsam bilmiorum yaa niye aramadığı hakkında bi tahminde yürütemiyorum artık :çok üzgünüm:
kızzzlaaarrr ben gelddimmm hepinizeee selamlarrr....şafak 108..iki hanelilere son 8...oley oley oleyyyyyyyyyyyy
ne demek yüz göz olmak arkadaşım 2 değil 3 değil 18 gün yani
ben olsam 40 kere aramıştım
ama duygum nöbette demiş gece mesajlaşırsınız demiş yani tuhaf ama istersen bir şansını dene yine
iyi de öyle demiş te cevap alamamış dönmemiş çocuk ilginç yani
ailesiyle görüşüyor musun canım onları ara bir
18 gün ne demek
Allah allah ne olarak yapıyor seninki tim de mi
Kuzeniyle görüşüorum fakat oda söylüo bizide aramıyo die,Normalde sorduğumdada ztn annemi 15 gündür aramıyorum diodu,bnde demiştim bi msj çek bari sonra bana yazarsın merak etmişlerdir die onun üzerine msj çekmişti ben ısrar ettim die.Yni ailesinide aradığını düşünmüorum ama tabi yinede bilmiyorumda
CANIM AMİN DARISI BAŞINIZA..TATLIKISCIM VALLA Bİ DEĞİŞİKLİK OLMADI ASLINDA NASIL DİYİM.
460 GÜN DEĞİŞİK BİR ORTAMDA DURUPTA SORA SİVİL HAYATA GEÇTİGİ ZAMAN BİRAZ ÇEVRESİNE ÖZLEMİ OLUYOR..YANİ İLK GELDİGİNDEDE ASKERDEKİ GİBİ ANLAYIŞLI OLMAK LAZIM EN FAZLA 1 AY GİBİ Bİ SÜRE.ÇÜNKÜ GEZİCEK AÇILICAK ORANIN PİSKOLOJİSİNİ ATICAK ÜSTÜNDEN HE BU DEMEK DEĞİLKİ SENİ UNUTACAK DOZUNDA SANADA VAKİT AYIRACAK SORADA HERŞEY YOLUNA GİRİO Bİ İNSAN DEĞİŞMEZ.DUYGULARI TAMSA.:asigim:
Kuzeniyle görüşüorum fakat oda söylüo bizide aramıyo die,Normalde sorduğumdada ztn annemi 15 gündür aramıyorum diodu,bnde demiştim bi msj çek bari sonra bana yazarsın merak etmişlerdir die onun üzerine msj çekmişti ben ısrar ettim die.Yni ailesinide aradığını düşünmüorum ama tabi yinede bilmiyorumda
ne demek yüz göz olmak arkadaşım 2 değil 3 değil 18 gün yani
ben olsam 40 kere aramıştım
Allah allah ne olarak yapıyor seninki tim de mi
komando mu
belki intikale çıkmışlardır
intikaldelerse 20 günden önce dönmezler
canım benim ilk öncelikle korkulacak bişey yok askerde ayrılanlar veya askerden geldikten sora bırakan erkek zaten neyin ne olduğnu sevgiyi bilmeyen erkektir bana göre.çünkü bir kız sabredip bekliyorsa 460 günü....
Erkekte geldikten sora sevgisini gösterecekk...hiç korka arkadaşım rahat ol ilişkinde...
Sev say ve güven....inanki iyilikle herşey halloluyor...
Hep mutlu hayaller kur ve destek çık sevdigine.
SELAM HANIMLAR.BENİ ESKİLER BİLİR ŞİMDİ HİÇ KİMSECİKLER KALMAMIŞ UZUN Bİ SÜRE GİRMİORDUM TEKRAR ARANIZDAYIM :)AŞKIM ASKERDEN GELELİ 3 AY OLACAK NERDEYSE...460 YEDİK BİTİRDİK BİZDE...ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUNN. BAKIORUMDA ŞİMDİ ESKİ GÜNLERE NEKADAR GÜZELDİ ONUN TELEFONLARINI BEKLEMEK BİLE ÖZLEMEK BİLE..
KIZLAR ÜZÜLMEYİN SAKINNN...SABREDİN VE LÜTFEN ASKERLERİNİZİN DEDİKLERİNİ ÇOK KAFANIZA TAKMAYIN......SEVGİYLE KALIN HEPİNİZİN BİRGÜN BİTECEK.NEDİYORDUK BİZİM KIZLARLA HEP
BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK İŞTE O GÜN GÜNEŞ BİZİM İÇİN DOĞACAK
amin tatlımmm sizde geliceksiniz bugünlere...:1hug:darısı başımıza yavrum bende 200 lere geçiyorum artık kaydirigubbakcemile2
bende de bu aralar özlem ağır basmış durumda kendimi kiaplara verdim deli gibi okuyorum
çok özlüyorum askerimi çok şu anda sesini çok duymak isterdim
kızlar ben askerimi çok özlüyorum sizde biliyonuz ama nedense telde söleyemiorum ben ona ya
sizce nedendir acaba?
eli kolu bağlı kalmak ta ne kötü yarabbim yaKızlarr geçen aradığım numarayı dedim şimdi yine bi arıyım dedim telefon kapalı çıktı acaba şarjı bittide dolduramadıkları içinmi bana msj yazamadı off şimdi daha çok kafamda sorular oluştu
bal damlıyo baaaallllllllllll
CANIM BENİM DARISI BAŞINIZA.....
MÜKAFATINI ÇOK BÜYÜK ALICAKSINIZ İNANIYORUM BENDE SEVGİNİN SADAKATIN GÜCÜNE....
SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ŞUANDA.
YERİ GELDİ ÖZLEMDEN AGLADIK YERİ GELDİ YUTKUNDUKK.KIZDIK ASLINDA BİZ ARAADAKİ MESAFELERE KIZDIK ÖZLEME KIZDIK...İLK GİTTİĞİ GÜN AŞKIM GECE KABUSLAR İÇİNDEYDİMM.
HER UYANIŞIMDA İLK AKLIMA GELEN ACABA ÜSTÜ AÇILIPTA ÜŞÜYOMUDUR OLDU...
VEEEEEEE GÜNLER BİTTİ SON GÜNÜ İSE GECE 6 DA MSJ ATMIŞTI AŞKIM GÜNEŞ BİZİM İÇİN DOĞUYOR....
PES ETMEYİN KIZLAR ŞAFAKTAN HERGÜNÜN İNADINA SIKI SIKI SARILIN ANLAYIŞLI GÜLER YÜZLÜ OLUN..
VE ONLARA RESİMİNİZİ MEKTUPLARINIZ YOLLAYIN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?