Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

allah allah ya bir gün değil iki gün değil 18 gün de baya uzun bi zaman..başka ulaşabileceğin sabit bir telefon fln yok mu?

ordaki ankesörlü telefonlar dışardan aramaya kapalı yni o beni aramadıkça bn arıyamıyorum tek 2-3 tane cep telefonu numarası var arayıp msj çektiği arkadaşlarının yni onlarlada yüzgöz olmak istemiorum ama napsam bilmiorum yaa niye aramadığı hakkında bi tahminde yürütemiyorum artık :çok üzgünüm:

ol bakim, yav koca 15 ay oluyor nerdeyse insan hiç özlediğini sylemez mi nasıl dalandın kız

VALLA BİLMİYOM DUYGUM SÖLİM DİYORUM AĞZIMDAN ÇIKMIYOR ÖZLEDİM KELİMESİ ANLAMADIM GİTTİ:bbo:

NE GÜZEL CANIM DARISI BAŞIMIZA askerinde ne gibi değişiklikler oldu birazcık anlatır mısın?

hadi ya allah allah bence arama müsait değildir belki

kızzzlaaarrr ben gelddimmm hepinizeee selamlarrr....şafak 108..iki hanelilere son 8...oley oley oleyyyyyyyyyyyy

selam canım nasılsın

ne demek yüz göz olmak arkadaşım 2 değil 3 değil 18 gün yani
ben olsam 40 kere aramıştım

ailesiyle görüşüyor musun canım onları ara bir
18 gün ne demek

Kuzeniyle görüşüorum fakat oda söylüo bizide aramıyo die,Normalde sorduğumdada ztn annemi 15 gündür aramıyorum diodu,bnde demiştim bi msj çek bari sonra bana yazarsın merak etmişlerdir die onun üzerine msj çekmişti ben ısrar ettim die.Yni ailesinide aradığını düşünmüorum ama tabi yinede bilmiyorumda

Allah allah ne olarak yapıyor seninki tim de mi
komando mu
belki intikale çıkmışlardır
intikaldelerse 20 günden önce dönmezler

hımm anladım canım bilmiyorum kimi zaman askerden dönünce bırakıyor ayrılıyorlar yani benim kafamı çok karışıtırıyor bunlar açıkcası yani ben korkuyorum açıkcası bu korkuyla yaşamak çok kötü bişey

allah allah çok tuhaf ya aklım ermedi bir türlü sen yinede içini ferah tut yine ara arkaaşlarını ona ulaşana kadar

ne demek yüz göz olmak arkadaşım 2 değil 3 değil 18 gün yani
ben olsam 40 kere aramıştım

Ya ilk bi numara vardı msj çektim bni aradığı yni .''Hakana 10 gündür ulaşamıorum çok merak ettim eğer bana ulaşabiliosa zahmet olmazsa sizin için iletirmisiniz hakana yada ulaşamıyosa siz nedenini sölermisiniz'' gibilerinden bi msj işte sonra yanıt gelmedi 2 gün sonra dedim acaba kntmü yok aradım kapanmış telefon msj çektiğimde iletilmişti sonra kapanmış sanırım diğer bi numara vardı hakanın aradığı onu aradım işte açan adam nöbette olduğunu bu gece vereceğini söyliyince teli teşekkr edip kapattım hiç aklıma gelmedi aramıcağı şimdi o yüzden arıyımmı aramıyımmı die düşünüorum bn çünkü msjda çektim aradımda

Allah allah ne olarak yapıyor seninki tim de mi
komando mu
belki intikale çıkmışlardır
intikaldelerse 20 günden önce dönmezler

Yok normal karakoldalar ama çıkıolardı sık sık dağa hatta o konuştuğumuzda dağdalardı kobra diye bi araç varmış onun nişancılığını yapıyomuş orda hem konuşuorum hemde etrafa bakıorum diodu. 5 gün kaldılar dağda sonra indikten sonra hiç aramadı, adam nöbette dediğini göre karakoldadır ya yoksa derdi onlar dağa çıktı die

yani rası öle tabi heleki ben 1 ay konuştuğum insnaı bekliyorum şu anda yani
hep hayallerim kuruyorum ama işte suya düşmesinden korkuyorum bilmiyrum artık

süper moral veriyo böyle mesajlar, darısı başımıza inşallah.. önümüzde daha 222 gün var.. inşallah bizler de gün gelip o gün 1 gün diyebiliriz :)
gözünüz aydın, mutluluk sizinle olsun, ben 460 gün bekleyenlerin sonunda sonsuz mutluluğa kavuşacağına inanıyorum, ödül olarak :)

Kızlarr geçen aradığım numarayı dedim şimdi yine bi arıyım dedim telefon kapalı çıktı acaba şarjı bittide dolduramadıkları içinmi bana msj yazamadı off şimdi daha çok kafamda sorular oluştu

biz de gittiginden beri özlem konusuna hiç girmiyoruz.. özlediği de özlediğin de her halinden belli oluyo insanın konuşurken.. ben kendi kendime özledim dediğimde bile gözlerim doluyo, ondan direk dile getiremiyorum ama nişanlım hepsini şakayla karışık paket yapıyo bana, seni çok çok öpyürom seviyorum sarılıyorum özlüyorum diyo... ama direk söylemek çok zor :) duygusal anlar yaşatmamak gerekir :)

eli kolu bağlı kalmak ta ne kötü yarabbim ya
birazdaha sabret bakalım içini ferah tut arkadaşım
bal damlıyo baaaallllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…