Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayır canım kullnanmıyor ankesörlüden çalırıyor beni ben geri arıyorum hemen kaydirigubbakcemile2 yakalanırsa hiç affetmiyorlarmış bizde riske atmaya değemez idare edirz dedik

hayır canım kullnanmıyor ankesörlüden çalırıyor beni ben geri arıyorum hemen kaydirigubbakcemile2 yakalanırsa hiç affetmiyorlarmış bizde riske atmaya değemez idare edirz dedik

anladım canım..
benım askım 2 kere yakalandı ama affetti komutanları..
zaten tehlıkelı bı yerde askerlık yapıyo bunalmasınlar dıye pek karısmıyolar tele..

ahh didemim bunları okuyunca çok tuhaf oldum ben istemiyırumki sürekli arasın iltifatlar etsin ama ne bilim 2 dakika arayıp da kapatsın istemiyorum didemim bizim hiç mi konuşucak bişeyimiz kalmadıda kapatıyor ben bunu anlamıyorum bne çok şey mi istiyorum didemim ayrılamam ben ondan
bak didemim benim eski 3 yıllık sevgilimde askerdeydi ama inanki hiç takmazdım adam 1 ay aramazdı niye aramıyosun demezdim ama bunda 2 gün aramasa başlıyorum ağlamaya yani

Bizim usta birligimiz belli olmus, arkadasindan ögrendigine göre... Sirnak... ne diyeyim... hayirlisiyla gelecek. zor olacak ama basaricaz biliyorum.

konuşuyoduk tatlım seninle zaten aynı yerde acemilikten sonra bekleniyordu ustabirliği de aynı yerlerde :) hayırlısı olsun, raat geçer inşallah sizin de canıımmm...
özelden devamı

Bizim usta birligimiz belli olmus, arkadasindan ögrendigine göre... Sirnak... ne diyeyim... hayirlisiyla gelecek. zor olacak ama basaricaz biliyorum.
hayırlısı olsun tatlım:teselli:

seviyosun çünkü burcum:teselli:
senınkıde fazla vurdumduymaz yontmak lazım biraz bunu..
sen konuş onunla de ki niye böylesin huyun mu böyle yapın mı böyle de konuş bakalım ne diyecek burcum:1hug:

hayırlısı olsun saysaybitmiyor

yani ben bu kadar üstüne düştüğümden mi acaba bunları yapıyor anlamıyorumki

hayırlısı olsun saysaybitmiyor

yani ben bu kadar üstüne düştüğümden mi acaba bunları yapıyor anlamıyorumki

valla burcum kaçan kovalanır ama sen içinden geldiği gibi davranıyorsun suç sende değil onda..
o da biraz ilgili olsa seni mutlu etse sen azla yetinen bi kızsın zaten o zaman sorun falan kalmıcak..
inşallah kaanda bunun farkına varır bir an önce:Saruboceq:

selam canım..
ne yaptın aradınmı askeri ayrıca neden ayrılmıştınız siz?

yok dün tüm gün evde degildim , telefon numarasi evde kalmsiti arayamadim , bugün aricam aksama dogru , insallah sadece isim soyisim söyleyince yeterli olur
ya moralim cok bozuk bugün mafoldumben sinavin birinden kalmisim aklim orda kaldi
canim bizimki seneler önce cocuklukta baslayan bi iliskiydi , cocuk akliyla almanya türkiye mesafesinde ne kadar saglikli yürütebilirsinki bi iliskiyi 4 bucuk sene idare ettik ama bi yerde patlak vermisti yaklasik 2 sene önce , bi kac aydir tekrar görüsmeye basladik felan iste

seviyosan ara canım aşkına sahip çık:teselli:
ne sınavı tatlım üzülme başka hakkın yok mu?

seviyosan ara canım aşkına sahip çık:teselli:
ne sınavı tatlım üzülme başka hakkın yok mu?

gecenlerde finallerim olmustu, birini gecememisim de hocayla konusmam gerekiyo , bazi durumlarda 2.ci bi sans veriyolar ya hayirlisi insallah verir
tekrar sevmeye basliyorum galiba :kedi: ama pek beceremem telefonda konusmayi felan o yüzden durmadan erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…