- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.281
hayır canım kullnanmıyor ankesörlüden çalırıyor beni ben geri arıyorum hemen kaydirigubbakcemile2 yakalanırsa hiç affetmiyorlarmış bizde riske atmaya değemez idare edirz dedikben turkcell alırsam aşkımında alması gerenkli çünküm cep telde kullanıyoz bis duygucum siz kullanıyomusunuz cep?
ama ankesörlüyü aramak için harbi süper ucuz ben aşkıma danışıyım bu fikiri saol bebekkŞeniz
hayır canım kullnanmıyor ankesörlüden çalırıyor beni ben geri arıyorum hemen kaydirigubbakcemile2 yakalanırsa hiç affetmiyorlarmış bizde riske atmaya değemez idare edirz dedik
anladım canım..
benım askım 2 kere yakalandı ama affetti komutanları..
zaten tehlıkelı bı yerde askerlık yapıyo bunalmasınlar dıye pek karısmıyolar tele..
Bizim usta birligimiz belli olmus, arkadasindan ögrendigine göre... Sirnak... ne diyeyim... hayirlisiyla gelecek. zor olacak ama basaricaz biliyorum.
Bizim usta birligimiz belli olmus, arkadasindan ögrendigine göre... Sirnak... ne diyeyim... hayirlisiyla gelecek. zor olacak ama basaricaz biliyorum.
hayırlısı olsun canım, sağ salim dönsünler de nerde olrduklarının önemi yok :1hug:
hayırlısı olsun canım.dediğin gibi başaracağız ve yiyeceğiz şafakları hep birlikteolumunekankayizsmile
ben turkcell alırsam aşkımında alması gerenkli çünküm cep telde kullanıyoz bis duygucum siz kullanıyomusunuz cep?
ama ankesörlüyü aramak için harbi süper ucuz ben aşkıma danışıyım bu fikiri saol bebekkŞeniz
her erkek farklı burcum..
kimisi aşırı ilgili,
kimisi az ilgili,
kimisi ilgisini sevgisini belli edemeyen cinsten,
kimisi sırf sevgilisi dır dır yapmasın diye arayıp sevgi sözcükleri uçuşturan cinsten..
yani tür tür bunlarsempatiksalakcinni
bence en önemlisi sevgisine inanmak!!!
yapmacıklıkla sırf gönlün olsun diye ilgili olmasını ister miydin ki kimi kız sevgilisine bunu yaptırıyor erkekte aman kavga çıkmasın aman ağzı dursun diye kıza ilgili, sevgili davranıyo defalarca arıyo v.s (ama içinden gelmeyerek!)..
En önemlisi kalpten gelerek yapılan eylemler..
Demek ki onun huyuda böyle sevmeyen adamı zorla tutamazsın!!
Burcum artık kurma kafanda ya onu bu huyuyla kabul et ya da senin beklentilerini karşılayacak biriyle birlikte ol..
Başka seçeneğin yok fıstığım..
Ya olduğu gibi kabul etmek yada terketmek ..
İyi düşün kalbinin sesini dinle:teselli:
hayırlısı olsun tatlım:teselli:Bizim usta birligimiz belli olmus, arkadasindan ögrendigine göre... Sirnak... ne diyeyim... hayirlisiyla gelecek. zor olacak ama basaricaz biliyorum.
ahh didemim bunları okuyunca çok tuhaf oldum ben istemiyırumki sürekli arasın iltifatlar etsin ama ne bilim 2 dakika arayıp da kapatsın istemiyorum didemim bizim hiç mi konuşucak bişeyimiz kalmadıda kapatıyor ben bunu anlamıyorum bne çok şey mi istiyorum didemim ayrılamam ben ondan
bak didemim benim eski 3 yıllık sevgilimde askerdeydi ama inanki hiç takmazdım adam 1 ay aramazdı niye aramıyosun demezdim ama bunda 2 gün aramasa başlıyorum ağlamaya yani
Selam kizlar , hayirli günler
herkesin kandili mübarek olsun :Saruboceq:
hayırlısı olsun tatlım:teselli:
seviyosun çünkü burcum:teselli:
senınkıde fazla vurdumduymaz yontmak lazım biraz bunu..
sen konuş onunla de ki niye böylesin huyun mu böyle yapın mı böyle de konuş bakalım ne diyecek burcum:1hug:
hayırlısı olsun saysaybitmiyor
yani ben bu kadar üstüne düştüğümden mi acaba bunları yapıyor anlamıyorumki
selam canım..
ne yaptın aradınmı askeri ayrıca neden ayrılmıştınız siz?
yok dün tüm gün evde degildim , telefon numarasi evde kalmsiti arayamadim , bugün aricam aksama dogru , insallah sadece isim soyisim söyleyince yeterli olur
ya moralim cok bozuk bugün mafoldumben sinavin birinden kalmisim aklim orda kaldi
canim bizimki seneler önce cocuklukta baslayan bi iliskiydi , cocuk akliyla almanya türkiye mesafesinde ne kadar saglikli yürütebilirsinki bi iliskiyi 4 bucuk sene idare ettik ama bi yerde patlak vermisti yaklasik 2 sene önce , bi kac aydir tekrar görüsmeye basladik felan iste
seviyosan ara canım aşkına sahip çık:teselli:
ne sınavı tatlım üzülme başka hakkın yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?