Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah hocan 2.şansı verir canım..
heyecan yapma sakince konuş bakalım şaşırcak mı mutlu mu olucak anlarsın onun tepkilerinden isteyip istemediğini..

canım hepimiz ayrı dertliyiz ama erkeklerin çoğu böyle tatlım bir tek seini sevgilin değilki anlamazlar vurdumduymazlar onlarında bu huyuna katlanıcaz yani yapılcak bişeyi yok

yok canım aşkıma haksızlık etmiyim şimdi artıları çok daha fazla şu sorunlarımızı ben söylemeden halletmeye çalışsa tam süper olcak ama nankörlük etmiyim çok düşüncelidir benim nişanlım:asigim: kıyamadım yine kaç kere aradı sabahtan beri sen bana kızgın olunca elim ayağım kesiliyo diyo:asigim: gönlümü aldı kerata kaydirigubbakcemile3

inşallah hocan 2.şansı verir canım..
heyecan yapma sakince konuş bakalım şaşırcak mı mutlu mu olucak anlarsın onun tepkilerinden isteyip istemediğini..

in$allah canim sagol :1hug:
elimden geleni yapicam ya , heyecanlanmamak elde degil eyvahedigeldismile bu telefon konusmasinda cekinme utanma hep vardi bende , herkese karsi böyleyim
sen naptin canim iyimisn ?

in$allah canim sagol :1hug:
elimden geleni yapicam ya , heyecanlanmamak elde degil eyvahedigeldismile bu telefon konusmasinda cekinme utanma hep vardi bende , herkese karsi böyleyim
sen naptin canim iyimisn ?

bende merak ediyorum ne olucak bugun ara kesın burayada yaz olurmu..
bende nolsun canım askımla tatıl resımlerımıze bakıyorumboshayallersmile
zaman öldürmeye çalışıyorum..
başkada bişey yaptığım yok valla

yazarim tabi canim , o kadar destek oldunuz :1hug:
aynen canim onla bunla zaman öldürmeye calisiyoruz isteboshayallersmile

yani kesinlikle ama anlar inş.biran önce ya
kendide dedi bana hep beni seven,bana sabır gösteren,beni anlayan biriyle olmak istiyordum oda sensin işte dedi
bu gidişle kaybedicek olucak o yani arasın konuşim bari iyice açık açık yoksa olucak gibi değil yani.

ALLAH yardimcin olsun canim , gönlüne göre versin , bu gece bol bol dua et insallah istedigin gibi olur hersey:1hug:

Amin inşAllah hepimiz için canım amin :)

kız şiire bak yaa... :sinifsinif:

meraba millet=) hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşAllah :)
hoşgeldın canım sanada hayırlı kandiller..

herkese hayırlı kandiller kızlar....nasılsınzzza.s.
slm emoss sanada hayırlı kandiller..
ben kendi adıma iyiyim canım ..
buarada sana bi soru askerden sonra değişiyorlarmı senin askerin geldi ya o yüzden sana soruyorum:1hug:

konuş bence için içini yiyeceğine konuş burcum bence anlıyacak seni:teselli:

İnşAllah her şey, dilediğimiz gibi olur... İnşAllah askerdeki sevdiklerimiz için ettiğimiz dualar, kurduğumuz hayaller, hayırlısıyla kabul olur... İnşAllah hepimiz çok mutlu oluruz Şafak kardeşlerim :) kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…