- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.301
gecenlerde finallerim olmustu, birini gecememisim de hocayla konusmam gerekiyo , bazi durumlarda 2.ci bi sans veriyolar ya hayirlisi insallah verir
tekrar sevmeye basliyorum galiba :kedi: ama pek beceremem telefonda konusmayi felan o yüzden durmadan erteliyorum
canım hepimiz ayrı dertliyiz ama erkeklerin çoğu böyle tatlım bir tek seini sevgilin değilki anlamazlar vurdumduymazlar onlarında bu huyuna katlanıcaz yani yapılcak bişeyi yok
inşallah hocan 2.şansı verir canım..
heyecan yapma sakince konuş bakalım şaşırcak mı mutlu mu olucak anlarsın onun tepkilerinden isteyip istemediğini..
in$allah canim sagol :1hug:
elimden geleni yapicam ya , heyecanlanmamak elde degil eyvahedigeldismile bu telefon konusmasinda cekinme utanma hep vardi bende , herkese karsi böyleyim
sen naptin canim iyimisn ?
bende merak ediyorum ne olucak bugun ara kesın burayada yaz olurmu..
bende nolsun canım askımlatatıl resımlerımıze bakıyorumboshayallersmile
zaman öldürmeye çalışıyorum..
başkada bişey yaptığım yok valla
yazarim tabi canim , o kadar destek oldunuz :1hug:
aynen canim onla bunla zaman öldürmeye calisiyoruz isteboshayallersmile
meraba millet=) hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşAllah :)
amin canım. seninde kandilin mübarek olsun.opuyorumnanaktan
[ı]valla burcum kaçan kovalanır ama sen içinden geldiği gibi davranıyorsun suç sende değil onda..
O da biraz ilgili olsa seni mutlu etse sen azla yetinen bi kızsın zaten o zaman sorun falan kalmıcak..
Inşallah kaanda bunun farkına varır bir an önce:saruboceq:[/ı]
yani kesinlikle ama anlar inş.biran önce ya
kendide dedi bana hep beni seven,bana sabır gösteren,beni anlayan biriyle olmak istiyordum oda sensin işte dedi
bu gidişle kaybedicek olucak o yani arasın konuşim bari iyice açık açık yoksa olucak gibi değil yani.
bu güzel günde allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri.hepinizin askerlerini hemencecik bitirip gelmeyi nasip etsin hayalleriniz gerçek olsunn....
allah birdaha hasret yaşatmasın kızlar....
benim askerim geldi yaaa sizinkiside göz açıp kapayana kadar gelsin inş...bugün tüm iyi yüreklilerin günü olsunnn
Hani asker ağlamaz diyorlardı,
İşte ağlıyor,
Hani asker sevmez diyorlardı yarim aklımdan çıkmıyor,
Hani asker ölmez diyorlardı baksa azrailin elinde ismim yazıyor.
Hani sevenler aylrılmaz diyorlardı,
Baksana bir mektup bile gelmiyor,
Hani asker unutulmaz diyorlardı, soranım bile olmuyor,
Hani asker ölmez diyorlardı,baksana azrailin elinde ismim yazıyor.
Hani asker özlemez diyorlardı,
Baksana gözlerim seni arıyor,
Hani asker sevmez diyorlardı,
Yüreğim kan ağlıyor
hoşgeldın canım sanada hayırlı kandiller..meraba millet=) hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşAllah :)
slm emoss sanada hayırlı kandiller..herkese hayırlı kandiller kızlar....nasılsınzzza.s.
konuş bence için içini yiyeceğine konuş burcum bence anlıyacak seni:teselli:yani kesinlikle ama anlar inş.biran önce ya
kendide dedi bana hep beni seven,bana sabır gösteren,beni anlayan biriyle olmak istiyordum oda sensin işte dedi
bu gidişle kaybedicek olucak o yani arasın konuşim bari iyice açık açık yoksa olucak gibi değil yani.
İnşAllah her şey, dilediğimiz gibi olur... İnşAllah askerdeki sevdiklerimiz için ettiğimiz dualar, kurduğumuz hayaller, hayırlısıyla kabul olur... İnşAllah hepimiz çok mutlu oluruz Şafak kardeşlerim :) kaydirigubbakcemile5
İnşAllah her şey, dilediğimiz gibi olur... İnşAllah askerdeki sevdiklerimiz için ettiğimiz dualar, kurduğumuz hayaller, hayırlısıyla kabul olur... İnşAllah hepimiz çok mutlu oluruz Şafak kardeşlerim :) kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?