- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.561
Benimde 22 şubatt kaydirigubbakcemile2
inşallah canım arar sürekli nöbette günde 8 saat nöbet ölüyor yorgunluktan elleri yara olmuş ot yol bulaşık yıka of of
ee niye 2 gün fark var aramızda nasıl hesapladın ya şafağınıBenimde 22 şubatt kaydirigubbakcemile2
ee senin şafak kaçizin alsa keşke ama nerdeeee
zaten onun grubunda asker azmış bilmiyorumkismile
münkün değil yatnası izin versinler:gitme:
bizimkide 22 şubat bilmiyorumkismile
senin nasıl 7 ay ya kızlar nasıl hesapladınız benim bugün 300 şafak yani 160 gün bitti 460-160=300 böyle olması gerekiyor. izinleri de katıorum çünküm izne geldiğinde de şafaktan düşüyorum. Nasıl olsa paşa paşa o 460 gün bitecek. Tek tek saydığımda da mayıs 24 te de terhis oluyorbenim de 27 şubat :hooray:
ee niye 2 gün fark var aramızda nasıl hesapladın ya şafağını
ee senin şafak kaç
senin nasıl 7 ay ya kızlar nasıl hesapladınız benim bugün 300 şafak yani 160 gün bitti 460-160=300 böyle olması gerekiyor. izinleri de katıorum çünküm izne geldiğinde de şafaktan düşüyorum. Nasıl olsa paşa paşa o 460 gün bitecek. Tek tek saydığımda da mayıs 24 te de terhis oluyor
evet tatlım yakIzzzzzzzzzz bu gece safak atarsa 299 mu olucaksinnnn :teytey::hooray::dance:
Vayyy be süperrrrrrrr
ee senin şafak kaç
senin nasıl 7 ay ya kızlar nasıl hesapladınız benim bugün 300 şafak yani 160 gün bitti 460-160=300 böyle olması gerekiyor. izinleri de katıorum çünküm izne geldiğinde de şafaktan düşüyorum. Nasıl olsa paşa paşa o 460 gün bitecek. Tek tek saydığımda da mayıs 24 te de terhis oluyor
nasıl 245 kız, gideli 245 gün olmadı kivalla ben de aynı şekilde izinler dahil 460-245=214 şeklinde sayıyorum geçen günleri.. izine gelip gelmeyeceği belli değil, gelmezse de birden düşücez daha güzel olucak, gelirse de beraber sayarız...
hadi senle neyse 2 gün var aramızda o kadar şaşabilir normal deValla duygucum ben hesaplamadım aşkım hesapladı. Onutek diye bi program var ordada öyle çıktı. Bilmiyom ya benimde kafam karıştı açıkcası
evet tatlım ya
inanamıyorum aslında ya
daha dün zırlıyodum 458 nasıl biticek diye bee :lepi:
ama yine de geçmiyor gibi geliyor :sm_confused:
nasıl 245 kız, gideli 245 gün olmadı ki
hadi senle neyse 2 gün var aramızda o kadar şaşabilir normal de
flower ınki yanlış
nuliş senin şafak kaçtı
flower ınki yanlış
nuliş senin şafak kaçtı
ee senin şafak kaç
flower ınki yanlış
nuliş senin şafak kaçtı
ay siz silüs tarihinden bahsediosunuz 22 şubat diye ya, ben tezkere diyorum, ondan karıştı hatlar şekerler aman yaa korktum ben dee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?