Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canım arar sürekli nöbette günde 8 saat nöbet ölüyor yorgunluktan elleri yara olmuş ot yol bulaşık yıka of of

sorma canım bizim ki de 3er saatlik 3 ayrı nöbet tutuyo, eller de ayaklar da yara.. zorluklar diz boyu ama sabredicez hep beraber bitireceğiz kurtulacağız canım :Saruboceq:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
flowerb, nuran07, susu_, yengec123, Babyke, tatlikis, xdurux, Duygu.C, EsraUmitiiim+

ooo baya kalabalığız bugün hiç çıkasım gelmiyo ama bi yandan iş yapıyorum, geç cevaplar için üzgünüm kızlar kafamçokkarıştı

Benimde 22 şubatt kaydirigubbakcemile2
ee niye 2 gün fark var aramızda nasıl hesapladın ya şafağını
izin alsa keşke ama nerdeeee
zaten onun grubunda asker azmış bilmiyorumkismile
münkün değil yatnası izin versinler:gitme:

bizimkide 22 şubat bilmiyorumkismile
ee senin şafak kaç
benim de 27 şubat :hooray:
senin nasıl 7 ay ya kızlar nasıl hesapladınız benim bugün 300 şafak yani 160 gün bitti 460-160=300 böyle olması gerekiyor. izinleri de katıorum çünküm izne geldiğinde de şafaktan düşüyorum. Nasıl olsa paşa paşa o 460 gün bitecek. Tek tek saydığımda da mayıs 24 te de terhis oluyor

Seni seviyorum aşkım..
KaLbimdesin KaLbindeyim...
Sesim...
Sesinin yankısı...
Güçsüz bırakmayacağını eLLerinle ömrüme her zaman dokunacağını ve seni ömrüm yettiğince seveceğimi biLiyorum...
sen sevdiğimsin..her zaman yanındayım aşkım seni seviyorum..:asigim:

turkbayragi$afak--->265turkbayragi
yarıLamaya son 35 gün

kIzzzzzzzzzz bu gece safak atarsa 299 mu olucaksinnnn :teytey::hooray::dance:
Vayyy be süperrrrrrrr

valla ben de aynı şekilde izinler dahil 460-245=214 şeklinde sayıyorum geçen günleri.. izine gelip gelmeyeceği belli değil, gelmezse de birden düşücez daha güzel olucak, gelirse de beraber sayarız...

valla ben de aynı şekilde izinler dahil 460-245=214 şeklinde sayıyorum geçen günleri.. izine gelip gelmeyeceği belli değil, gelmezse de birden düşücez daha güzel olucak, gelirse de beraber sayarız...
nasıl 245 kız, gideli 245 gün olmadı ki

Valla duygucum ben hesaplamadım aşkım hesapladı. Onutek diye bi program var ordada öyle çıktı. Bilmiyom ya benimde kafam karıştı açıkcası
hadi senle neyse 2 gün var aramızda o kadar şaşabilir normal de
flower ınki yanlış

nuliş senin şafak kaçtı

flower ınki yanlış

nuliş senin şafak kaçtı

kimler yok söle ekllimm duygum mümkünse özelime atarmıısn sayfalar öle bir atlanıyorki anlamıyorum bu ne hız büleee

flower ınki yanlış

nuliş senin şafak kaçtı

e silüs 24 kasım.. neyi yanlış? hiç izin de kullanmadı.. 460'dan başladım 24 kasımdan beri sayıyorum işte, nasıl olucak ya? kafamçokkarıştı

duygu ben şöle hesapladım
22 şubat sülüs tarihi
şubat 28 çekiyor 7 gün aldık şubattan
mart 31 çekiyor
nisan30 çekiyor
mayıs31 çekiyor
haziran 30 çekiyor
temmuz bugün ayın 27 si
hepsini topla biten 156 bilmiyorumkismile
460-156= 304

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…