- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.541
günaydın kızlar
günaydın tatlım naıslın
çk güzeller heleki kucağına alıpda o kokularını içine çekmek bambaşka bişey darısı başınıza babykem
kzı ne çabuk geldin 100 lere
bitse de gitsek
amin tatlım amiinn
ay inşallah öyle olur susu ya :Saruboceq:
bişey anlamam inşallah
oof of hepimiz öyleyiz be tatlım arar inşallah merak etme bak biz 5 aylık olduk ama hala 5dk anca konuşabiliyruz buna da şükür iyi oldukalarını bilelim de varsın az konuşalım di mi :1hug:
bende cok korkuyorumm ya benımde arkadaşım dogurdu dünçok zor vallaa bilmiyorumkismile
duyguş a.s.Nuliiiiiiiiiiiiiş
anam elim ayağım titredi birr an bak şimdi
ya evet burdan sonra çeyiz topiğine, ordan evlilik topiğine, ordan nikah, ordan balayı, ordan da +18 topiğine, ordan da çocuk topiğine zıplarız artık :kedi: :roflol:
Günaydın canımm
duygu ya sanki senin silüs tarih benden önceydii öyle kalmış aklımda :uhm:
bencede 300ler gecmek bılmedi 200ler hızlı gidiyo giibialkisalkisalkis
bende saymicam ya işkence gibi geliyor saymak :çok üzgünüm:nöff ya benimkinin teskere tarihi pazar gününe gliyor ewde pcde yok
uyuyamam herhalde bende:))
inş.duygum hiç saymıyodumki ama bide benimki 168 lerde geldiydi gittiğinde şafak 144 di anlamadıydım bişey o yüzden sevgil,leriniz yarısını geçince izine gelsin anlamzsın bişey canlarım
22 şubat yengeçim senin kaçtı ki?Günaydın canımm
duygu ya sanki senin silüs tarih benden önceydii öyle kalmış aklımda :uhm:
ne güzel işte revire gider yatar izin alır, olsun hasta bişey olmaz toparlar kendini sonra. Valla ben diyorum initikale çıkacağına hasta ol yat kaydirigubbakcemile3iyigibiydim sabah bizimki aradı:gitme:
hasta olmuş :2: :2: sesi hiç çıkmıyor nerdeyse :gitme:
ona sıkıldı canım
sen nasılsın burcum olumunekankayizsmile
nee 205 miiiiiiiiiiiAyyy deme kiz.. heyecanlandim sayende :teytey:
$afak 205 :lepi:
Siz askerden sonra nisanlanacakmisiniz canim?
korkma için ferah tut canım benim, iyi olsunlar dualaranını eksik etme hiç :teselli:ewet canım rahat olduğunu iyi olduğunu bildikten sonrası sorun değil bırak annesini de aramıyormuş kadın rahatsız zaten beni arıyor bir haber aldın mı diye kaça köçek msj atıyor bana ben iyiyim diye bende iyi demek zorunda kalıyorum bu aralar zaten baya korkuyorum
resmen şu anda içim daralıyor aşkımla bir kaç gündür doğru düzgün konuşlamıyoruz :gitme:
kendimi de çok yanlız ve çaresiz hissediyorum ya
bende cok korkuyorumm ya benımde arkadaşım dogurdu dünçok zor vallaa bilmiyorumkismile
kızlar bende 300 lerde bişe anlamadım ama 200ler kötüydü
ama 100 ler su gibi akıp geçti umarım sizinkile su gibi akıp geçer anlamazsınız bişey
Nuliiiiiiiiiiiiiş
anam elim ayağım titredi birr an bak şimdi
ya evet burdan sonra çeyiz topiğine, ordan evlilik topiğine, ordan nikah, ordan balayı, ordan da +18 topiğine, ordan da çocuk topiğine zıplarız artık :kedi: :roflol:
iyigibiydim sabah bizimki aradı:gitme:
hasta olmuş :2: :2: sesi hiç çıkmıyor nerdeyse :gitme:
ona sıkıldı canım
sen nasılsın burcum olumunekankayizsmile
Ayyy deme kiz.. heyecanlandim sayende :teytey:
$afak 205 :lepi:
Siz askerden sonra nisanlanacakmisiniz canim?
22 şubat yengeçim senin kaçtı ki?
aynen öyle oluyor konuşamayınca ama bi sesini duysan, adam gibi uzun uzun konuşabilsen eser kalmıyor, inşallah bugün arar da raatlarsın canıım :Saruboceq:
kızlar bende 300 lerde bişe anlamadım ama 200ler kötüydü
ama 100 ler su gibi akıp geçti umarım sizinkile su gibi akıp geçer anlamazsınız bişey
bende saymicam ya işkence gibi geliyor saymak :çok üzgünüm:
22 şubat yengeçim senin kaçtı ki?
ne güzel işte revire gider yatar izin alır, olsun hasta bişey olmaz toparlar kendini sonra. Valla ben diyorum initikale çıkacağına hasta ol yat kaydirigubbakcemile3
nee 205 miiiiiiiiiiimaaşallah ulin herkesin çabuk geçiyor sanki ya
korkma için ferah tut canım benim, iyi olsunlar dualaranını eksik etme hiç :teselli:
Aiii kizlar kuzenimin dün dogan bebegi minacik yaaaaYirim yaa onu
Bir yandan bende heyecanlandim bir yandanda korktum.. iyyy sancilar ne kötü biseyyyy
sağol burcum :2:valla benimde içim kıpır kıpır oldu:))
gelsin o günlerrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim geçmiş olsun nuranım ya
bizimkide bilmiyorumkismileBenimde 22 şubatt kaydirigubbakcemile2
ee doğru ama maşşallah daha 300 lerde sayıyodun
ahh ahh bu sorunun yanıtını bend ebilmiyorumki ama ben çok istiyorum açıkcası henüz konuşulmuş bişey yok ama geldiğinde kendi aramızda sözlenmeyi düşünüoz öle dedi bende kendi kendime gerek görmüyorum kendi aramızda sözlenmeye aileler bilsin isterim sonuçta hiçbir engel yok ama işte oda sölüyor ir işim olupda babnın karşına geçmek istiyorum diye bakalım tatlım hayırlısı zamanla görücem artık ne olucağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?