- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.481
bende yeniden çekicem ama bu sefer başka şeylerden dolayı kaydirigubbakcemile2
hımm o kredi çok kötü oluyor öde öde bitmek bilmiyor yani
bende çekicem eylülde veya ekimde sanırım
oooy oy kudurukum gelimş benim :1hug: naber tatlım göremedim seni sanki bu araselam kızlar nasıl keyifler zemuszemus
DARISI BAŞINA canım ama şimdi hedef plakalara gelmek olduğu için geçmiyor gibi geliyır sana sayma o zaman daha çabuk geçiyor valla
ben bırakıcam mesela bugünden itibaren ama plakalara geçince daha hızlı geçiyor diyolar aslında doğru daha geçen gün 81 dim ben yani düşün canım
burcu dün doktor ne dedi sana ilaç verdimi?
oooy oy kudurukum gelimş benim :1hug: naber tatlım göremedim seni sanki bu ara
evt haklısın plakalara düştükmü tutmayın bizi
hımmm anladım canım bir yandan iyi aslında ama 2 yıl ödemek bitmek bilmiyor ya
DARISI BAŞINA canım ama şimdi hedef plakalara gelmek olduğu için geçmiyor gibi geliyır sana sayma o zaman daha çabuk geçiyor valla
ben bırakıcam mesela bugünden itibaren ama plakalara geçince daha hızlı geçiyor diyolar aslında doğru daha geçen gün 81 dim ben yani düşün canım
iyi olmayıp napalım tatlım allah başka dert sıkıntı keder vermesin
pek düşünme akışına bırak geçer zaman emin ol tatlım hiç üzülme geçmiyr diye
ne iki yılı kız ben 1 yıl için çektim
2 yıl ödeyemem valla tez canlı bir insanım ben fenalık geldi bitsin artıkın
saol tatlım nasıl olalım iyi gibi işte rehavet var üzerimde ama anlamadım ki :sm_confused: nasıl gidiyor şafak sayma boshayallersmileslm ben iyiyim sn nasılsın
oooo sen de mi şafak sayıyorsun anneeem hem rüyada hem burda bu tesadüf olamaz aklinialirimsmile rüyalarını süslediğim hatun seniiiii aklinialirimsmileooo rüyalarımı süsleyen bayan burdada karşılaştıkopuyorumnanaktan
oooy oy kudurukum gelimş benim :1hug: naber tatlım göremedim seni sanki bu ara
yok eskisi gibi takmıyorum zaten valla 400lerde nasıl saydığımı hatırlayınca şimdi çook rahatzemuszemus
kızzlaarrr ben geldimm..sevgilimlee sorunları hallettik her şey çok güzell3 ağustosta tanışma yıldönümümüz varr..bakalım neler yapcak bizimki:asigim:tatil berbat geçio bu arada hasta oldum çok fenaa bu arada ben eski kulllanıcı adımla esinozkan..kazene mesaj attım halletti saolsunn..listede de adımı değiştirsen sevinirim babykeolumunekankayizsmile...özledim kk'yı sizlerrii yaa bitsin artık tatill bende geliyimmm aranızaaaolumunekankayizsmile..hepinizi öpüyorummboshayallersmile
saol tatlım nasıl olalım iyi gibi işte rehavet var üzerimde ama anlamadım ki :sm_confused: nasıl gidiyor şafak sayma boshayallersmile
oooo sen de mi şafak sayıyorsun anneeem hem rüyada hem burda bu tesadüf olamaz aklinialirimsmile rüyalarını süslediğim hatun seniiiii aklinialirimsmile
valla kader yollarımızı birleştiriyo evt bende şafak sayıyorum hemde ne saymazemuszemus
senin şafak kaç nerede yapıyo tatlım
valla canım biz birbirmize mi yazıldık nedir aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 benim şafak 390 Manisa kırkağaç komando canım seninkii?? şafak kaç nerde seninki? :teselli:
hoşgeldiiiiiiiiinn, esinözkan güzeldi be unuturum ben şimdi senin adını bu kim derimkızzlaarrr ben geldimm..sevgilimlee sorunları
ebet :1rolleyes: ama bu sefer başka, bu ödediğimi başka şey için çekmiştim5.000 çekince he tamam doğru ya biter ama tekrar başlıcak seninki yine çekicekmişsinboshayallersmile
kız o kadar girmedim kuduruk adını unutturmak için hala kuduruk diyosun delireceğim yauuuu :umursamaz: sana da bi mahlas bulcam ben dur seeeen aklinialirimsmile iyi gibi canım ne olsun aynen sizler gibi şafak sayıyoruz işte nasıl olsunnn senden nabeeer gördün beni hadi iyisin aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5
canım hala ulaşamadınmı bilmiyorumkismile bi konuşsaydınız hayırlısıyla yaa bende çok merak ettim
canımm benimmm teşekkür ederimmolumunekankayizsmile mide bulantısı halsizlik,motruda bozmuşummkaydirigubbakcemile çok fenayım çokk..romantiktir benim sevgilim de kıvırttırmaya başladım yok askerim fln filan diyee bakalım artık beklemedeyimm:asigim:canım biraz okumaya çalıştım da çok bakamadımm sana neler oldu annamadım valla:sm_confused:h.g canım geçmiş olsun neyin var canım ben hemen resmine gözüm ilşti valla dedim esinim gelmişopuyorumnanaktan
hadi bakalım romantikse yapar artık bişeyler
yok canim malesef , dün tüm aksam denedim cikan olmadi veya mesgul caldi , sonra da müsait olamadim hic , bugün 2 kez denedim yine cikan yok
seytan diyo birak gitsin kötükedihüso bosyere heyecan felan yapma herseyi bi kenara at hayatini yasa ...
yani öle demekki kaderimizde ortaksempatiksalakcinni Danam benim mardinde yapıyo tankçızemuszemus
şafağımızda 99 turkbayragi
seninde acemilikde demek inş güzel bi yere düşer ama doğu olursa sakın korkma bebem emin ol daha rahatlar batıdan:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?