Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evt haklısın plakalara düştükmü tutmayın bizi

pek düşünme akışına bırak geçer zaman emin ol tatlım hiç üzülme geçmiyr diye

yok eskisi gibi takmıyorum zaten valla 400lerde nasıl saydığımı hatırlayınca şimdi çook rahatzemuszemus

kızzlaarrr ben geldimm..sevgilimlee sorunları hallettik her şey çok güzell3 ağustosta tanışma yıldönümümüz varr..bakalım neler yapcak bizimki:asigim:tatil berbat geçio bu arada hasta oldum çok fenaabu arada ben eski kulllanıcı adımla esinozkan..kazene mesaj attım halletti saolsunn..listede de adımı değiştirsen sevinirim babykeolumunekankayizsmile...özledim kk'yı sizlerrii yaa bitsin artık tatill bende geliyimmm aranızaaaolumunekankayizsmile..hepinizi öpüyorummboshayallersmile

slm ben iyiyim sn nasılsın
saol tatlım nasıl olalım iyi gibi işte rehavet var üzerimde ama anlamadım ki :sm_confused: nasıl gidiyor şafak sayma boshayallersmile
ooo rüyalarımı süsleyen bayan burdada karşılaştıkopuyorumnanaktan
oooo sen de mi şafak sayıyorsun anneeem hem rüyada hem burda bu tesadüf olamaz aklinialirimsmile rüyalarını süslediğim hatun seniiiii aklinialirimsmile
bende yeniden çekicem ama bu sefer başka şeylerden dolayı kaydirigubbakcemile2

oooy oy kudurukum gelimş benim :1hug: naber tatlım göremedim seni sanki bu ara

kız o kadar girmedim kuduruk adını unutturmak için hala kuduruk diyosun delireceğim yauuuu :umursamaz: sana da bi mahlas bulcam ben dur seeeen aklinialirimsmile iyi gibi canım ne olsun aynen sizler gibi şafak sayıyoruz işte nasıl olsunnn senden nabeeer gördün beni hadi iyisin aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5

yok eskisi gibi takmıyorum zaten valla 400lerde nasıl saydığımı hatırlayınca şimdi çook rahatzemuszemus

h.g canım geçmiş olsun neyin var canım ben hemen resmine gözüm ilşti valla dedim esinim gelmişopuyorumnanaktan
hadi bakalım romantikse yapar artık bişeyler

valla kader yollarımızı birleştiriyo evt bende şafak sayıyorum hemde ne saymazemuszemus
senin şafak kaç nerede yapıyo tatlım

valla kader yollarımızı birleştiriyo evt bende şafak sayıyorum hemde ne saymazemuszemus
senin şafak kaç nerede yapıyo tatlım

valla canım biz birbirmize mi yazıldık nedir aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 benim şafak 390 Manisa kırkağaç komando canım seninkii?? şafak kaç nerde seninki? :teselli:

valla canım biz birbirmize mi yazıldık nedir aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 benim şafak 390 Manisa kırkağaç komando canım seninkii?? şafak kaç nerde seninki? :teselli:

yani öle demekki kaderimizde ortaksempatiksalakcinni Danam benim mardinde yapıyo tankçızemuszemus

şafağımızda 99 turkbayragi

seninde acemilikde demek inş güzel bi yere düşer ama doğu olursa sakın korkma bebem emin ol daha rahatlar batıdan:1rolleyes:

kızzlaarrr ben geldimm..sevgilimlee sorunları
hoşgeldiiiiiiiiinn, esinözkan güzeldi be unuturum ben şimdi senin adını bu kim derim avatarını değiştirme bir süre barrim gözümüz alışsın
5.000 çekince he tamam doğru ya biter ama tekrar başlıcak seninki yine çekicekmişsinboshayallersmile
ebet :1rolleyes: ama bu sefer başka, bu ödediğimi başka şey için çekmiştim

hahaha :roflol: unutmam ben merak etme :1rolleyes:
300 den düştüm bugün çok neşeliyim :dance: :dance:

canım hala ulaşamadınmı bilmiyorumkismile bi konuşsaydınız hayırlısıyla yaa bende çok merak ettim

yok canim malesef , dün tüm aksam denedim cikan olmadi veya mesgul caldi , sonra da müsait olamadim hic , bugün 2 kez denedim yine cikan yok
seytan diyo birak gitsin kötükedihüso bosyere heyecan felan yapma herseyi bi kenara at hayatini yasa ...

h.g canım geçmiş olsun neyin var canım ben hemen resmine gözüm ilşti valla dedim esinim gelmişopuyorumnanaktan
hadi bakalım romantikse yapar artık bişeyler
canımm benimmm teşekkür ederimmolumunekankayizsmile mide bulantısı halsizlik,motruda bozmuşummkaydirigubbakcemile çok fenayım çokk..romantiktir benim sevgilim de kıvırttırmaya başladım yok askerim fln filan diyee bakalım artık beklemedeyimm:asigim:canım biraz okumaya çalıştım da çok bakamadımm sana neler oldu annamadım valla:sm_confused:

ah canım anlıyrm seni ama asker beklemek sabır işidir biraz daha dayan güzel heycanlar bunlaraklinialirimsmile

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:teytey:....30/07/2010....MEG=01 ADANA SELAM

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=09 AYDIN SELAM

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=23 ELAZIĞ SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=23 ELAZIĞ SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=24 ERZİNCAN SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=24 ERZİNCAN SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=25 ERZURUM SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=63 ŞANLIURFA SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=72 BATMAN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

hııım Mardin'de mii bizim ki serbest komando tim de değil ağır makineli tüfek kullanıyor ama serbest komando canım :))

hı hı biz henüz acemilikteyiz dağıtımlar yapılmış ama söylememişler bakalım ne olacak nereye gidecek :sm_confused: doğuya düşerse çok korkmam zaten seberst komando yani alayın içinde eğer ihtiyac olursa onu time yollayacaklar :))) yaaa biz de o şafaklara düşsek ne güzel olurrrr ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…