Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burcu sana soru sordum ama görmedin heralde canım
doktor ne dedi dün ilaç falan verdimi?

ewet tatlım verdi depresyona girdiğimi söyledi
senin ailenden yana sorunun yok bütün sorun erkek arkadaşınla depresyona girme seebin erkek arkadaşından dolayı dedi.

ben yazdımda sen görmedin galiba canım.

ewet tatlım verdi depresyona girdiğimi söyledi
senin ailenden yana sorunun yok bütün sorun erkek arkadaşınla depresyona girme seebin erkek arkadaşından dolayı dedi.

ben yazdımda sen görmedin galiba canım.

burcum nasil bi ilac bu sana verdigi ? söyle bi ilac da ben bulsam derin bi uykuya dalsam kafam bosalsa keske

uyku düzenim için tatlım aman uyku yapmasın bana işyerinde uyuklar gezerim:)

yok canim sadece kendim icin sordum , 2 gündür benimde canim sIkkIn , simdi gidip az uyumak istiyorum bu askeriye aklima geldikce sinirlerim bozuluyo
birde burcum askeriyenin telefonu nasil , yani arayan numaralari görebiliyolarmi bi fikrin varmi
gizli numaradan da arasam , görüyolardir kasten acmiyolardir diye aklima geliyo artik ya kötükedihüso

öptüüm herkesleri aksama grsrz a.s.

bende iyiyim canım bugün konuşamadık ama dün konuştuğumuzda askerimde iyiydi
gerçi alıştık kötüde olsak birbirimize iyiyim diye numara yapmaya :gitme:
azaldıkça iyice bunaldık maalesef

Melikecim iyi görünmeye çalış boşver az kaldı zaten..
O da bunalır çok doğal Allah güç versin zor çok zor..

[ı]burcucum bu ders olsun sana canım bak onun yüzünden depresyona girmişsin değer mi?
Artık kafana birşeyleri takma akışına bırak olan sana oluyo..[/ı]

hiçbir şekilde değmez ona yok canım artık kadının dediklerini duyunca dank etti hiçbir şekilde takmıcam kafama

hımm kafanı dağıtmaya çalış tatlım yok canım görmüyorlardır görse bile ne farkederki telefonun başında sabit kişi durmuyodur değişiyodur yani müsait değil demekki canım üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…