- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.521
amin canımopuyorumnanaktanbende özledim canım seni opuyorumnanaktan
iyiyim canım sende iyisin barışmışsın sevgilinle çok sevindim allah ayrılık göstermesin bir daha..
kızlar şu yaz bitse hayırlısıyla sanki zaman daha çabuk geçicekmiş gibi ne dersiniz fisfisfis
iyiyim melikecim sen nasılsın asker nasıl?
kesinlikle yani
h.g didemimmm
kızlar şu yaz bitse hayırlısıyla sanki zaman daha çabuk geçicekmiş gibi ne dersiniz fisfisfis
burcu sana soru sordum ama görmedin heralde canım
doktor ne dedi dün ilaç falan verdimi?
ewet tatlım verdi depresyona girdiğimi söyledi
senin ailenden yana sorunun yok bütün sorun erkek arkadaşınla depresyona girme seebin erkek arkadaşından dolayı dedi.
ben yazdımda sen görmedin galiba canım.
burcum nasil bi ilac bu sana verdigi ? Söyle bi ilac da ben bulsam derin bi uykuya dalsam kafam bosalsa keske
uyku düzenim için tatlım aman uyku yapmasın bana işyerinde uyuklar gezerim:)
bende iyiyim canım bugün konuşamadık ama dün konuştuğumuzda askerimde iyiydi
gerçi alıştık kötüde olsak birbirimize iyiyim diye numara yapmaya :gitme:
azaldıkça iyice bunaldık maalesef
[ı]burcucum bu ders olsun sana canım bak onun yüzünden depresyona girmişsin değer mi?
Artık kafana birşeyleri takma akışına bırak olan sana oluyo..[/ı]
yok canim sadece kendim icin sordum , 2 gündür benimde canim sıkkın , simdi gidip az uyumak istiyorum bu askeriye aklima geldikce sinirlerim bozuluyo
birde burcum askeriyenin telefonu nasil , yani arayan numaralari görebiliyolarmi bi fikrin varmi
gizli numaradan da arasam , görüyolardir kasten acmiyolardir diye aklima geliyo artik ya kötükedihüso
öptüüm herkesleri aksama grsrz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?