- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.501
ah canım anlıyrm seni ama asker beklemek sabır işidir biraz daha dayan güzel heycanlar bunlaraklinialirimsmile
hoşgeldiiiiiiiiinn, esinözkan güzeldi be unuturum ben şimdi senin adını bu kim derimavatarını değiştirme bir süre barrim gözümüz alışsın
canım valla bende seviodum kullanıcı adımıda herşeyimizi döküyoruz burda ortayaa dostu var düşmanı var amao yüzden avatarımı değiştirmedim zaten hatırlayın beni diyeeopuyorumnanaktan..bu arada yine çeyizz peşinde koşturuossunn:teytey:
ya canim bi haber alabilsem veya biseyler olsa hadi neyse dicem , ama yok deli oluyorum böyle , durduk yere heyecan felan yapiyorum
ki zaten bende iliski yasama korkusu var , yani bundan sonra bi iliskinin icinde düsününce kendimi icim daraliyo , icinde bi korku , üzülme riski felan , böyle yalniz basina hic bisey yok keyfim keyif
hııım Mardin'de mii bizim ki serbest komando tim de değil ağır makineli tüfek kullanıyor ama serbest komando canım :))
hı hı biz henüz acemilikteyiz dağıtımlar yapılmış ama söylememişler bakalım ne olacak nereye gidecek :sm_confused: doğuya düşerse çok korkmam zaten seberst komando yani alayın içinde eğer ihtiyac olursa onu time yollayacaklar :))) yaaa biz de o şafaklara düşsek ne güzel olurrrr((
anladım canım benimcanım valla bende seviodum kullanıcı adımıda herşeyimizi döküyoruz burda ortayaa dostu var düşmanı var amao yüzden avatarımı değiştirmedim zaten hatırlayın beni diyeeopuyorumnanaktan..bu arada yine çeyizz peşinde koşturuossunn:teytey:
kuzu nerdeyse ben kalkıp arıcam senin yerinekaydirigubbakcemile3 ulaşırsın merak etme ama sabırlı ol işte
4 gün icin de en az 50 kez aradim , daha fazlasini telefon kayit etmiyo ordan biliyorumkötükedihüso
el insaf ya , hepmi mesgul olur veya cikan olmaz , aramicam daha , vazgectim ben herseyden ne safak sayarim bundan sonra ne asker beklerim herkes kendi yolunda kalir bende keyfime bakarim
maşallah maşallahvalla bakıyorumda burdakilere en başlarda bile gayet iiler ben ilk zamanlar ölüp ölüp diriliyodum keşke o vakit keşfetseydim burayı destek olurdu ama ne güzel herkes birbirini destek veriyo burdaa.s.
ayy bende çok güzel şeyler görüorum ama borç gırtlağa dayandı vallaa öğrenci halimle bideee babam saolsunnopuyorumnanaktan çalışsam bide gördüğüm herşeyi alırım heraldeekaydirigubbakcemile3anladım canım benim
he ya sorma uygun bulunca alıyorum valla :teytey:
hı hı ben çok zorlandım ilk 10 15 gün öldüm dirildim kafayı yedim ama alışıyor insan bi süre sonra şimdi alıştım biraz sadece inanılmaz bir özlem var bende gelicek 11 i gibi 1 gün benimle kalacak ozaman koklarım istediğim gibi opuyorumnanaktan keşke canım yaa ben ilk 3. gün keşfettim burayı çok iyi oldu şafağıma bakıyorumda baya azaltmışım 300lerdeyim artıkkk çok mutluyummmmmburası olmasa rahat edemezdim tek başıma kafayı yerdimmmmm eyvahedigeldismile
şimdi kızgınlıkla öle diyorsun canım. hele bi o sana ulaşsın sesini duy bak nasıl değişiyo ovakit dedi dersin:hulya:
selamm canım nasılsınn özledim seniiopuyorumnanaktanselamma.s.
yok canim yok , istemiyorum ben daha birsey :umursamaz:
yeter ya canima tak etti bu 4 günde
zaten de simdi tekrar bariscak olsak felan benim yine icime bu tuhaf duygular giricek
asiri heyecan , korku , $u bu , iliskilerin negatif yönleri iste
böyle sevgilim olmadan tek basina gayet iyidim ben , rahatimi bozmak istememde suc zaten :hulya:
evet insan öle oluyo ben nefes aldığım anda içim titriyip nasıl ağlıyodum. en kötüsü de etrafına belli etmemekdi bide bir hafta haber alamayınca çıldırmıştım. ama bakıyrmda geride kalmış. şimdi tek hayalim kasımda sağlam gelmesi
sen daha iyisini bilirsin tatlım ama gelişme olursa haberdar et
selamma.s.
selamm canım nasılsınn özledim seniiopuyorumnanaktan
merhaba canım hoşgeldinn a.s. nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?