- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.541
ben girmeyeli nele rolmuş böyle kızlar?bilmiyorumkismile
talikis ne depresyonu lady_cici size ne oldu? bilmiyorumkismile
hiçbir şekilde değmez ona yok canım artık kadının dediklerini duyunca dank etti hiçbir şekilde takmıcam kafama
ewet tatlım verdi depresyona girdiğimi söyledi
senin ailenden yana sorunun yok bütün sorun erkek arkadaşınla depresyona girme seebin erkek arkadaşından dolayı dedi.
ben yazdımda sen görmedin galiba canım.
kusura bakma canım ben görmemişim o zaman
ne ilaç verdi adı ne?
SELAM CANIM HOŞGELDİN NBER NASILSIN
depresyona girmişim ben canım dün psikiyastriye gittim ve doktor söyledi şaşırmadım kendimi çok kötü hissediyordum zaten canım
onu tak bunu tak hayat geçer mi be burcum!
önce kendini sev..
herkes bırakıp gider sen yine kendine kalırsın..
hayatta hiiçbirşeyin garantisi yok canım bekliyoruz bakalım dönünce ne olucak belkide biticek belkide süper olucak var mı garantisi?
ne benim ne senin ne de diğerlerinin hiçkimsenin garantisi yok..
ilişkin 1 aylık diye döndüğünde biter diye bi kaide yok..
1 yıllık ilişkisi olanında bitebilir..
kimseye güven olmaz..
kimseye hayat bağlama..
olmazsa olmaz deme..
ve hayattaki en kötü en koyan şey ne biliyor musun hayal kırıklığı..
bunu yaşamamak için önce kendine dair hayallerini gerçekleştir..
kimse için hayal kurma..!
kurarsanda gerçekleşmediği zaman canını acıtmayacak hayaller kur..
ama şunu asla unutma kendine herkesten fazla değer ver burcum.!
geçmez canım geçmez tabiiki bunu ona söylesem düşünme beni sebebi ben miyim der yani biliyorum onu
tabikide kimse bilemez garantisi yok yani ama ne bilim işte burada yazılanları okuyorum yani kafama takıyorum onun umursamamazlığını ki bugün hiç düşünmedim aklıma bile gelmedi takmıcam artık canım üzülmücem 72 gün var gelsin o aman anlaşılır devam emeye veya bitirmek için canım
artık çeyiz işini de bıraktım uğraşmıyorum kendime alıcam giyinicem süslenicem
Melikecim iyi görünmeye çalış boşver az kaldı zaten..
O da bunalır çok doğal Allah güç versin zor çok zor..
geçmiş olsun canım ama kendini böyle depresyondayım diye ilan etme, ister istemez beynine bu durum yerleşir ve iyileşmenin daha güç olur. hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor bunlar hayatın olağan şeyleri yerimseniben kendini hiçbirşeye fazla bağlamamaya çalış, askerin geldiğinde öyle mi olacak böyle mi olacak diye kendini harap etme.Beynen, ruhen sağlıksız olan bir kişilik ile ne derece sağlıklı bir ilişkiniz olabilir bunu düşün. Hele bi gelsin o zaman eteğinde ki taşlar düşünceleri tek tek dile gelicektir.
canım sen çeyizini onun için almıyorsun ki gelin ata binmiş yaa nasip demişler :teselli:
öyle canım öyle çok zor hepimiz için
zaten iyi görünmeye çalışıyorum çok şükür şimdilik bi sorunda yok
ya kızlar şimdi aynaya baktımda
o kadar kendimden geçmişimki anlatamam size
ne saçıma bakıyorum ne başıma
ne makyaj yapıyorum ne üstüme doğru düzgün bişi giyiyorum
elime ilk geleni geçiriyorum üstüme
ya ben kendimi neden bu kadar saldım anlamıyorum napcam bennnnn
selam kızlarr
iyim canım sen nasılsın okudum yazdıklarını ama sen çok gençsin daha kendi kendine böle yapma güzelim sana tavsiyem ilaç kullanma ya kendi kendine yensen ....:teselli:
bugün hiç gelemedim kızlar kusura bakmayın, çok yoğun işler :bbo:
herkes iyidir umarım, inşallah yarın böyle olmaz bol bol konuşuruz,
iyi akşamlaaaarrrra.s.
ÖNEMLİ DEĞİL GİDİYOR MUSUN CANIM YA
inşallah yarın burda olursun bol bol konuşuruz canım sanada iyi akşamlar
valla ben iyiyim
toparla kendini ozaman gittiğinde inş herşey hallolur aradımı askerina.s.
17:00'de benim mesaim bitiyo :)
toparlanma aşamasında bi uğrayayım dedim, birazcık durabilirim, bana bişey diyen soran oldu mu bu arada kaçırdığım bişey?
ayy ne güzel ya
iyi yapmışsın canım galba lady_cici sordu
sorun deil canım
biri uyku düzeni için diğeride sinirleri yatıştırcı isimlereini bilmyorum tatlım ya
geçmiş olsun canım ama kendini böyle depresyondayım diye ilan etme, ister istemez beynine bu durum yerleşir ve iyileşmenin daha güç olur. hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor bunlar hayatın olağan şeyleri yerimseniben kendini hiçbirşeye fazla bağlamamaya çalış, askerin geldiğinde öyle mi olacak böyle mi olacak diye kendini harap etme.Beynen, ruhen sağlıksız olan bir kişilik ile ne derece sağlıklı bir ilişkiniz olabilir bunu düşün. Hele bi gelsin o zaman eteğinde ki taşlar düşünceleri tek tek dile gelicektir.
geçmez canım geçmez tabiiki bunu ona söylesem düşünme beni sebebi ben miyim der yani biliyorum onu
tabikide kimse bilemez garantisi yok yani ama ne bilim işte burada yazılanları okuyorum yani kafama takıyorum onun umursamamazlığını ki bugün hiç düşünmedim aklıma bile gelmedi takmıcam artık canım üzülmücem 72 gün var gelsin o aman anlaşılır devam emeye veya bitirmek için canım
artık çeyiz işini de bıraktım uğraşmıyorum kendime alıcam giyinicem süslenicem
canım sen çeyizini onun için almıyorsun ki gelin ata binmiş yaa nasip demişler :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?