Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haha benimki de arasin ben de onu gaza getireyim o bi baslayinca digerlerini tut tutabilirsen zaten. KK gücü! kaydirigubbakcemile3

kk hatunlarınınkiler hariç balımmmmm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam bakma benim askımda hep yatıo ya hep arıo konusuoz eeeeeee 12 ay cektik 3 ayda keyfimizi sürelim demi ama aklinialirimsmileaklinialirimsmile
:)

elbise giy evet evet. ben de elbise giyecegim zemuszemus hava %99 güzel olur. olmadi üzerine hos bir hirka veya ceket tamamdir.

kiskanclik benimkinde de var ama su an icin dozunda, bakalim ilerleyen vakitler neyi gösterecek. :)
anam benimki 1 seneden sonra ice kudurdu bende zaten elbise giycem büyük bi ihtimal izmirliyim zaten hava ne kadar kötü olabilirki olsun da yaaa donsamda askım gelio ya ben o gün sevincten üsütmem bile ayyyyy cok özledim yavvv :asigim::asigim::asigim::asigim:

çok güzel ama yaa bayıldım ben buna:roflol:

bu arada bugün doktordan snra sana yazacaktim unuttum. hani bizimkisinin usta birligi sirnak demis ya yazicilardan biri. dün de baskasi senin hakkari demis. hayda derken bu sabah abi senin tunceliymis demisler. anadoluyu karis karis gezdik 2 günde. kaydirigubbakcemile3

ama sirnak diyor. su an icin sirnak'tayiz. yarin kesin aciklaniyormus bakalim. boshayallersmile

cenderme... cenderme...

bende konuştum şimdiiii az sora gene arayacak dedim kii ya ararsın ya da ben ararım tmm tmm ben arayacağımmm kaymaklı kadayıfım dediii bana oleyyyy :kedi: cnm askerim bnm

bende konuştum şimdiiii az sora gene arayacak dedim kii ya ararsın ya da ben ararım tmm tmm ben arayacağımmm kaymaklı kadayıfım dediii bana oleyyyy :kedi: cnm askerim bnm

askerde kan şekerleri düşüyo canım ondan canı tatlı çekiyodursempatiksalakcinniaklinialirimsmile

kızlar piyadeden koca olmaz demişsinizzzz benimki piyade napcam ben ? ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahaha kaydirigubbakcemile3 o da iyiymiş yaa her kafadan başka ses çıkmış, hayırlısı olsun canım, yrn mutlaka yaz bana konuşuruz yerini yerimseniben

ben de ilk öğrendiğimde bunu söylüodumdelikafadulden

benim yarim kaşıki dağda cenderme cenderme....

benimkide gene arıcam dedi bak hala aramadı şu sıramızı kaç kere başkalarına verme diyorum şuna yaakötükedihüso

kızlar piyadeden koca olmaz demişsinizzzz benimki piyade napcam ben ? ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haha

"sol, sağ, kızlar bizim olsa,
(çavuş): hangisi?
şarışın! kumral! esmer! farketmez,
jandarma affetmez!"
söylettiklerini duydugumda kücük capli bir kiskanclik krizi gecirmistim. sırnaşık şey

amann benimkide piyadeci gelsinde ben onu hür genaral yaparım beee sonra da koca die alırım aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile:asigim:

haha

"sol, sağ, kızlar bizim olsa,
(çavuş): hangisi?
şarışın! kumral! esmer! farketmez,
jandarma affetmez!"
söylettiklerini duydugumda kücük capli bir kiskanclik krizi gecirmistim. sırnaşık şey

aynen canım şuan onun hırsını alıyorum teldekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…