- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.641
canım işte abartıyolar herkes opuyorumnanaktan benim askerimde bi kendi askerlik yapıyo sanıyozemuszemus telefonda konuşuyoruz okudum bu yazılanları tank taburunu ayağa kaldırdık kızlarhihoyyyt maarş üstüne marş söylüyolarkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankk hatunlarınınkiler hariç balımmmmm opuyorumnanaktan
anam bakma benim askımda hep yatıo ya hep arıo konusuoz eeeeeee 12 ay cektik 3 ayda keyfimizi sürelim demi ama aklinialirimsmileaklinialirimsmilecanım işte abartıyolar herkes opuyorumnanaktan benim askerimde bi kendi askerlik yapıyo sanıyozemuszemus telefonda konuşuyoruz okudum bu yazılanları tank taburunu ayağa kaldırdık kızlarhihoyyyt maarş üstüne marş söylüyolarkaydirigubbakcemile3
anam benimki 1 seneden sonra ice kudurdu bende zaten elbise giycem büyük bi ihtimal izmirliyim zaten hava ne kadar kötü olabilirki olsun da yaaa donsamda askım gelio ya ben o gün sevincten üsütmem bile ayyyyy cok özledim yavvv :asigim::asigim::asigim::asigim::)
elbise giy evet evet. ben de elbise giyecegim zemuszemus hava %99 güzel olur. olmadi üzerine hos bir hirka veya ceket tamamdir.
kiskanclik benimkinde de var ama su an icin dozunda, bakalim ilerleyen vakitler neyi gösterecek. :)
deminden beri dilimde. artik kolay kolay da unutmam, o gelince de mirildanirim ben bunu haftaya tam rezillik kaydirigubbakcemile3
haha benimki de arasin ben de onu gaza getireyim o bi baslayinca digerlerini tut tutabilirsen zaten. KK gücü! kaydirigubbakcemile3
çok güzel ama yaa bayıldım ben buna:roflol:
çok komikler ama ya duymanız lazım:teytey:
bende konuştum şimdiiii az sora gene arayacak dedim kii ya ararsın ya da ben ararım tmm tmm ben arayacağımmm kaymaklı kadayıfım dediii bana oleyyyy :kedi: cnm askerim bnm
bu arada bugün doktordan snra sana yazacaktim unuttum. hani bizimkisinin usta birligi sirnak demis ya yazicilardan biri. dün de baskasi senin hakkari demis. hayda derken bu sabah abi senin tunceliymis demisler. anadoluyu karis karis gezdik 2 günde. kaydirigubbakcemile3
ama sirnak diyor. su an icin sirnak'tayiz. yarin kesin aciklaniyormus bakalim. boshayallersmile
cenderme... cenderme...
Benimkii hem çavuş hem Şeföööörrrrrrlülülülülülü
bende konuştum şimdiiii az sora gene arayacak dedim kii ya ararsın ya da ben ararım tmm tmm ben arayacağımmm kaymaklı kadayıfım dediii bana oleyyyy :kedi: cnm askerim bnm
kızlar piyadeden koca olmaz demişsinizzzz benimki piyade napcam ben ? ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar piyadeden koca olmaz demişsinizzzz benimki piyade napcam ben ? ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olur tatlı olur hele gelsinde bi:1hug:
haha
"sol, sağ, kızlar bizim olsa,
(çavuş): hangisi?
şarışın! kumral! esmer! farketmez,
jandarma affetmez!" söylettiklerini duydugumda kücük capli bir kiskanclik krizi gecirmistim. sırnaşık şey
haha
"sol, sağ, kızlar bizim olsa,
(çavuş): hangisi?
şarışın! kumral! esmer! farketmez,
jandarma affetmez!" söylettiklerini duydugumda kücük capli bir kiskanclik krizi gecirmistim. sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?