Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benim için artık şafak mafak yoookkkk canlaarıııımmmm:lepi:
:Saruboceq:darısı çabucaktan başınıza olsun inşallahhhhhh:Saruboceq:
Sizi seviyorummmmopuyorumnanaktan

turkbayragi ŞAFAK: 22 EDİRNE'YE SELAM turkbayragi
:lepi: 89/2 TUZLA/İSTANBUL :lepi:
:sm_cool: :hooray: TESKERECİ SON İMPARATOR :hooray: :sm_cool:

say say bitmiyorum canım arkadaşım üzülme..
Bak benim aşkımda tehlikeli bir yerde yazamıyorum buraya ama kötü bi yerde..
Bende her an korku içindeyim ama allahın izniyle dualarımızla bişey olmayacak canlarımıza..

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:hooray::teytey:....30/07/2010....MEG SELAM:hooray:

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=07 ANTALYA SELAM

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=21 DİYARBAKIR SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=21 DİYARBAKIR SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=22 EDİRNE SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=22 EDİRNE SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=23 ELAZIĞ SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=61 TRABZON SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=70 KARAMAN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Benim için artık şafak mafak yoookkkk canlaarıııımmmm:lepi:
:Saruboceq:darısı çabucaktan başınıza olsun inşallahhhhhh:Saruboceq:
Sizi seviyorummmmopuyorumnanaktan

heytttt beee hadi naş sana canım naşşşş sositososito
Gözün aydın olsun senin adına çok sevinmekteyim.

günaydın güzellerrrr opuyorumnanaktan

dün gece yarısından sonra dağıtım yerimiz belli oldu :) Ağrı Merkez il Jandarma Komutanlığı a.s doğu çıkıcak biliyoduk ama bu kadar da doğu düşünmemiştik Türkiye'nin en doğusu yaa şutarafagitti ama şükrediyorum tek sorun uzaklığı olsun 5 saat 10 saat ne farkeder sonuçta uzak olcaktı yeterki rahat olsun aşkım :Saruboceq: münferit olarak gidiyo zaten geri hizmette olcakmış büyük ihtimal yazıcı olabilirmiş

öğrendim rahatladım kızlar yaa ama ne heyecandı ya arıyo birazdan söylücekler diye nasıl beklediğimi bi Allah biliyo.. bazı arkadaşları önceden öğrenmiş şırnak hakkari tunceli siirt ağrı adıyaman ordu tokat hatay a asker gitmiş sadece.. bunu bilerek hangisine düştü diye beklemek ne zordu.. bi gitsin de gerisi de gelir geçer hayırlısıyla.. Allah hepsini korusun hepsi sağsalim gitsin gelsin :Saruboceq: turkbayragi

siyahcim gözün aydın tatlım törörün olmadığı yer olsun gerekirse fizana gitsin diyordum bende allah sağ salim gelmeyi nasip etsin inşallah

şafak 394

siyahcim gözün aydın tatlım törörün olmadığı yer olsun gerekirse fizana gitsin diyordum bende allah sağ salim gelmeyi nasip etsin inşallah

şafak 394
Çok saol canım aynen ben de öyle diyordum yeterki huzurlu olalım her an diken üstünde olmayalım, Allah hepsini korusun turkbayragi
siyahincim gözün aydın canım.inşallah hakkınızda hayırlı bi yer olur.çok rahat yapar askerliğini..

saol canımmm belli olduya rahatladım artık gerçekten seviniyorum şükrediyorum inşallah rahat olucak aşkım:asigim: Aminn canım :Saruboceq:

tesekkür ederim canim. daha iyiyim, benim onu teselli etmem gerekirken resmen bütün gece arayip o beni teselli etti, cok utandim. ama evet dualarimizla sag salim gidip gelecekler hayirlisiyla.

Hakkari... tanrim! inanamiyorum hala. nasil gecer simdi bu 11 ay nasil...

canım çok üzüldüm ama sen dik durmalı ona destek olamalısın allahım hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin
eğer için sıkılır konuşmak istersen dertleşiriz destek olmaya çalışırım özelden msj atman yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…