Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tesekkür ederim canim, düstügü karakolu falan editledim, ama o karakolun ismini duydugumda nasil derler kalbimi sanki biri resmen avucunda sIktI. ben de belli etmememk icin susayim dedim ama o askim diyince tabii... basladim hüngür hüngür aglamaya yoksa ikimiz de güclüyüz ama sansin böylesine ne denir bilemedim.

askerlik icin basvurdugumuzdan beri hakkari'Ye gidicem ben diyordu, öyle de oldu.

destek icin cok tesekkür ederim, ayni sey senin icin de gecerli.

simdi beni mutlu eden tek sey haftaya hayirlisiyla yanimda olacak olmasi.

tesekkür ederim canim. daha iyiyim, benim onu teselli etmem gerekirken resmen bütün gece arayip o beni teselli etti, cok utandim. ama evet dualarimizla sag salim gidip gelecekler hayirlisiyla.

canım benim insanın başına nerde ne geleceği belli olmuyo biliyorum çok zor ama içini ferah tut.. ben de tüm ihtimallere hazırlamıştım kendimi biliyodum doğu olacağını Ağrı çıktı Türkiye'nin bi ucundan diğer ucuna gitcek nişanlım. Allah hepsini korusun sakın karamsarlığa kapılma sağsalim gidip gelecek inşallah :Saruboceq:turkbayragi şimdi dağıtım iznini çooook güzel geçirmeye bakın a.s.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan şafak 186 zemuszemus zemuszemus zemuszemus saysaybitmiyor arkadaşım hayırlısı olsun usta birliğiniz..hepimizin askeri sağ salim geri dönücek inşallah..Allah hayırlısını versin canım benim..

ne güzel haftaya gelecekmişim biraz hasret giderir moral verirsiniz birbirinize içini ferah tut bütün dualarımız askerlerimeze özellikle doğudakilere sende bol bol dua et canım

aynen canım ya benimkini de bliyosunuz.. allah korusun hepsini, dualarımız onlarla :Saruboceq:

siyahincim gözün aydın canım, dualarımız hepsiyle :Saruboceq:

tesekkür ederim canim. daha iyiyim, benim onu teselli etmem gerekirken resmen bütün gece arayip o beni teselli etti, cok utandim. ama evet dualarimizla sag salim gidip gelecekler hayirlisiyla.

bizim de öyl olmuştu tatlım üzme tatlı canını, zamanla sen on teselli etmeye başlıyosun sen içini ferah tut :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…