- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.121
canım çok üzüldüm ama sen dik durmalı ona destek olamalısın allahım hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin
eğer için sıkılır konuşmak istersen dertleşiriz destek olmaya çalışırım özelden msj atman yeterli
tesekkür ederim canim. daha iyiyim, benim onu teselli etmem gerekirken resmen bütün gece arayip o beni teselli etti, cok utandim. ama evet dualarimizla sag salim gidip gelecekler hayirlisiyla.
günaydın kızlarrrr
Tesekkür ederim, siyahincim, senin de askerine sag salim kavusmani nasip etsin Allah. Hayirlisiyla yapip dönsünler...
........................
Aynen duygucumm, eskiden peki değilde artık rahatt...
askerliğin keyfini sürüyo sevgilim artıkınnn opuyorumnanaktan
Sizin şafak kaç kısss sempatiksalakcinni
tesekkür ederim canim, düstügü karakolu falan editledim, ama o karakolun ismini duydugumda nasil derler kalbimi sanki biri resmen avucunda sIktI. ben de belli etmememk icin susayim dedim ama o askim diyince tabii... basladim hüngür hüngür aglamaya yoksa ikimiz de güclüyüz ama sansin böylesine ne denir bilemedim.
askerlik icin basvurdugumuzdan beri hakkari'Ye gidicem ben diyordu, öyle de oldu.
destek icin cok tesekkür ederim, ayni sey senin icin de gecerli.
simdi beni mutlu eden tek sey haftaya hayirlisiyla yanimda olacak olmasi.
canım maşallah diyeyim sana
bend eseni öpüorum kolay gelsin iyi çalışmalar iyi hafa sonlarıopuyorumnanaktan
say say bitmiyorum canım arkadaşım üzülme..
Bak benim aşkımda tehlikeli bir yerde yazamıyorum buraya ama kötü bi yerde..
Bende her an korku içindeyim ama allahın izniyle dualarımızla bişey olmayacak canlarımıza..
günaydın güzellerrrr opuyorumnanaktan
dün gece yarısından sonra dağıtım yerimiz belli oldu :) Ağrı Merkez il Jandarma Komutanlığı a.s doğu çıkıcak biliyoduk ama bu kadar da doğu düşünmemiştikTürkiye'nin en doğusu yaa şutarafagitti ama şükrediyorum tek sorun uzaklığı olsun 5 saat 10 saat ne farkeder sonuçta uzak olcaktı yeterki rahat olsun aşkım :Saruboceq: münferit olarak gidiyo zaten geri hizmette olcakmış büyük ihtimal yazıcı olabilirmiş
öğrendim rahatladım kızlar yaa ama ne heyecandı ya arıyo birazdan söylücekler diye nasıl beklediğimi bi Allah biliyo.. bazı arkadaşları önceden öğrenmiş şırnak hakkari tunceli siirt ağrı adıyaman ordu tokat hatay a asker gitmiş sadece.. bunu bilerek hangisine düştü diye beklemek ne zordu.. bi gitsin de gerisi de gelir geçer hayırlısıyla.. Allah hepsini korusun hepsi sağsalim gitsin gelsin :Saruboceq: turkbayragi
aynen canım ya benimkini de bliyosunuz.. allah korusun hepsini, dualarımız onlarla :Saruboceq:
tesekkür ederim canim. daha iyiyim, benim onu teselli etmem gerekirken resmen bütün gece arayip o beni teselli etti, cok utandim. ama evet dualarimizla sag salim gidip gelecekler hayirlisiyla.
siyahincim gözün aydın canım, dualarımız hepsiyle :Saruboceq:
saol canım a.s. hepsini Allah korusun:Saruboceq:
canım seninki de mi doğuda? Allah sabır versin herkese canım olumunekankayizsmile
saol canım a.s. hepsini Allah korusun:Saruboceq:
senin de usta birliğin hayırlı olsun canım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?